erkek arkadaşım her sinirlendiğinde bana el kaldırıyor ne yapmalıyım

Evlenince düzelir

Bu ayrılık sebebi değil de mi. Siz de öyle görmemiş olacaksınızki sormuşsunuz.

Offf neyse....

"Kadının karnından sıpayı, sırtından sopayı" lafını çerçeveleyip düğün fotosu yerine asın.

O sözün yeni versiyonu "kadının sırtından spa yı eksik etme" aslında..
Ama konu sahibinin yediği dayaktan kafası güzelleştiği ve yaşadığı şeyi sevgi sandığı için verilen mesajı anlayacağını sanmıyorum

Bence bu sizin de psikolojinizi etkilemiş olabilir, bazen insanlar yanlış oldugunu bilir ama yine de bişeylerden vazgeçemez. Bu en kötüsü olsa dahi bazen bu şekilde olur. Yanlış oldugunu bilip size haksızlık edildiğini bilip yine de devam etme isteği duyuyorsanız bence bir psikologtan yardım alabilirsiniz. Çünkü küfür dayak yiyip yin de ilişkilerine devam eden insanlar bir süre sonra kendilerini o kadar değersiz görüyor ki kendisine saygısını yitiriyor resmen ve bunu haketmiş gibi davraıyor. İletişim tamamen kesilmeli ve duygusal olarak dediğim şekilde etkileniyorsanız yardım alabilirsiniz. Unutmayın size hakettiğiniz değeri verecek size kötü laf etmeye kıyamayacak insanlar da var etrafınızda

Yapmayın Allah aşkına.. kadına şiddetin Bu kadar yaygın olduğu bir ülkede bunu ciddi ciddi soruyorsanız vay halimize!!!

O sana el kaldırdığında
Sende ellerinle armut toplayıp
İçinden en iyisini ona ver
Çünkü armutun iyisini ay.... yer
Böylelikle bu sevginiz ömür boyu sürer

Bence evlenmelisin. Dayakmış küfürmüş bunlar hikaye. Saman alevi gibi 5 dakkada gelir geçer.
Seviyormuşsunda boyle hint kumaşı gibi adamı. Sevgi mühim sevgi şart tabi.

bosan

sen hala ona erkek arkadaşım diyorsun ya esas suçlu sensin. senin o canavar "sevgilin" var ya, bu toplumda diğer erkeklere de örnek, şiddet uygulayanın cezasız kalması diğerlerine cesaret de veriyor, hatta "kız arkadaşı" hala "biricik sevgilisi" olarak kalmaya devam ediyor ya, işte sen bizim günahımıza da giriyosun...

sen hala erkek arkadaşım de... yarın yersin dayağı oturursun. ona haddini bildirmen gerektiği yerde hala erkek arkadaşım diyorsun ya, diğer psikopatlıkların da yolunu açıyosun. bravo devam et. bravo

17 yaşında falansın dimi.
Allah aşkına bırak şunu, bırak lanet olsun sevgisine. Dayakla sevgi aynı yerde olamaz.
İlerde hiç bırakmayacak seni görürsün bak dinle beni o yüzden görüşme.

En kısa sürede ondan uzaklaşın. Böyle bir ömür geçmez kendinize yazık edersiniz.
Başta üzülürsünüz ağlarsınız ama ömür boyu ağlamaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…