Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

işte hepimiz orda kilitleniyoruz 2 yıl neden çıktın madem öle deilmi

ben birisi iyi beni seviyo diye beraber olmam.iyi nedir bi kere.ölçütü ne? biriyle beraber olabilmek için onun konuşmasından zevk almalı hayran olmalısın eğlenmelisin bence. adamın belli ki tavırlarına da saygı duymuyorsun saftrik vs. dediğine göre.
ben de kimsesin beğenmediği insanlara aşık oldum ama bana sevimli çekici geldiler. netice de cinsel çekim yaşamadığın birine tahammül edemezsin mutlu olamazsın.
ama asıl sorun bencilsin.sevgilin de arzulanmak ,çok sevilmek, hayran olunmak ister.resmen adamı kullanıyorsun senin egolarını tatmin ediyor onu değil seni sevmesini seviyorsun. bırak da kendine uygun birini bulsun tam anlamıyla tatmin olmayacaksın hiç bi zaman.

Bence ilişkiye başlamadan önce de böyle düşünüyosan başlamamalıydın. Böyle kendi hayatını da çocuğun hayatını da zora sokuyorsun. Ama şu hayatta neler oluyor gün gelir herşeyine hayran oluverirsin. İstersen beğenmediğin dış görünüşünü fiziğini değiştirebilirsin birlikte alışveriş yaparak spora göndererek.

Bence cirkin buluyorsan devam etme sakın evlilik yoluna girmee
Ya ilerisini dusun ayy ne kadar cirkin dedigin adamla nasil yataga gireceksin?
O zaman daha cok kotu olur igrenirsin belki
Sen bu adami opmek istiyor musu icin de boyle sarilmak filan geliyor mu? Onunla beraber olmak geliyor mu icinden?
Gelmiyorsa begenmiyorsun zorla olmaz
İnsanlar cirkin de olabilir ama sen begenirsin, arzularsin
Oyle degilse devam etme iliskiye
Hem evlenirsin de ilerde bebeginiz olursa onu da cirkin bulursan?
Bi tanidigima gore esi cirkindi, cirkin demesine ragmen evlendi
Bebegi de ona gore cirkin (?) oldu cunku oglu oldu ve babasinin tipkisi acayip benziyor babaya
O nedenle cirkin buldugun adamla evlenmee

Hem yuzu guzel olsun sana gore hem de huyu guzel olsun..

Benimde böyle bi sevgilim vardı. Başlarda tiksindiricek bi tipi vardı ama sevdiğimi sanıyordum işte. Zamanla gözüm alışmıştı ama arkadaşlarıma falan gösteremiyordum. Kendini güzel görüyordu bir de. Okadar iğrenç ve şerefsiz biriki içi dışına yansımış. Allah günah yazmasın aynı buna benziyordu

Eklentiler

• $image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
iki yılda adama aşık olamadıysanız bu saatten sonra hiç olamazsınız. o yüzden tavsiyem ayrılın. ha bu saatten sonra da -garip olacak biraz ama- seni sevemedim falan derseniz de alacağınız tepkiyi hesaba katın. o saftirik dediğiniz adam neye dönüşür tahmin edemiyorum...

ayrıca kimse sandığımız kadar da saf değildir. karşınızdakini o kadar da küçümsemeyin. size ya değer veriyor bu yüzden iyidir ya da oyun oynuyordur. iki hikmetten biri...

İnsanları bu denli aşağılamak ayıp. İçli olabilirsiniz ama kimse size dalga gecme hakkını vermıyor. Mutsuzluğunuzdan bahsetmişsiniz bir konunuzda, bu tavrınızla mutsuz olmaya devam edersiniz. İnsanlar içindeki sıkıntıları buraya yazıyorlarki fikirlerinizi önemsedikleri için.. Tıpkı sizin konu açıpta yardım istediğiniz gibi. Kimse konu sahibine içlenmiyor ve çoğunluk; sevgilisine yazık ettiğini, hayatında durmamasını söylüyor. Buradaki amaç içlenip sizin tabirinizle "melek" olma derdi değil.

melek arkadaşımız belden aşağı vurma konusunda çok iyiymişş
konularıma kadar girip incelemiş vayy bee
oysa ben profiline bakmaya hacet bile görmedim
yazdıklarından kişilik analizin kolayca yapılıyor
bu son cevap yazışım zira seviyemde değilsin

:)) yorumundan önce okumuştum konunu. Ön yargı işte değiştirmek zor. Haklısın yorum ve yazılardan kişilik analizi kolayca yapılıyor. Seviyende olmadığım için inan kendimi şanslı hissettim. Hayırlı geceler..

Çok güzel özetlemişsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sirf pesini birakmiyo diye bu dusunceleri gecirdigin adamla bi omur ayni yataga nasil girceksin.
dis gorunus senin icin boyle onemliyken hala birlikte olmaya neden devam ediyosun

bence huyu suyu daha önemli. ama 2 yıla yakın zamandır hala bu düşünceleri aşıp da, içinin güzelliği seni etkileyememmişse sanki boşa çaba gibi geldi bana. 2 yılda bi şeyler olmadıysa, olmaz gibi sanki. .

