Erkek arkadaşım çirkin

Evet milletin dusundugu onemli degil ama bi zaman sonra onlarin soyledikleri sizede baticak tartismalarda bi sinirle agzinizdan cikabilir yani dikkat edilmesi gerek.
Ama seviyosaniz ve iyi anlasiyosaniz devam edin.

bence çok sevmiyorsun
bunu bahane ediyorsun
eğer ki düşüncen değişmiyorsa evlenme
çocuğun hayatını yakma

Erkeğin güzelliği değil karakteri önemli bence. Yüzü güzele 10 günde doyulur huyu güzele 40 yıl geçsede doyulmazmış. Dediğiniz gibi huyu güzelse anlayışlıysa akrabakırınızda sizin gibi tanıdıkça sevecektir. Yalnız gerçekten seviyorsanız evlenin yoksa evlendikten sonra herşeyi batar. Zaten gerçekten seviyorsanız kimin ne dediği umurunuzda bile olmaz.

güvenme güzelliğine sivilce yeter derler herkesin yanında brad pitt yok zaten herkes de angelina değil yani madem çirkin buluyordun bu zamana kadar aklın nerdeydi derler adama

Annen dogru soyluyor. Akrabalar konusmayi sever tabii ki "ay yanina hic yakismamis" falan gibi yorumlar yapacaklardir ama seviyosan takmamayi ogreneceksin

öyle akrabalara:gönlümüz yakışıyor de geç bence .ayrıca birinin damadı yakışıklı olmuş,kel olmuş, birinin gelini şişman olmuş ,kuru olmuş banane demi yani .Allah yakıştırdıysa problem yok. Ayrıca iyi , anlaşılcak ,kafa dengi insan hiç kolay bulunmuyor

Karekter önemli güzelim bak adam espiri yapıp seni güldürüyormuş , bu zamanda bu modelden erkek az bence bu adamın değerini bil , mutluluklar sana

dıs gorunus 2.planda kalabilir karakter herseyden once gelır her konuda anlasıyorsanız gerısını fazla takma bence

Arkadaşlar hepinizi teker teker okudum değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama sevmiyo veya ondan utanıyo değilim gerçekten çok seviyorum yanında eğleniyorum herşeyi unutuyorum ciddi adımlar atacağımız için sanırım böyle oldu siz hiçmi düşünmediniz hayatımı bu insanlamı birleştiriyorum evlenirken hiçmi tedirgin olmadınız onun gibi bişey sanırım emin değilim,evet çevre odaklı yaşayan birisiyim malesef ama eminim onlarda tanıdıkça severler çünkü iyi ve bana değer veren bir insan tip olarak bakarsakta saçlarının önü hafif seyreldi sanırım bunu kafaya takıyorum

Meraba annem hep der ki bakmayin simdi ki haline babanla evlendigimizde baban cok cirkindi :))

Erkekler olgunlastikca guzellesebiliyor gercekten evliliginde mutlu olmasi, bakim, giyim, duzenli beslenme etkiliyor

Babam yillardir sulalenin en favori damadıdır her yonden ve surekli giyim kusamı tarzı karizmasi hakkında iltifat alır cunku annem hazırlar her seyini :)

Ben de yeni evliyim esimle uzun flort ettij 7. Yilimizdayiz esimin onceki fotolarina bakiyorum ayy ne kadar cirkinmissin diyorum :)

Simdi benim esim de babamdan sonra sulalenin en favori damadı giyim kuşam tarz davranıs karizma acisindan :)

Biz sevgiliyken etraftaki insanlar bu oglan cirkin yaa derdi bana :)
Sevgilim yakisikli mi diye sordugumda kem kum ederlerdi simdi insanlar gelip esini cok begendik diyorlar eheheh :)

Yaniii demek istedigim erkegi kadını guzellestirir

O senin hiç bi zaman erkek arkadaşın olmamış cicim..
Gerçekten sevseydin bu aklına bile gelmezdi, boşuna oyalama çocuğu bence..

benim nişanlımı da kimse bana yakıştırmamıştı.sen ondan üstünsün her bakımdan falan filan derlerdi.işin kötüsü ailemde hiç beğenmemişti.annem neler neler demişti.sonradan arkadaşıma beraber fotoğrafımızı gösterdiğimde sadece bi kez yakışıyosunuz aslında demişti işte.ne değiştirdiyse artık fikrini.annemlerde zamanla çok çok beğenmeselerde en azından çirkin bulmamaya başladı.şimdi gayet normal anlatıyorumda çok zor zamanlardı benim için.ister yakışalım ister yakışmayalım ister güzel olsun ister çirkin ben onun tırnağını hiçkimseye değişmem canım.onun gibi bi karakteri kırk yıl arasam bulamam beraberken çok mutluyum çok huzurluyum.aradaki o sevgiyi enerjiyi yakalamak hiç kolay bişey değil.ayrıca bence yakışıyoruz da zaten her gittiğimiz yerde sempatiyle karşılanıyoruz.kim ne demiş napmış hiç umrunda olmasın.herkesin etrafında dedikoduyu seven akrabalar var.onları memnun edemezsin.bak annen ne güzel düşünüyo,senin arkanda gerisi hiç önemli değil.

Bunun cevabını kendi içinde aramalısın elalem bugün beyaz der yarın kara böyle işlerde düşüneceğin en son şeydir. Yalnızca şunu düşün her sabah kalktığında gördüğün bu yüz seni mutlu edecek mi ? Oh be iyi ki evlenmişim diyecek misin ? yoksa yani karasızım tipide pek iyi değil aslında vs diye mi içinden geçireceksin....
Kendine yakışacağını düşündüğün insanla evlenmek istemen kadar doğal bir şey yok 'erkeklerin canı canda bizimki patlıcan mı' ancak şöylede bir durum var gönül kimi severse güzelde o oluyor.

Erkek arkadaşınızı gercekten sevseydiniz elalem ne der diye düsunmezdiniz , sevdigi insana ne kadar cirkinde olsa dünya güzeli görülür, duygularınızı bir kez daha gözden gecirin bence.

annen çok güzel söylemiş sana nasıl göründüğü önemli ancak şu bir gerçek sana da çirkin görünüyor ki elalem ne der diye dert edinmişsin evleneceksin birde ..bence sevsen görmezdin çirkinliğini insan sevince başka görüyor çünkü ..
hiç kimsenin güzelliğinin garantisi yok oda ayrı bir konu ama bence sen çirkinliği bir yana evlenip evlenmemeyi düşünsen daha iyi yaparsın seven insan kusurları görmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…