- 16 Nisan 2008
- 5.460
- 14.794
- 773
- Konu Sahibi bayanizmirli
-
"Kadının karnından sıpayı, sırtından sopayı" lafını çerçeveleyip düğün fotosu yerine asın.
bosanHer kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
Her kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?