erkek arkadaşım her sinirlendiğinde bana el kaldırıyor ne yapmalıyım

Derhal başından at git kurtul bayram et yoksa senin hayatını mahveder

Anan baban bi laf söylese bin türlü çemkirirsin suratlarına.
Elin oğlu için düştüğün hale bak.
Yazık.
Müstehak mı deyim ne diyim sana bilemedim.

Konu sahibi sevgilisiyle barışmaya gitti sanırım. Bence konu tamamen fake ve yorumlara bakıp gülüyor şu an ha değilse (ki sanmıyorum) acilen hastaneye git derim, kafana falan vurdu herhalde... travma olabilir, düşünme yetini kaybetmişsin.

Seni öldürene kadar dayan sonrası kolay

Ben anlamıyorum bu ne yapmam gerek diyenlere ya bu kadar mı muhtaçsınız. Bi def edebilin ya

valla bu konulara hep aynisini yaziyorum. anacigin bu it gibi tipler sana el kaldirsin diye 9 ay karninda tasimadi seni. mide bulantilari kusmalar yasamadi. atealendiginda sabaha kadar basinda beklemedi bu it icin. neresini seviyorsun sana hakaret etmesini mi?

ayrılmışsınız ayrı kalmaya devam edin o el her defasında kalkıyorsa o el bu sefer her defasında inecek! bu hayatta herşey sevgi değil seviyormuşta özlemişte bilmem neymişte böyle şeylere kanmayın saygısı yoksa sana karşı hiçbir şeyi yoktur

Amannn nolcak evlen kır dizini otur evinde arada dayak felan derken atraksiyonlu olur miss yaşarsınız gül gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…