Erkek arkadaşım çirkin

olabilir
annem de benim eşimi hiç beğenmezdi
arkadaşlarım da
ilişkinin ennn başlarında ben bile :)
ama şimdi dünyanın en yakışıklı adamı olduğunu düşünüyorum
yamuk burunlu koca kafalı üçgen kaşlı sevdiceğim benim.....
hiçkimsenin de lafına bakmadım

sana hoş geliyorsa elaleme ne? onların düşünceleri çok mu önemli?
sen adamın gözlerindeki ışığa bak.
...

kesinlikle katılıyorum
eşimin 10 sene önceki hali resmen at hırsızı

kesinlikle katılıyorum
eşimin 10 sene önceki hali resmen at hırsızı

ya iste bu nedenlerle ben cirkin buluyorsan sevmiyorsundur laflarina pek katilamiyorum ben de sevgiliyken arada sirada oturur benim sevgilim cirkin yaaa çocuğm da çirkin olur diye dusunurdum ki annem de bundan korkarmış çocuklarım çirkin olursa ya diye

Gercekten bakım, giyim kuşam, tarz, davranış önemli hem mutlu olan insan güzelleşir bence çok yakışıklı olup da davranışlarıyla ya da en basitinden konuşma tarzıyla aşırı itici olan erkekler de tanıdım

mevlana der ki;akıllı olan içi güzele akılsız olan yüzü güzele bakar,zaman yüz güzelliğini alırken,iç güzelliğine güzellik katar :)

benim ki de olmaz olasıca çok yakışıklıydı ama karakteri çirkindi...o kötü karakteri dünyanın en yakışıklı adamı olsa örtemezdi.gözüm artık yüzünü değil sözlerini görüyordu. sana kendinin değerli hissettiren insan dünyanın en yakışıklı en güzelidir. inan bana :)

bazen gözüme o kadar hoş gözüküyorki bazende öf diyorum:) ciddi adım atma dönemindeyiz o yüzden beni bi karamsarlık aldı sanırım gerçekten bununlamı evleniyorum gibisinden :)

Ayni durundaydim bende bnm gozume mukemmel grunuyodu ama herkes crkin diodu hatta babamkizmisti senin midene tkuruym bu nasl adam diye ama bn ona herseye rgmen seviyorum karisi olacakda benm diyeblmistm snde diyebilmelisin

Ay hiç düşünmemiştim
Hangimiz daha çirkin diye
Şurda kkda bile 80 kişi laf etti kokusundan, rengine kadar hem de görmeden
Düşünüyorum hala çok şeker hala çok yakışıklı
Hala seviyorum

Son düzenleme:
Benim eşimde ilk yıllarda bakımsızdı ,modaya uygun değildi ama şakacı ,pozitif, oluşu bende positif enerji verdi sonra tabi kadın eli deyince karizmatik ve yakışıklı oldu bazı adamlar olgunlaştıkça yakışıklı olur ama bu adamlar gençken epey çirkindirler önemli olan o vakit içindeki iyiliği kişiliği keşfetmek

evet aynı tarif ettiğiniz gibi şakacı ağzı iyi laf yapan biri benide bu özellikleri çekti zaten :)

bazen gözüme o kadar hoş gözüküyorki bazende öf diyorum:) ciddi adım atma dönemindeyiz o yüzden beni bi karamsarlık aldı sanırım gerçekten bununlamı evleniyorum gibisinden :)

Giyim tarzı ve sac sakal da erkegin gorunumunu baya degistiriyor biraz degisiklik yapmayi oner ona :)

Mesela su an nasıl tarzı? Boy bos nasil bir de

Giyim tarzı ve sac sakal da erkegin gorunumunu baya degistiriyor biraz degisiklik yapmayi oner ona :)

Mesela su an nasıl tarzı? Boy bos nasil bir de
giyimi gayet güzel birlikte alıyoruz zaten genelde boyu 1,77 bugün tanıdık bi abla var görmek istedi resmimizi gönderdim sen yanında çok güzel kalmışsın dedi bende yakından görsen öyle düşünmezsin dedim şimdiden başladılar yani

Ben öyle güzel bir kadın tanıyorum ki,onunda kocasını kendisine göre "çirkin" buluyorlar.bunu ona söylediler onun dediği "beni el üstünde taşıyor gözümün içine bakıyor bu yeter"...yani siz bilirsiniz...ama önemli olan kalbinin ve karakterinin güzel olması değil midir??güzellik gelip geçici sonuçta..

Bu insan çok güzel yada çok yakışıklı olsa ama bencil kaprisli cimri vs olsa o güzelliğin bi anlamı kalır mı ? O güzellik göze görünür mü ? Hem güzellik/yakışıklılık geçici huy kalıcıdır. Benim kocam da brad Pitt değil ama her gün iyiki evlenmişim diyorum. İki çocuk doğurdum kilo aldım o ise hala fit. Daha çok şey diyebilirim ama kısacası dış görünüşe takılma.

Ya biri bana sevdigiyle fotosunu gosterse ben hic sevdigi kisiye laf etmem cirkin vs demem yani anlamiyorum bu insanlari :)

Boyu iyiymis aslinda tip olarak cok mu kotu :)

Sana da iyi gorunmemis baksana

İlerdede sorun edersn
Belkide adamın yüzüne vurcn
Bukadar rahatsizsan ayril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…