- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Meraba annem hep der ki bakmayin simdi ki haline babanla evlendigimizde baban cok cirkindi :))
Erkekler olgunlastikca guzellesebiliyor gercekten evliliginde mutlu olmasi, bakim, giyim, duzenli beslenme etkiliyor
Babam yillardir sulalenin en favori damadıdır her yonden ve surekli giyim kusamı tarzı karizmasi hakkında iltifat alır cunku annem hazırlar her seyini :)
Ben de yeni evliyim esimle uzun flort ettij 7. Yilimizdayiz esimin onceki fotolarina bakiyorum ayy ne kadar cirkinmissin diyorum :)
Simdi benim esim de babamdan sonra sulalenin en favori damadı giyim kuşam tarz davranıs karizma acisindan :)
Biz sevgiliyken etraftaki insanlar bu oglan cirkin yaa derdi bana :)
Sevgilim yakisikli mi diye sordugumda kem kum ederlerdi simdi insanlar gelip esini cok begendik diyorlar eheheh :)
Yaniii demek istedigim erkegi kadını guzellestirir
kesinlikle katılıyorum
eşimin 10 sene önceki hali resmen at hırsızı
bazen gözüme o kadar hoş gözüküyorki bazende öf diyorum:) ciddi adım atma dönemindeyiz o yüzden beni bi karamsarlık aldı sanırım gerçekten bununlamı evleniyorum gibisinden :)Meraba annem hep der ki bakmayin simdi ki haline babanla evlendigimizde baban cok cirkindi :))
Erkekler olgunlastikca guzellesebiliyor gercekten evliliginde mutlu olmasi, bakim, giyim, duzenli beslenme etkiliyor
Babam yillardir sulalenin en favori damadıdır her yonden ve surekli giyim kusamı tarzı karizmasi hakkında iltifat alır cunku annem hazırlar her seyini :)
Ben de yeni evliyim esimle uzun flort ettij 7. Yilimizdayiz esimin onceki fotolarina bakiyorum ayy ne kadar cirkinmissin diyorum :)
Simdi benim esim de babamdan sonra sulalenin en favori damadı giyim kuşam tarz davranıs karizma acisindan :)
Biz sevgiliyken etraftaki insanlar bu oglan cirkin yaa derdi bana :)
Sevgilim yakisikli mi diye sordugumda kem kum ederlerdi simdi insanlar gelip esini cok begendik diyorlar eheheh :)
Yaniii demek istedigim erkegi kadını guzellestirir
senin midene tüküreyimmi ay çok güldüm kusura bakmaAyni durundaydim bende bnm gozume mukemmel grunuyodu ama herkes crkin diodu hatta babamkizmisti senin midene tkuruym bu nasl adam diye ama bn ona herseye rgmen seviyorum karisi olacakda benm diyeblmistm snde diyebilmelisin
Ben aglamistim oyle demesine hic allahin nuru yok falandemisti ama bnce yakisijliydi :)senin midene tüküreyimmi ay çok güldüm kusura bakma
olabilir
annem de benim eşimi hiç beğenmezdi
arkadaşlarım da
ilişkinin ennn başlarında ben bile :)
ama şimdi dünyanın en yakışıklı adamı olduğunu düşünüyorum
yamuk burunlu koca kafalı üçgen kaşlı sevdiceğim benim.....
hiçkimsenin de lafına bakmadım
sana hoş geliyorsa elaleme ne? onların düşünceleri çok mu önemli?
sen adamın gözlerindeki ışığa bak.
...
evet aynı tarif ettiğiniz gibi şakacı ağzı iyi laf yapan biri benide bu özellikleri çekti zaten :)Benim eşimde ilk yıllarda bakımsızdı ,modaya uygun değildi ama şakacı ,pozitif, oluşu bende positif enerji verdi sonra tabi kadın eli deyince karizmatik ve yakışıklı oldu bazı adamlar olgunlaştıkça yakışıklı olur ama bu adamlar gençken epey çirkindirler önemli olan o vakit içindeki iyiliği kişiliği keşfetmek
bazen gözüme o kadar hoş gözüküyorki bazende öf diyorum:) ciddi adım atma dönemindeyiz o yüzden beni bi karamsarlık aldı sanırım gerçekten bununlamı evleniyorum gibisinden :)
giyimi gayet güzel birlikte alıyoruz zaten genelde boyu 1,77 bugün tanıdık bi abla var görmek istedi resmimizi gönderdim sen yanında çok güzel kalmışsın dedi bende yakından görsen öyle düşünmezsin dedim şimdiden başladılar yaniGiyim tarzı ve sac sakal da erkegin gorunumunu baya degistiriyor biraz degisiklik yapmayi oner ona :)
Mesela su an nasıl tarzı? Boy bos nasil bir de
Ay babanız da gömmüş adamı laflarıyla yahu resmenBen aglamistim oyle demesine hic allahin nuru yok falandemisti ama bnce yakisijliydi :)
giyimi gayet güzel birlikte alıyoruz zaten genelde boyu 1,77 bugün tanıdık bi abla var görmek istedi resmimizi gönderdim sen yanında çok güzel kalmışsın dedi bende yakından görsen öyle düşünmezsin dedim şimdiden başladılar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?