erkek arkadaşım her sinirlendiğinde bana el kaldırıyor ne yapmalıyım

2.5 senedir nasıl dayandınız böyle birine ? Ayrılın tabiki olurda evlenirsen hayatını mahvedersin.

Böyle devam edin, evlenin evlendikten sonra da dayağa devam

Yol yakınken ayrıl saygının olmadığı yerde zamanla sevgi de biter. Zaten biter bu ilişki yürümez. Ne kadar erken ayrılırsam kar derim.

Gerçekten pes yani insan gibi sevmek sevilmek varken neden böyle tipler

Ya insan yeri geliyo düzgün efendi işinde gücünde bir insanla bile uyum yakalayamıyor böyle tiplerle nasıl bir uyum yakalayıpta 2.5 sene sabrediyosun yada neden sabrediyorsun ??

Ben şaka olduğunuzu düşünüyorum. Ama komik değilsiniz. Hiçbir şeyiniz olmayan bir adam sizi dövüyor ve siz ne yapacağınızı gerçekten bilmiyor musunuz? Ah pardon sevgiliniz. Yani şu DAYAK kelimesinin yerine ŞİDDET ve EL KALDIRMA kelimelerini koyunca ne kadar da hazmedilebilir oluyor değil mi? Sevgilinizden dayak yiyorsunuz hanımefendi önce bir darp raporu alıp karakola gitmeye ne dersiniz? Nasıl bir öneri bekliyorsunuz burada bağlama büyüsü filan mı tavsiye edelim? Ya da evlenin çocuk yapınca düzelir mi diyelim?

Ayrıl nokta. Vakit kaybı.. emin ol dışarda çok iyi kısmetler seni bekliyor.. belli ki basiretin bağlanmış.. ilerde dönüp bu adama baktığında bundan tiksineceksin ve allahım neden kendime bu muameleyi yaptırmışım. Tam bi salakmışım diyeceksin..!! O yüzden silkelen ve kendine gel.. dışarıda sana düzgün davranacak kum gibi delikanlı var ,, emin ol!!

AYRILIN.
Hayır bi de sonuna 2,5 senelik beraberliğimiz var yazmışsınız, vereceğiniz cevaplarda bunu göz önünde bulundurun dercesine.
Evli çiftler tek tokattan boşanıyor sizin 2,5 senelik ilişkiniz nedir ki?
Hayret bir şey, sanki dalga geçiyorsunuz.
Bir de küfür hakaret zaten var diyorsunuz, bu kadar normalleştirmişsiniz yani. Bi süre sonra o kalkan el de normal olacak sizin için. Aklınızı kullanın ve hayatınıza onsuz devam edin.

Not: Başlığı gördüğüm an ilk mesajı okumadan ayrılın yazayım diye girdim ama okudum ve ilişkinizin süresine dair o son cümleniz böyle uzatmama sebep oldu. Kendinizi değersizleştirmeyin.

Her sinirlendiğinde bana el kaldırıyor ne yapmalıyım mı? Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Aman ne var yani arads dövüyorsa bazı kadınlar dayağı sevgi göstergesi sanıyor senin gibi dayağa devam

evdeki birinden dayak yesen büyük ihtimal evden nasıl giderim planları yapacakken bu durumda bile sevgi konuşmak biraz saçma. ailenize bana el kaldırıyor ama seviyorum deyin bakalım ne diyecekler.

erkek arkadaşmış bir de, defet gitsin ya..
ne demek el kaldırmak??
kocan bile olsa sana el kaldıramaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…