Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

burda görünüse degil icine bak diyenler,
insan etkilenmedigi sevmedigi, görünce heyecanlanmadigi biriyle evlenince ne kadar mutlu
olabilir, adam seni seviyorum diyecek sevmeyen insan bende seni diyebilir mi, ancak yalan
söyleyebilir, yalan üzerine kurulu bir hayat mi sürdürsün sirf adam dünya iyisi diye

tabi konu sahibi haksiz bastan kabul ettigi icin, etkilenmediyse
bisey yapamaz ama oyalamaya da hakki yok.

Hahahahha öldüm bu yoruma :)))) eminim o yorum yüzünden bu gece üzüntüsünden uyuyamayanlar olur :)))

sorma bacı
herkes çok içli de
bazıları ezilen saftirik sevgiliye içlenmiyor nedense
ben de içliyim ona bakarsan
saftirik sevgiliye çok üzüldüm ben de yeminlen
çocukceğiz sevgilisi diye gördüğü kişinin internet ortamında
konu açacak kadar kendisini hakir gördüğünü bilse eminim o da içlenirdi.

konu sahibi konuyu açmış gitmiş millet birbirine girmiş

altta neler yazılmış bilemiyorum ancak şöyle söyleyeyim burda dış görünüş önemli değil bakma dense de sen bakmışsın bile dış görünüşe.. sizde olmaz ... gibi

Olay dış görünüşe bakıp bakmamak değil herkes bakar..olay hiç beğenmediğin aşık olmadığın içinden hakaretler ettiğin biriyle ilişkiye başlamak ve sırf kendi kompleksleri ve ego tatmini yüzünden devam etmek..

Aşk bir elektriktir ,dış görünüşle direkt olarak değil dolaylı olarak bağlıdır..eğer öyle olmasa dünyanın en güzel kadınları çirkin kadınlarla aldatılmaz,terkedilmezdi..bu çooook yüzeysel bir görüştür ve hiçbir aklı başında, zeki ,kültürlü ,olgun bir adam bu kadar yüzeysel bir kadına aşık olmaz..ancak kendi gibi yüzeysel bir yakışıklı bulabilir tabi..

Bide sanki güzellik,yakışıklılık kadar subjektif kavramlar objektifmiş gibi bahsedilmiş? Kime göre neye göre güzel cirkin? Senin beğenmeyip burun çevirdiğine başkaları bakmaya doyamayabilir..

Bir adamdan etkilenmediysen sırf iyi diye,sırf yakışıklı diye ya da sırf çok kültürlü diye etkilenemez sevemezlsin ha bunu yapanlar var onlarda kendileri gibi yüzeysel insanlar seçmeliler..tabi onun aradığı yakışıklılıktaki insan onu beğenir mi orası muallak :)

Son düzenleyen: Moderatör:
peki iki yıl ne için çıktınız içinden ay ne çirkin dediğiniz kişiyle zengin galiba sevgiliniz ayrıca sizi görmedim ama nedense bana okadar çirkin geldinizki kusura bakmayın dış görünüşünüz 20 yıl sonra ne olucak onu bi düşünün

konu sahibi arkadaşım kendine bunu nasıl yaptın 2 yıl çirkin yüzüne bile bakamadığın bir adamla nasıl ikii kocaman yıl birlikde oldun ya ayrıca insan gulyabani kadar çirkin olsa kıvanç tatlıtuğ gibi yakışıklı olsa bile 1 hafta baktığın yüze alışırsın neyse bu başka bi olay seni bırakıyorum o saftrik diye artı özelliklerini saya saya bitiremediğin adama nasıl yaptın bunu kendine saygın yok karşındaki seni okadar seven değer veren insana damı saygın yok bu kadar neyi bekledin ayrıca sen hepimizin birer bred pitle mi birlikde olduğumuzu düşünüyorsun artı öyle bile olsalar zaman bizede onlarada acımıyor saç gidiyor göbek geliyor kırışıklıklar geliyor yani bukadar yüzeysel düşünme en kısa zamanda ayrıl o insandan bence

bazilari devam et tarzinda yazmis ondan öyle dedim yani ciddi ciddi konu sahibinin yazisindan sonra dis görünüse bakma
iyi insan zor bulunur evlen nasil yazdilar anlamadim, yoksa size katiliyorum, benim begendigim size cirkin gelir sizinki bana
ama etkilenme diye bir durum vardir

insan etkilenmedigi biriyle iki sene beraber olurmu birakmadi diye, bende onun tarafindan bu kadar yogun ilgi görüdügü
icin birakmadigini düsündüm, simdi is ciddiye binince caymak istiyor gibi, agir konusmadan nasil denilir de bilmiyorum
kalp kirmak istemem ama acidim cocuga

