- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi bayanizmirli
-
Evlendikten sonra gerçekten değişeceğine dair bir inanciniz mı var çok merak ediyorumHer kavgamızda bana el kaldırıyor. Hakaret desek küfür desek herşey var ne yapacağıma bilmiyorum. Şu an ayrıyız ama dün gece beni aradı işte çok özledim seni çok seviyorum bırakma beni gibi şeyler söyledi ben de onu seviyorum ama nereye gitsem bir sorun cıkartıyor, herkesle aramı açtı zaten arkadaşım dediğim 2 3 kişi var, inanın çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum. Çok paranoya birisi sürekli kafasında birşeyler kuruyor ve benle kavga etmeye başlıyor. Bu arada 2.5 senelik bir beraberliğimiz var
captain bugun formundasındayak yemek varken niye dayak atıp kendini yorsun ki?
Ht yok amaşu an aklıma geldi bak siz bdsm bir çiftsiniz de o yüzden mi size bu kadar normal geliyor da birbirinizden kopamıyorsunuz? ancak bdsm'seniz sizi ciddiye alıcam çünkü(bdsm : rızaya bağlı olarak fiziksel baskı ve kuvvetli duyusal uyarımın uygulandığı ve fantezi güç rolü oynamanın yapıldığı cinsel tercih ve kişisel ilişki türüdür. "BDSM" kısaltması bondage ile disiplin, hakimiyet ile teslimiyet ve sadizm ile mazoşizm öğelerini bir araya getirir )
Birde çocuk yapmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?