- 17 Eylül 2018
- 192
- 173
- 18
- 68
- Konu Sahibi bayanizmirli
-
Derhal başından at git kurtul bayram et yoksa senin hayatını mahvederHer kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
Seni öldürene kadar dayan sonrası kolayHer kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
valla bu konulara hep aynisini yaziyorum. anacigin bu it gibi tipler sana el kaldirsin diye 9 ay karninda tasimadi seni. mide bulantilari kusmalar yasamadi. atealendiginda sabaha kadar basinda beklemedi bu it icin. neresini seviyorsun sana hakaret etmesini mi?Her kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
ayrılmışsınız ayrı kalmaya devam edin o el her defasında kalkıyorsa o el bu sefer her defasında inecek! bu hayatta herşey sevgi değil seviyormuşta özlemişte bilmem neymişte böyle şeylere kanmayın saygısı yoksa sana karşı hiçbir şeyi yokturHer kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?