Senin durumunla aynı olmasada bire bir aynı olan yerleri var benim durumumun . Benim erkek arkadaşımın babasıda hiç iyi bi insan değil şimdi beş para etmez tabirini kulanmak istemiyorum ama öyle yani . O yüzden de anensi ve babası ayrı 3 kardeşler en büyüğü de benim sevgilim . Sevgilimin maaşı sigorta ile birlikte 2 milyar oluyo en küçük kardeşi okula gidiyo anneside çok gezenti anca komşuya gidiyo hergün teyzesine gidiyo ve de çalışmıyo evi bile toplamıyo doğru dürüst . Armut piş ağzıma düş istiyo . Ortanca kardeşi ise o da çalışıp 800 tl maaş ile eve katkıda bulunmaya çalışıyo . Erkek arkadaşımın babasıda önceden hapse girmiş ama şimdi çıktı yani o da orda çalışıyo . Kredi çekerek araba yollamş sevgilimde o arabayla çalışıyo işte . Bir kargo şirketinde görev yapıyo herneyse . Konuya gelirsek askerden geldikten sonra buldu işi ben diyorum annene ailene paranı yedirmekten kenarı hiç atmıyosun para biriktirince evleneceğiz diyosun ama bu gidişle birikmez diyorum ama anlamıyo ben biriktircem diyo . Sevgilimle normalde şimdi 5 milyarımız olcaktı ama ailesi para biriktirdiğini öğrendi babasının da zor durumu üzerine annesinin baskısı ile babasına bizim paradan 1.5 milyar vermiş bana da snra söyledi . Çok kızdım baban kesin vermiycek paramızı görürsün dedim . Şimdi sevgilim ceazavinde ( nedenine gerek yok şimdi bu konuda ) ve babasının borcunu kasımda istiyceklerdi borcu başkasından aldık demişler versin diye ama şimdi adamdan parayı isticek insan da yok kaldı yani anlayacağın . Yine dediğim oldu . O kadar dil döktüm aşkm bu ay da at para diye 5 milyar olmştu şimdi 3 milyar kaldı .
Ama Allah'tan o kadar duyarsz değil yine elinden geldiğince atmaya çalıştı gene ama . Hatta şuan işinde sevgilimin kardeşi çalışıyo her ay 250 tl de olsa bzim bankaya direk maaşından çekecek şekilde ayarlamş kartını . O çıkana kadar 5 milayrımız filan olcak işte .
Ama ben de senin gibi annesine sinir oluyorum . Benimki para biriktiremiyorum diyo ama annesi bulaşk makinası aldırdı koltuk takımı aldırdı . Bak dedim koltuk takımıda aldırttı yakında perdeyle halı da ister onu da istemeye başlamş zaten ... Üstüne bi de kendine yatak da aldırttı . Gıcık oluyorum kadına ya kendisi yatıyo oğullarını kullanıyo resmen .. Benimki çalış artık işe git geçinemiyoruz dedikçe kadın sen beni sokakda çocukları çalıştıran dilencileirn başındaki adam gibi davranıyosn deyip kavgalar çıakrttı . Sen para biriktirceksin diye biz geçinemicez mi dedi falan . Ben çok sinir oldum ama yine de karışmadm .. Babasının durumu da cidden kötüydü o yüzden vermiş onun haricinde annesi çok istedi parayı benim üzerime yap diye sevgilime yemek bile yapmadı git kendin yap diye bağırdı neler neler .. Ama yine de sevgilim üstüne yapmadı .. Yani tamam en azından bende de sen de olan benzerlikler var ama benim erkek arkadaşm en azından hem ev geçindirdi hem annesinin gönlünü yapmaya çalıştı ( ne diyim ki yani şimdi . ) hem de bizim bankaya para atmaya çalıştı .. Senin erkek arkadaşnn da yaptığı cidden ayıp bence biraz ayrı kalın knşma ki aklı başına gelsin .. Daha ne kadar bekliycez de .. O para bu şekilde hiç bi zaman birikmez de .. Sen bilirsin ben daha fazla bekliyemicem durumu kötü olan sensin benim işim gücüm yerin de de biraz sorun çıkart bence .
