Aşık olsaydın ona güzel gelirdi gözüne
Aşık değilsen en güzeli gelse nafile
Aslında mesele aşık olup olmaman tipini beğenmemen değil,herkesi beğenmek sevmek zorunda değiliz.
Ya da kimi tipine bakar kimi kişiliğene vesaire..
Tercih meselesidir.Fakat asıl sorun 2 sene beklemeniz.Uzatmanız.
Ayrılacaksınız bunun başka çaresi yok.2 senede olmayan şey bundan sonrada olmaz.
işte hepimiz orda kilitleniyoruz 2 yıl neden çıktın madem öle deilmi
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
sorma bacı
herkes çok içli de
bazıları ezilen saftirik sevgiliye içlenmiyor nedense
ben de içliyim ona bakarsan
saftirik sevgiliye çok üzüldüm ben de yeminlen
çocukceğiz sevgilisi diye gördüğü kişinin internet ortamında
konu açacak kadar kendisini hakir gördüğünü bilse eminim o da içlenirdi.
İnsanları bu denli aşağılamak ayıp. İçli olabilirsiniz ama kimse size dalga gecme hakkını vermıyor. Mutsuzluğunuzdan bahsetmişsiniz bir konunuzda, bu tavrınızla mutsuz olmaya devam edersiniz. İnsanlar içindeki sıkıntıları buraya yazıyorlarki fikirlerinizi önemsedikleri için.. Tıpkı sizin konu açıpta yardım istediğiniz gibi. Kimse konu sahibine içlenmiyor ve çoğunluk; sevgilisine yazık ettiğini, hayatında durmamasını söylüyor. Buradaki amaç içlenip sizin tabirinizle "melek" olma derdi değil.
melek arkadaşımız belden aşağı vurma konusunda çok iyiymişş
konularıma kadar girip incelemiş vayy bee
oysa ben profiline bakmaya hacet bile görmedim
yazdıklarından kişilik analizin kolayca yapılıyor
bu son cevap yazışım zira seviyemde değilsin
madem saftirik ve çirkin buluyorsun
meşgul etme çocuğu
bırak kendi gibi saftirik ve çirkin birini bulsun
kendisi gibi birini bulduğunda seninle olduğundan daha mutlu olacağından eminim
sen de standartlarına uygun yakışıklı kurnaz işini bilir zeki cin gibi bir beyefendi bulursun(bulursun da bu kurnaz cin gibi adam senin saftirik sevgilin gibi sana paspas olur mu bilmem artık)
herkes mutlu olur
oyalama çocuğu bırak mutlu olsun
Bazen yaptığını anlaması ıcın aynısını yaşası gerekir insanın. Umarım anlarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?