Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

çocuğu bildiğin küçümsüyorsun
ama sen de haklısın saftirik çocuk seni epey bir pohpohlamış
hakikaten saftirikmiş
bırakamıyorum ne demek ya
sanki kafana tabanca mı doğrulttu bu adam
sen onun seni pohpohlamasına alışmışsın
buraya başlık açıp insanların sana vah yazııııııık hem saftirik hem çirkin bir seviglinin elinde yazık oldu gül gibi
kıza demelerini mi bekliyorsun
herkes senin saftirk sevgiline benzemez
duymak istemeyeceğin şeyleri duyarsın insanlardan

Benim görüşüme göre, hayat tecrübeme göre aynen öyle oluyorsunuz.

Vay be :) Insanlari ne güzel yargiliyorsunuz öyle. Tanimadan etmeden "evet öyle oluyorsunuz". Bu durumda kimin karakteri oturmamis oldugu belli de neyse :)

Canım böyle düşünmenin sebebi aşık olmayışın. Aşık olsaydın ne kadar cirkin olsada içinden bunu geciremezdin. Benimde bir sevgilim vardı, kafası biraz büyüktü :26: Etrafımdaki herkes koca kafa ne buluyosun bunda derdi ama ben sevdiğim icin takılmazdım. Bazen nıye daha yakışıklı değil desemde sonra düşündümde yakışıklılarıylada cıktım ama noldu terkedildim Sonra birgün gözüme o kadar cirkin göründüki (cok kavga ediyorduk yıpranmıştım ve soğumuştum) buluştuğumuzda bakışımdan anladı ve iğrenir gibi bakıyosun dedi. Gercekten cirkin görüyordum, fotolarına bakıp "siyahkolik ne buldun bunda ya" dedim düşün Sonra telefonunu duymadım dıye bagırdı cagırdı ayrıldı, ve ohh iyi oldu dedim. Eğerki gözüne cirkin görünüyorsa onunla bir ömrü geciremezsin. Evet iç güzellik arkadaşlar haklı.. Cok cirkin sevgililerimde oldu bende ic güzelliğe bakarım kiiii bu cocuk kendinden sogutacak en ufak birşey yapmıyor sana anladığım kadarıyla. Bence hayatınıza yazık olur cocuga yazık olur, üzülür belki ağlar ama unutur. Hayatını böyle çalmayın derim ben. Tabi icinizde en ufak bir aşk,sevgi kırıntısı yoksa.

Vay be :) Insanlari ne güzel yargiliyorsunuz öyle. Tanimadan etmeden "evet öyle oluyorsunuz". Bu durumda kimin karakteri oturmamis oldugu belli de neyse :)

Başta da yazdım benim görüşüm diye, kimseyi yargıladığım yok. Ben ortaya yazdım siz üzerinize alındınız, bir laf var yarası olan gocunur diye cuk oturdu

Kimse kusura bakmasin ama ben bu yapilana bencillik derim.
Etkilenmek zorunda degilsiniz elbette.
Bu kabul edilebilir bir sey.
Ama kalkip da 2 sene oyalamak ve oyalanmak zorunda degildiniz.
Her seyden once kendinize saygisizlik etmissiniz.
Ve elbette karsinizdaki beyefendiye de.

Konu sahibi icin biraz sert olmuş sanırım :26: Bence kücümsemekk icin bu şekilde yazmamıştır canım üzmeyelim kızı bu tarz yorumlarla, lütfen yanlış anlama beni ama ben bile üzüldüm :93:

Çok güzel anlatmışsın tatlım :81:

Konu sahibi icin biraz sert olmuş sanırım :26: Bence kücümsemekk icin bu şekilde yazmamıştır canım üzmeyelim kızı bu tarz yorumlarla, lütfen yanlış anlama beni ama ben bile üzüldüm :93:

kıyamaaaaam üzüldün demek
her topikte bir iyilik meleği şart tabi

Benim ki de boylu poslu, çoğu kişinin yakışıklı dediği bir tip ama senin anlattığın kadar ince ve düşünceli değil. Demek ki herkesin kusuru var. Benimki inat, sinirli, gururludur. Yeri geldiğinde sinirine engel olamaz. Mesela ağzından o konuyla alakalı küfür çıkabilir, bir şey kırabilir. Adamı bu yüzden bırakayım mı? Bazen şikayetçi olsam da ben ona bütün halinde aşığım, bunu fark ettim. Hiç kimse bir değil. Kimse kusursuz değil. Arasan da bulman zor. Başka birisi mi seni tetikliyor? Yapmasın öyle bir şey varsa. Gönül gözünü de açmaya bak. Eminim ilerde iyi ki senin gibi bir eşim var diyeceksin ona.

Son düzenleme:

sen aşık değilsin olay bu.

aşık olsan dünyanın en çirkini bile gözüne yakışıklı görünürdü.

ama bu kadar çirkin bulduğun biriyle niye iki yıl sevgili kaldın anlamıyorum. çocuğa da haksızlık bu yaptığın.

eminim onu da beğenen çıkar. kalp gözüyle görmek diye bir şey vardır. ona da aşık olan biri çıkar. onun da kısmetini engelliyorsun.

iç güzellik dış güzellik yoktur benim kriterlerimde.

birincisi aşık olmam lazım ikincisi iyi bir insan olacak ve uyum sağlayabilicez.

bunlar yoksa o yola girmem.

burada şu yazılar garip geldi. yok bir sevgilim yakışıklıydı bu değildi falan ne biliyim bu yakışıklılık güzellik olayları o kadar göreceli ki seviyorsan güzeldir yakışıklıdır ya.