Aynen tek taraflı kk içlenmesi..kk da bir güruh vardır melektir(her konu sahibini şeytan güruhuna karşı korur)bir güruh vardır şeytandır(her konu sahibine sataşır o hep haksızdır) bir güruh vardır dikkat çekmeye çalışır(çoğunluğun aksi görüşü savunur hep)
4.güruhta hep sadece dalga geçer alay eder :)

Bu 4 grupta asla objektif değerlendirme yapmaz hatta kendi fikirlerini söylemez, sürekli olarak sadece mensubu oldukları güruhun davranışlarını istisnasız her başlıkta sürdürerek yazarlar (ayyy bak mualla ne kadar fikrine,ideolojisine sahip çıkıyor gördünmü kız)

Alış bacım :) gerçek hayatta kendine bir kimlik edinemeyenler bu şekilde kimlik edinmeye çalışıyor forumda :)

Ben mi? Ben bu 4 lünün mix edilmiş haliyim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi nereye gitmiş yahu :26:

Kusura bakma da 2 yıl geçirmişsin bu adamla düzgün tiplisi gelsin yol veririm diye düşündün sanırım
Hiç ona acıyormuş üzülüyomuş havalarına girmene gerek yok
Bırak ya adam da kendine göre birini bulsun
Bu kadar egoist olmayı verin.

Yok ben sizi anladım zaten ilk yazdığım size kalanı konu sahibineydi aslında..tipe hiç bakılmaz grubu aşmış insanlar bunu yapmak cidden zordur çoğumuz yapamayız..ama sırf tipe bakmakta kendini yetiştirememek ve biraz boş olmakla alakalı bence :)

yapmacıktan melek olacağıma (zaten onlardan yeteri kadar var gördüğüm kadarıyla) sivri dilli cadı olmayı tercih ederim ben de

şimdi konu sahibinin aşaladığı adamı öyle bi ifade ettikkii eminim 2 yıl boyunca adam kendini bukadar iyi ifade edememişdit ve bizi tanısa alnımızdna öperdir konu sahibi ise poh pohlanmaya vs alıştığı için şuan erkek arkadaşı gözüne güzel görünmeye bile başlamışdır

benim de tipini zerre beğenmediğim (tipine eşek s.çsın) bir sevgilim vardı
iyi çocuk falan diyodum bende,kafa yapılarımız uymuyo ama idare ediyoduk,şarkı falan söylüyodu bana." sanki ben prenses torunumuyum!" diyordum yakıştırmayanlara. Aslında tek tek inceleyince burnu-gözleri falan çok güzeldi-kız gibiydi ama suratında birleşince kötü bir kombinasyon yaratıyordu :))
hala neden beraber onca zaman geçirdim bilmem...Ama oluyo bazen öyle,eskaza başlıyosun sonra elini ayağını kurtaramıyosun :)))
hatta terketmeden önce de konu açmıştım KK'da..
sonra ne oldu?
ayrıldım kurtuldum.
ayrıldıktan sonra ortaya çıktı ne iğrenç bir insan olduğu...
hiç kimse için düşünmeyeceksin ya ayrılırsam üzülür falan diye..

Zaten gönül kimi severse güzel odur.
sevsen güzel gelirdi.
şimdiki sevgilim de öyle kitleleri peşinden sürükleyecek biri değil ama ben onun her santimini ayrı ayrı seviyorum:))
Bazen çirkin geliyo ,bi anlık. Sonra yine "eneeemm iyi ki sevmişim seni" diyesim geliyo :))))
bence yol yakınken ayrıl...
hem devamlı onun ısrarlarıyla , kaybetme korkusuyla sağlıklı bir ilişki yaşanmaz. Sana psikolojik şiddet uyguluyo aslında da farkında değilsin....

Aşık olsaydın ona güzel gelirdi gözüne
Aşık değilsen en güzeli gelse nafile
Aslında mesele aşık olup olmaman tipini beğenmemen değil,herkesi beğenmek sevmek zorunda değiliz.
Ya da kimi tipine bakar kimi kişiliğene vesaire..
Tercih meselesidir.Fakat asıl sorun 2 sene beklemeniz.Uzatmanız.
Ayrılacaksınız bunun başka çaresi yok.2 senede olmayan şey bundan sonrada olmaz.

çok güzel açıklamışsınız bu tespitlerin epey yardımı olacaktır :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…