- Konu Sahibi bayanizmirli
-
Evlen bu adamla başkasının başı yanmasınHer kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
Bu kadınlar neden böyle?
Çıldıracağımmmm!!!
Bugün el kaldıran yarın döver, öbür gün öldürür!!!!
Ayrıl, kurtul gitsin!!!
Kendine değer ver!
Aile travması mı yaşıyor bu kadınlar bilmiyorum.
3 kuruşluk adamları musallat edip hayatlarına tüm ömürlerini ah vah içinde geçirip gidiyorlar.
Simdi onu belli bir saate kadar cekip donup evine gidiyorsun. Ama evlilik cok baska birsey. Cok ask cok sevgi herseyin ustunu kapatmiyor evlilikte. Aci ama hayatin gercekleri. Bir kere sevgiliyken sana bunu yapmaya cesaret edebilmesi cok dusundurucu. Adam evliyken neler yapmaz dedirtiyor insana. Simdi kaldirdigi o eli evlenince hic cekinmeden indiriverir biryerine. Ne kadar seversen sev cikar hayatindan bie omur cekecegin izdiraptansa 1 yil cekecegin ask acisini tercih etmelisin.Her kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
Her kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
Bu tarz konulara cevap bile verilmemeli...bir zarf atalım, bak nasıl eğleneceğiz yorumlara diye yazıyorlar bence.Cevabini bildiginiz sorular sormaya bayiliyorsunuz. burada herkes sana ayril diyecek, tahmin edemiyor musun bunu? Kendine biraz deger ver ya.
Malesef ikinci secenekte saydiginiz ozelliklerde hemsinclerimiz de var. Bu kafaya ulasmak icin ne yapiyorlar cok merak ediyorum. Kiskanmadigi icin beni sevmiyor mu acaba diye konu acan da vardi burada. Psikopatlik derecesinde kiskanirsa cok asik oldugu anlamina geliyor onlar icin.Bu tarz konulara cevap bile verilmeli...bir zarf atalım, bak nasıl eğleneceğiz yorumlara diye yazıyorlar bence.
İkinciye tek seçenek kalıyor çünkü. Hemcinslerimden bu kadar muhakeme yoksunları, bu kadar basiretsizler de çıkabiliyormuş, ki 2. seçeneğe ihtimal bile vermek istemiyorum şahsen.
Tabi ki ayrılacaksınız, daha arkadaşken el kaldıran evlenseniz boğazınızı falan sıkar kesin. Böyle sevgi falan da olmaz, hem el kaldır hem seviyorum de, dengesizlik bu.Her kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
Terk edeceksin ne yapcaksın?Sorduğun sorunun saçmalığı karşısında dehşete düştüm.Ne dememizi bekliyorsun dayağını ye otur aşağı mı diyelim?Her kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?