Başta da yazdım benim görüşüm diye, kimseyi yargıladığım yok. Ben ortaya yazdım siz üzerinize alındınız, bir laf var yarası olan gocunur diye cuk oturdu

Evet üzerime alindim ama gocundugum icin degil. Tanimadigim insanin lafina bakarak kafami yoracak degilim dimi :)) Kendi tecrübenizi baskalarinin durumuyla kiyasliyamissiniz. Eger siz dis görünüse bakmiyorsaniz gidin begenmediniz adamla evlenin ne diyim. Allah mesut etsin. Ama size uymuyor diye baskalarina karakteri oturmamis diyemesseniz. Ben veya bi baskasi.. neyse selametle :))

Son düzenleme:
keşke beğenmediğin sevmediğin biriyle bu kadar uzun süre sevgili olmasaydın ,erkek arkadaşını incitmeden hemen bitir , uzatma daha fazla ,şu zamana kadar onun iyi yönleri seni halen etkilemediyse şu dakikadan sonra etkilemez,fiziksel yakınlaşmanızın olmadığını tahmin ederek söylüyorum çünkü bu kadar itici bulduğun biriyle zaten mümkün değil,evlenince aynı yatağa girmek işkence gelecek iyi huylarını da göremeyeceksin.ne onun zamanını ne de kendi zamanını çalmaya hakkın yok.

Bu söyledikleriniz tanışma aşamasında olan birinin söyleyebileceği cümleler.
2 yıl süren ilişki üzerine söylenmesi çok çok düşündürücü..
Ayrılın.. çünkü 2 yılda aşık olmadıysanız, bundan sonra da olmazsınız.
Erkek arkadaşınızı egonuzun tatmini için kullanıyorsunuz.
Yazık...

Yaş kaç kardeş?
Biraz ağır olacak ama bir insanın dış görünüşüne ya 15 16 yaşındaki ergenler önem verir, ya da kişiliği, karakteri oturmamış sığ insanlar. Sen hangisisin?

24 yaşındayım huydan önce tipe önem veririm sonra huyuna bakarım. Çünkü ilk gözüm görür sonra gönlüm sever oyüzden yorumuna katılmıyorum ben de.

Amaaa gel gör ki konu sahibi arkadaşım sence de biraz geç kalmamış mısın?
Hani insan tipi en başta önemser hani tanışma evresinde sonra huyuna husuna bakar iyice bağlanır.

Saf derken sanırım içi temiz değil de nerde ne konuşcağını bilemeyen demek istiyosun?

sevmiyorsan,beğenmiyorsan ayrılacaksın olacak bitecek.nereye kadar bu şekilde sürdürebilirsiniz ki,birgün evlenme durumuna geleceksiniz,beğenmediğin birisiyle evlenemeyeceğine göre boşuna ikinizinde zamanına yazık etmeyin.

Siz de bana nerde kime ne diyeceğimi söyleyemezsiniz, o yüzden uzatmanın alemi yok.

Şaka mısınız siz yüzüne bakamadığınız insanla nasıl sevgililik yaşadınız? yüzüne gülmüş içinizden hakaret etmişsiniz
İsteseniz ayrılırdınız ama ilgisi egonuzu kabartmış
Bunun adı ikiyüzlülüktür, riyakarlıktır

Dış görünüşe bakmak bakmamak meselesi değil bu. Sİz bariz bir şekilde gocunuyorsunuz erkek arkadaşınızı yanınızda erkek arkadaşı sifatıyla yanınızda taşımaktan. Görünüşü, hareketleri vs. hep batıyor size. O da bunu hissettiği için yanınızda daha da ezik bir hale bürünüyor. O ezildikçe siz daha fazla gocunuyorsunuz ondan. Yoksa ne erkekler var, sokakta yanından geçse korkup yolunu değiştirirsin ama fıstık gibi kız arkadaşları vardır yoluna köpek olan. - Bir önceki cümle benim de garibime gitti argoluğu açısından, ama öyledir yani, daha doğru anlatamadım şuan kendimi. -

Neyse sonuç olarak bence ayrılın. Hiç karşı tarafı üzmeyeyim filan diye geri dönmeyin. Size harcadığı zamanı ve emeği onu gerçekten sevebilecek birine harcayacak belki bir sonraki ilişkisinde, karşı taraftan bunu esirgeme hakkınız yok. Sizin de en azından hoşlanmadığınız biriyle birlikte olma gibi bir zorunluluğunuz yok. Ayrılırken nazik olun, dış görünüş kusurlarını yüzüne vurmayın ve artık başkalarını mutlu etmek yerine kendisi için yaşaması gerektiğini tavsiye edin yeterli. Ona en büyük iyiliği yapmış olursunuz.

Bir de benim kişisel gözlemim bu, katılan katılmayan olabilir elbette ama, sizin ilişkine benzeyen aile dinamiklerinden çıkan çocuklar pek sağlıklı davranışlar sergilemiyor.

Son düzenleme:
karsi taraf adina uzuldum . o kadar iyi ozellgini sayip daha sonra cirkin diye begenmemek . sanirim siz onu hak etmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…