- 25 Temmuz 2015
- 524
- 369
- 33
- Konu Sahibi homesweethome3
-
güvenme güzelliğine sivilce yeter derlerKızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Annen dogru soyluyor. Akrabalar konusmayi sever tabii ki "ay yanina hic yakismamis" falan gibi yorumlar yapacaklardir ama seviyosan takmamayi ogreneceksinKızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Bence de öykay Türk erkeği değil mi bu ya, güzel olsa ne kadar güzel olacak sanki
fiziksel olarak beğenmediğim biriyle cinsel birlikteliği düşünemiyorum istediği kadar iyi insan olsun, öyk iğrenç.
Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Arkadaşlar hepinizi teker teker okudum değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama sevmiyo veya ondan utanıyo değilim gerçekten çok seviyorum yanında eğleniyorum herşeyi unutuyorum ciddi adımlar atacağımız için sanırım böyle oldu siz hiçmi düşünmediniz hayatımı bu insanlamı birleştiriyorum evlenirken hiçmi tedirgin olmadınız onun gibi bişey sanırım emin değilim,evet çevre odaklı yaşayan birisiyim malesef ama eminim onlarda tanıdıkça severler çünkü iyi ve bana değer veren bir insan tip olarak bakarsakta saçlarının önü hafif seyreldi sanırım bunu kafaya takıyorum
annen çok güzel söylemiş sana nasıl göründüğü önemli ancak şu bir gerçek sana da çirkin görünüyor ki elalem ne der diye dert edinmişsin evleneceksin birde ..bence sevsen görmezdin çirkinliğini insan sevince başka görüyor çünkü ..Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?