Arkadaslar, konuma bu kadar onem verip cevapladiginiz icin cok sagolun. Hepinizin yazdiklarini tek tek okuyub dusundum. Iyi kotu yorumlariniz icin sagolun. Cogunuz haklisiniz...

Aslinda fevkalade bir cirkinliyi yok, normal sayilir tipte, sadece yakisikli degil. Yani yuzune bakilacak bir tip ama bana gore cirkin sayilir. Baktigim zaman hoslanamiyorum yani. Bende biliyorum haksizlik, bencillik ettigimi. Duzgun yapmadigimi. Onu hak etmedigimi. Tam yurekten onun sevgisini hakedecek biriyle mutlu olmasini istedim. Ne kadar anlattim bunu ona.... Ne kadar ince laflar kullandim bu dusunceni ona anlatmak icin. Benim dogru karar olmadigimi, onu mutlu ede bilecek kadin olmadigimi, hayatini benim icin heba ettiginin farkinda olmadigini... Adeta bir arkadasi, kankasi gibi oturdum konusdum yuzlerce defa. Hatta bazen benimle anlastida. Tamam seni unutmaya calisacam dedi. 1 saat sonra yalvarark geri geldi yapamam diye... bu kez kizdim kovdum, gece boyu kapimizda yatti. 1 hafta deli divane oldu, 1 hafta sonra yine bir sekilde konusmaya devam ettik.

Ben bunun dogru olmadigini ta bastan biliyorum. 2 yil once, sadece 1 hafta cikmisken, ona ben yapamam dedim, ayrilmak istediyimi, baslamadan bitmesini dedim. o 1 hafta, bu 1 hafta durum ayni. Birakmadi. 3 aya yakin mesafe koydum araya, olmadi. Artik bir erkegi tiksindirecek haraketler bile yaptim, yine olmadi. Bu 2 yil surecinde aslinda biz bir iliski yasamadik. Hepiniz diyorsunuz ya 2 yil nasil katlandin diye. Katlanmadim, hep bir kavga. Ben biktim hayatimdan, o bikmiyor.

Simdi durum tamamen baska.... Cikmaz bir yola girdim. Karakterinin bu kadar iyi olmasi, beni sahiplenmesi, asla incitmemesi ve s. o kadar dokundu ki bana, gonlumu bir sekilde caldigini sandim kendi kendime. Tamam dedim ona. Son 1 ayda sozlenmeye karar verdik, ben ona soz verdim.... Aileler tanisti, nisan mekani bile nerdeyse secildi secilecek. Tarihi belli etmeye az kaldi... Ben nasil bir yola girdim diyorum kendi kendime. Bu sure zarfinda herkes bikti benden. Ilk once ailem. Cunku en bastan ailem herseyi biliyor, isin icindeler... Sonra arkadaslarimiz. Onlarin gozundede kuculdum, herkes "ne kadar karakteri oturmamis, iradesiz, ne yaptigini bilemeyen" bir kiz diye dusunuyor artik. Birde tabiki erkek arkadasim. Beni yari yolda birakamazsin, geri donusun yok, bu saatten sonra beni birakamazsin, hayatta olmaz diyor.

Banada kendimi teselli etmek kaliyor, kalan omrumu kendimi kandirarakmi artik alisarakmi yoksa severekmi gecirecegim bilmiyorum. Su durumda ne yapa bilirim ki? Eger bir daha onu birakmaya kalkisirsam, herkes beni oldurur. Hep kafamin karismasindan, onun iyi kalbinden etkilenmemden oldu hersey. Cocuksu birseymi bu acaba? Sonra gecermi bu dusuncelerim? Aslinda, yasim 25... Onun yasi ise 32. Aramizdada 7 yas fark var bu arada.

Bu sekilde mutlu olabilirmiyim? Karisik yazdim, tum hisslerimi de ifade edemedim...

Bazen yaptığını anlaması ıcın aynısını yaşası gerekir insanın. Umarım anlarsınız...

Ben kendimi cok iyi birisi sanmiyorum ki. Hatta kendimi iyi bile saymiyorum. Kendimi cok guzel bulmuyorum. Amma cirkin degilim. En azindan, normal bir erkege yakisiyorum, yaninda dururken "bu ne ya" degilecek insan degilim yani. Herseyime dikkat ederim. Aslinda hicbir zaman gozum yukseklerde olmadi, hep az seylerle yetindim, asla kendimi asacak seyler istemedim. Ama hep cocukluktan beni ezmeye calistilar, ister giyimim olsun (cocukken durumumuz iyi degildi), istersede cok sessiz olmam. Hep ezmeye calistilar. Ama istedim ki, gelecek hayat arkadasim oyle guclu bir karakterde olsun, kimse bir laf diyemesin. Buda tam aksine oldu. Hem dis gorunusu hem saftirikligi yuzunden insanlar rahatca arkamizca konusabiliyorlar. Ne kendisini ne beni koruyamiyor... hayatta nasil bir yol tutulmali? nelere onem verip nasil yasanmali, galiba bunu henuz ogrenemedim...

Karekter, huy vs cok onemli .ama insanin cekmedigi bir erkekle olmasida kötü bence.her aksam yataga sen giriceksin onla.sonucta iyi bir insandir ne güzel ama beni cekmeyen bir erkekle yapamazdim heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…