ben iyi kazanıyorum aileme verdiğim para beni sarsmaz ama onun 400 lira göndermesi maaşının yarısı demek ki ben aileme versem bunu nispeten yaptığımı anlar. kardeşim araba alcaktı masus yardım etçem dedim anladı inadına yaptığımı. birde benim ailem ben eve bişi aldığımda ya da para verdiğimde kabul etmiyor evlenceksin koy kenara paranı diyor ama onun annesi hiç öyle değil. kadın evi yeniledi resmen
sorun çıkarttım zaten seneye bu zamanlar evli olcaz diyosun hangi parayla planın ne al birinci dönem bitiyor bir liran yok dedim işte kötü oldum tamam herkes yoluna baksın dedi yazıklar olsun sana dedi. ben kötü oldum. biz ailesine ne paralar vedik. benim erkek arkadaşımda babasına kefil olduğu için içeri ggiriyordu tutuklandı hemen ailesini aradım yaa hiç bi halt yapmadılar ben ödedim borcu. ne zaman ne dertleri olsa yanlarında oldum kiralarını çok ödedim ama işte kavga da başına kalktım ben senin için neler yapıyorum sen bana nasıl davranıyorsun gibilerden çok yitirdik hep maddi konulardan saygımızı ama bizim bu hale gelmemiz hep ailesinden. askerdeyken ben buna para yolluyordum o da o paradan annesine veriyordu. ya düşünün anneyi oğluna askerde para yollamadığı gibi üstüne askerdeki çocuktan para istedi. bizimki askerden döndüğünde annesi yeni koltuk takımı buzdolabı bulaşık makinesi almıştı. tamam işe girmiş güya kendi almış ama madem parası varsa neden oğluna bir kuruş bile yollamamış. şimdi de zaten o borçlar bitmediği için erkek arkadaşımdan para istiyor. birde sinir oluyorum sigara kullanıyor madem paran yok içmee
Durum vahimmiş cidden ne diyeceğimi bilemedim .. Acı acı sonu ayrılık sanırım bu muhabbetlerin yani .. Huyunu değiştirmedikçe bu böyle gitmez ..[/QUOT
çok uzatmadan kaba taslak anlatacağım. erkek arkadaşım üniversiteden mezun olalı 4 yıl oldu beraber mezun olduk o doğru dürüst bir iş bulamadı kpss ye hazırlandı askerlik falan geçti zaman benim ise mezun olur olmaz düzenli bir işim oldu. işsizlik döneminde hep ona ben destek oldum. ailesinin durumu kötü babası beş para etmez şimdi de hapiste zaten. gelecek yaz nişanlanmayı planlıyorduk. o bu yıl ücretli öğretmenlik yapmak için memleketine gitti. güyaa evlenmemiz için para biriktirecekti gel gelelim aldığını ailesine veriyor. ama bana paranı biriktir evlencez diyor. bir annesi ve kız kardeşi var annesi annesi çalışıyor 1250 kadar para giriyor evlerine tamam çok para değil ama geçinmeye çalışsınlar. Ben kendi kazandığım parayı harcasam kavga ediyor benle annesine bişi demiyor kendi kazanıyor diyor. kadın gitmiş yatak odası almış yeni madem yok paraları neden habire etrafa para saçıyorlar varsa da bana neden yok düğün olmaz nikah yok nişan evde olsun takı takamam sana nişan alışverişi yok. beğendiğin yatak odası olmaz diyor. bıktım ailesinden nefret ediyorum. evlenmemiz için para biriktir ailene gönderirsen biz nasıl evleneceğiz bak ben bir lira bile harcamıyorum dedim yazıklar olsun sana dedi git kafana göre birini bul ben aileme her zaman para göndereceğim evlensek bile dedi.
bıktım artık lütfen bi akıl verin.
Sevseydin idare ederdin zaten, zor durumdalarmıs belli ki...Biriktirebilse yapar, hem evi erkek düzecek diye bir kaide yok. Sen calısıyormussun, sen biriktir cidden seviyorsan.
cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bende herşeyin farkındayım. ama işte bi tarafım uğraş düzeltmeye bu tarafı 4 yılını verdiğin bir ilişkin var diyor. bu denli değildi gittikçe bu hali aldı. Erkek arkadaşım doğulu ve evin tek oğlu bunu yapmaya mecbur hissediyr kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?