erkek arkadaşım düğünü herşeyi benim yapmamı planlıyor.

ben para harcamama müdahale etmesine kızmıyorum çünkü çok harcıyordum yani üniversitedeyken arkadaşlarımda kızardı bana ayakkabı çanta sayımı bilmiyorum bir sürü hiç giymediğim kıyafetim var kaban sayım ne bilmiyorum bende 4 yıldır kazandığımı harcadım o bu yıl ilk kez iş sahibi daha öncesinde mezun olduğu yıl dükkanları battı bir yıl kpss ye hazırlandı olmadı bi yıl askere gitti işte bu yılda ilk kez düzenli çalışıyor. biz konuşmuş anlaşmıştık. bu yıl para biriktircektik ortak sonra da düğünümüzü ordan yapcaktık. geçen ay aldığını ailesine verdi istediler yok diyemedi. bu ay gene maaşı 15inde aldı 800 ira 400ünü annesine yollamış. ama bana da nişana istediğim bir iki şeyi söylediğimde ne gerek var masraf dedi. düğün yapmıycaz diyor takı alamam alsamda ertesi gün bozarız diyor. set zaten almıycak. yaa ailesine göndermese ben gıkımı çıkarmam ki çıkarmıyordum da . olan neyse ona göre yaparız diyordum. ama bana o masraf bu masraf derken ailesine para göndermesi sinirimi bozuyor. tabi konuşunca da ben kötü oldum. bana herşeye masraf diyor yaa nişanda nişan pastasının yanına kurabiye de yaptıralım şeker hamurundan dedim ne tutçak yaa 200 lira en fazla bana biz kıt kanaat bişiler yapabilcez sen millete hava atma derdindesin diyor. annesine desin madem elindekiyle geçin diye.

sorun çıkarttım zaten seneye bu zamanlar evli olcaz diyosun hangi parayla planın ne al birinci dönem bitiyor bir liran yok dedim işte kötü oldum tamam herkes yoluna baksın dedi yazıklar olsun sana dedi. ben kötü oldum. biz ailesine ne paralar vedik. benim erkek arkadaşımda babasına kefil olduğu için içeri ggiriyordu tutuklandı hemen ailesini aradım yaa hiç bi halt yapmadılar ben ödedim borcu. ne zaman ne dertleri olsa yanlarında oldum kiralarını çok ödedim ama işte kavga da başına kalktım ben senin için neler yapıyorum sen bana nasıl davranıyorsun gibilerden çok yitirdik hep maddi konulardan saygımızı ama bizim bu hale gelmemiz hep ailesinden. askerdeyken ben buna para yolluyordum o da o paradan annesine veriyordu. ya düşünün anneyi oğluna askerde para yollamadığı gibi üstüne askerdeki çocuktan para istedi. bizimki askerden döndüğünde annesi yeni koltuk takımı buzdolabı bulaşık makinesi almıştı. tamam işe girmiş güya kendi almış ama madem parası varsa neden oğluna bir kuruş bile yollamamış. şimdi de zaten o borçlar bitmediği için erkek arkadaşımdan para istiyor. birde sinir oluyorum sigara kullanıyor madem paran yok içmee

bu durumda biriyle evlenmek bile bile lades olur gibi geliyor bana böyle gelmiş böyle gider önce ailem demez ve ileride de sorumsuzluğu devam eder de böyle davranırsa siz evi tek başınıza çekip çevirmek bir yere kadar idare edilebilir diye düşünüyorum..:26:

ya işin boyutu değişti.. ilerde sen ondan fazla kazanıyorsun diye de sorun çıkabilir.. ayrıca başka birini bul lafı çok düşündürücü, söyleyeyim...

Durum vahimmiş cidden ne diyeceğimi bilemedim .. Acı acı sonu ayrılık sanırım bu muhabbetlerin yani .. Huyunu değiştirmedikçe bu böyle gitmez ..

Sevseydin idare ederdin zaten, zor durumdalarmıs belli ki...Biriktirebilse yapar, hem evi erkek düzecek diye bir kaide yok. Sen calısıyormussun, sen biriktir cidden seviyorsan.

Sevseydin idare ederdin zaten, zor durumdalarmıs belli ki...Biriktirebilse yapar, hem evi erkek düzecek diye bir kaide yok. Sen calısıyormussun, sen biriktir cidden seviyorsan.

ben zaten biriktiriyordum benim zoruma giden nişan da pasta yanına kurabiye yaptıralım masraf dedi nişan için aynı renk alalım dedim gerek yok kıyafetimiz mi yok dedi bişey söylüyorum masraf diyor ama madem tek benim birikimim tüm masraflara yetmiyor o da ailesne vermesin. ayrıca ailesi zor durumdayken ben kiralarını bile ödedim annesi diyormuş kendi akrabalarım kızım yapmadı hakkını ödeyemem diye ama bi taraftan kızına yok kameralı telefon yok yüzme kursu kendine yeni yatakodası takımı. dese ki aşkım annemlerin yicek ekmeği yok ben de veririm kazandığımı ama bana yok yok derken ailesine vermesi ailesinin de ne de olsa oğlum gönderecek diye fütursuzca harcama yapması sinirimi bozuyor.

Son düzenleme:
Sakın Ha Evlenmeyin Düğünü Bedavaya Getirecek Asalak Bu Senin Üzerinden Geçinmeye Çalışıyor Evlensen de Yine Annesine Para Göndericekmiş Bunu Açıkça Söylüyor Evlenirseniz Buraya Daha Çok Konu Açarsınız Söyleyim

4 Yıl Olmuş Uzun İlişki Ama Sakın Evlenmeyin Ha Seni Değil de Paranı Seviyor Senin

Ben de böyle bir asalağı yıllarca doyurdum ama olmuyor cnm. İnan yazmaya üşeniyorum, tiksindim sonrasında düşündükçe. Şimdi sürünüyor, hep bakıyorum ben adam etmişim diyorum. Ünv mezunu adam karnını doyuramazken beni ve çocuklarımı nasıl doyursun diyorum şimdilerde. Sakın haaa sakın derim, inan çok pişman olursun.

erkek arkdaşınız herşeyi bedavaya geitirip paraları ailesine göndermeyi planlıyor anlaşılan.olmaz bu şeklde.herkes ailesine yardım edebilir ama imkanı ölçüsünde önce kendi geleceğini kurarsn güvence altına alırsın sonra yoluna bakarsın.bu şeklde çok zor.erkek dediğin biraz sorumluluk alacak terleyecek.

düzeltmeye falan uğraşma düzelmez.4 yıllık ilişkiye yazık olur diye düşünme.sana yazık olmasın bence.evliliğin maddi manevi onlarla uğraşmakla geçer.zaten bir sürü de sıkıntı eklenir dayanamazsın

4 Yıl vermişsin kolay değil ama hayatını 4 yıl için karartmana değer mi? Zaten bu şartlar altında sizin zaten evlenmeniz falan zor, olmaz yani bi engel çıkar mutlaka güzelce ayır yolunu vedalaş. Bunun ikiniz içinde daha hayırlı olacagını anlat bence ona yaşın küçük mantıklı düşündüğünü sanmıyorum. Üzgünüm dost acı söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…