kıyamaaaaam üzüldün demek
her topikte bir iyilik meleği şart tabi
Hahahahha öldüm bu yoruma :)))) eminim o yorum yüzünden bu gece üzüntüsünden uyuyamayanlar olur :)))
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
burda görünüse degil icine bak diyenler,
insan etkilenmedigi sevmedigi, görünce heyecanlanmadigi biriyle evlenince ne kadar mutlu
olabilir, adam seni seviyorum diyecek sevmeyen insan bende seni diyebilir mi, ancak yalan
söyleyebilir, yalan üzerine kurulu bir hayat mi sürdürsün sirf adam dünya iyisi diye
tabi konu sahibi haksiz bastan kabul ettigi icin, etkilenmediyse
bisey yapamaz ama oyalamaya da hakki yok.
Olay dış görünüşe bakıp bakmamak değil herkes bakar..olay hiç beğenmediğin aşık olmadığın içinden hakaretler ettiğin biriyle ilişkiye başlamak ve sırf kendi kompleksleri ve ego tatmini yüzünden devam etmek..
Aşk bir ekektriktir dıl görünüşle direkt olarak değil dolaylı bağlıdır..eğer öyle olmasa dünyanın en güzel kadınları çirkin kadınlarla aldatılmaz,terkedilmezdi..bu çooook yüzeysel bir görüştür ve hiçbir aklı başında, zeki ,kültürlü ,olgun bir adam bu kadar yüzeysel bir kadına aşık olmaz..ancak kendi gibi yüzeysel bir yakışıklı bulabilir tabi..
Bide sanki güzellik,yakışıklılık kadar subjektif kavramlar objektifmiş gibi bahsedilmiş? Kime göre neye göre güzel cirkin? Senin beğenmeyip burun çevirdiğine başkaları bakmaya doyamayabilir..
Bir adamdan etkilenmediysen sırf iyi diye,sırf yakışıklı diye ya da sırr çok kültürlü diye etkilenemez sevemezler ha bunu yapanlar var onlarda kendileri gibi yüzeysel insanlar seçmeliler..tabi onun aradığı yakışıklılıktaki insan onu beğenir mi orası muallak :)
sorma bacı
herkes çok içli de
bazıları ezilen saftirik sevgiliye içlenmiyor nedense
ben de içliyim ona bakarsan
saftirik sevgiliye çok üzüldüm ben de yeminlen
çocukceğiz sevgilisi diye gördüğü kişinin internet ortamında
konu açacak kadar kendisini hakir gördüğünü bilse eminim o da içlenirdi.
bazilari devam et tarzinda yazmis ondan öyle dedim yani ciddi ciddi konu sahibinin yazisindan sonra dis görünüse bakma
iyi insan zor bulunur evlen nasil yazdilar anlamadim, yoksa size katiliyorum, benim begendigim size cirkin gelir sizinki bana
ama etkilenme diye bir durum vardir
insan etkilenmedigi biriyle iki sene beraber olurmu birakmadi diye, bende onun tarafindan bu kadar yogun ilgi görüdügü
icin birakmadigini düsündüm, simdi is ciddiye binince caymak istiyor gibi, agir konusmadan nasil denilir de bilmiyorum
kalp kirmak istemem ama acidim cocuga
yapmacıktan melek olacağıma (zaten onlardan yeteri kadar var gördüğüm kadarıyla) sivri dilli cadı olmayı tercih ederim ben deAynen tek taraflı kk içlenmesi..kk da bir güruh vardır melektir(her konu sahibini şeytan güruhuna karşı korur)bir güruh vardır şeytandır(her konu sahibine sataşır o hep haksızdır) bir güruh vardır dikkat çekmeye çalışır(çoğunluğun aksi görüşü savunur hep)
4.güruhta hep sadece dalga geçer alay eder :)
Bu 4 grupta asla objektif değerlendirme yapmaz hatta kendi fikirlerini söylemez sürekli olarak sadece mensubu oldukları güruhun davranışlarını istisnasız her başlıkta sürdürerek yazarlar (ayyy bak mualla ne kadar fikrine,ideolojisine sahip çıkıyor gördünmü kız)
Alış bacım :) gerçek hayatta kendine bir kimlik edinemeyenler bu şekilde kimlik edinmeye çalışıyor forumda :)
Ben mi? Ben bu 4 lünün mix edilmiş haliyim :))
yapmacıktan melek olacağıma (zaten onlardan yeteri kadar var gördüğüm kadarıyla) sivri dilli cadı olmayı tercih ederim ben de
En kötü gerçek bile en iyi sahteden iyidir :)
Bence çirkin olsa bile aşık olsaydınız size güzel gelirdi. Yani ne yazık ki aşk oku kalbinizi vurmamış. Insan olarak seviyor olabilirsiniz ama aşık değilseniz ona karşı hınçlanırsınız ve bu da onu üzer... Insan olarak, dost olarak sevdiğiniz için onu bırakıp üzmek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla... Ama şöyle düşünün, ne kadar sevseniz de sevgili gibi sevmedikçe ona ihtiyacı olan şeyi veremezsiniz... Yani ondan ayrılınca doğru şeyi yapmış gibi gelecekse size bence ayrılmalısınız. Onu üzmek istemiyorsanız onu ne kadar sevdiğinizi, ne kadar müteşekkir olduğunuzu, ama ne yazık ki bazı şeylerin olmayınca olmadığını, geleceğe dair kafanızda şüphelerin olduğunu, tam olaraka aşk duygusunu hissedemediğinizi söyleyin. Beni de terk edenler, reddedenler oldu ve şu an onlara hiç kızmıyorum. O an kızmıştım ama iyi ki beni bırakmışlar yoksa ben de mutsuz olacaktım. Bir de ben bu işlerin beğenmekle değil de daha çok sevmekle ilgili olduğunu düşünüyorum. Seven insana en çirkin bile güzel geliyor.
Ama ayrılınca özleyecekseniz, onu aslında seviyorsanız, hayatınızı onunla geçirebileceğinizi görüyorsanız ayrılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?