- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
Benim görüşüme göre, hayat tecrübeme göre aynen öyle oluyorsunuz.
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
Vay be :) Insanlari ne güzel yargiliyorsunuz öyle. Tanimadan etmeden "evet öyle oluyorsunuz". Bu durumda kimin karakteri oturmamis oldugu belli de neyse :)
çocuğu bildiğin küçümsüyorsun
ama sen de haklısın saftirik çocuk seni epey bir pohpohlamış
hakikaten saftirikmiş
bırakamıyorum ne demek ya
sanki kafana tabanca mı doğrulttu bu adam
sen onun seni pohpohlamasına alışmışsın
buraya başlık açıp insanların sana vah yazııııııık hem saftirik hem çirkin bir seviglinin elinde yazık oldu gül gibi
kıza demelerini mi bekliyorsun
herkes senin saftirk sevgiline benzemez
duymak istemeyeceğin şeyleri duyarsın insanlardan
dış görünüş önemsiz.ama kalbinin ısınması şartıyla...birini seversen dünyanın en cirkinide olsa umrunda olmaz bu bak emin ol.ama sen sevmiyorsun.yada kaybedince degerini anlayacaksın bilemiyorum artık.ama ayrılma sebebin cirkinliği değil,onu sevmemen olmalı ki öyle görünüyor.....çirkinlik güzellik o kadar degersiz ki aslında.az önce annem bana liseden bi arkadaşının şu anki halini gösterdi.ne cirkin adam dedim...sonra lisedeki halini gösterdi...allahımm adam öyle yakışıklıymışşşş ki şok oldum...yani yakışıklıda olsa bir gün cirkinleşecek zaten...belki saçları dökülecek dişleri dökülecek beli bükülecek ..kimse oldugu gibi kalmayacak.....önce kalbine kabul ettirmelisin zaten.olmuyosa gerisi boş en kısa zamanda ayrıl derim.sevecegin biriyle evlen derim.sonradan pişman olma ihtimalin yüksek görünüyor söylediklerine göre.Allah yardımcın olsun.inş dogru bir karar verirsinn
Konu sahibi icin biraz sert olmuş sanırım :26: Bence kücümsemekk icin bu şekilde yazmamıştır canım üzmeyelim kızı bu tarz yorumlarla, lütfen yanlış anlama beni ama ben bile üzüldüm :93:
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
kıyamaaaaam üzüldün demek
her topikte bir iyilik meleği şart tabi
Başta da yazdım benim görüşüm diye, kimseyi yargıladığım yok. Ben ortaya yazdım siz üzerinize alındınız, bir laf var yarası olan gocunur diye cuk oturdu
Yaş kaç kardeş?
Biraz ağır olacak ama bir insanın dış görünüşüne ya 15 16 yaşındaki ergenler önem verir, ya da kişiliği, karakteri oturmamış sığ insanlar. Sen hangisisin?
Evet üzerime alindim ama gocundugum icin degil. Tanimadigim insanin lafina bakarak kafami yoracak degilim dimi :)) Kendi tecrübenizi baskalarinin durumuyla kiyasliyamissiniz. Eger siz dis görünüse bakmiyorsaniz gidin begenmediniz adamla evlenin ne diyim. Allah mesut etsin. Ama size uymuyor diye baskalarina karakteri oturmamis diyemesseniz. Ben veya bi baskasi.. neyse selametle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?