erkek arkadaşım her sinirlendiğinde bana el kaldırıyor ne yapmalıyım

Bu tipler evcilleştirilmiyor bilginiz olsun.
Dozu artarak devam eden bir güc gösterisi izlemek isterseniz devam edin tabii.

Eski erkek arkadaşına söyle tedavi olsun. Bu saatten sonra sana bir faydası olmaz ama bari topluma daha fazla zararı olmaması için bunu yapsın.

şu an aklıma geldi bak siz bdsm bir çiftsiniz de o yüzden mi size bu kadar normal geliyor da birbirinizden kopamıyorsunuz? ancak bdsm'seniz sizi ciddiye alıcam çünkü (bdsm : rızaya bağlı olarak fiziksel baskı ve kuvvetli duyusal uyarımın uygulandığı ve fantezi güç rolü oynamanın yapıldığı cinsel tercih ve kişisel ilişki türüdür. "BDSM" kısaltması bondage ile disiplin, hakimiyet ile teslimiyet ve sadizm ile mazoşizm öğelerini bir araya getirir )

2 buçuk senedir akıllanmamışsınız da biz şimdi ayrıl desek aklınız başınıza gelicek ayrılıcak mısınız? Sizin kendinize hiç mi saygınız yok? Yol yakınken bırakın sevgilinizi de sonra burada kocam beni dövüyor ne yapayım diye konu açmayın

Boylelerine yapışıp kalmayın da yalnız kala kala duzelirler belki diyeceğim de mazoşist hemcinsim de o kadar çok ki sanmıyorum azalsinlar.
Kendine değer vermeyen kadınlar yüzünden ozguvenlerine özgüven katiyor boyleleri.

Ayrılın. Sonra bir de güzelce abdest alıp şükür namazı kılın. Sadakalar dağıtin. Ne diyelim başka nasıl tavsiye verelim.

Sonra kadın cinayeti diye ağlayacağız arkandan allah korusun. Ya şiddet kırmızı çizgidir arkadaşım yapma ya. Kendini niye ateşe atıyorsun. Bas tekmeyi. Dikkat et takıntılı biriyse başına iş açmasın

Evlendikten sonra gerçekten değişeceğine dair bir inanciniz mı var çok merak ediyorum

Wingardium Leviosa
Ya da Avada Kadavra
Bence ikincisini tercih et garanti çözüm.

dayak yemek varken niye dayak atıp kendini yorsun ki?
captain bugun formundasın

konu sahıbı saka yaptıgınızı varsayıyorum
ne yapayım dıye sordugunuza ınanmak ıstemıyorum suan
az cok ne yapmanız gerektıgını bılıyorsunuz akıl tutulması yasıyorsunuz suan sanırım

Ht yok ama

KK bayanları yazılanları okudukça bisey yamaya gerek görmedim harikasınız yanıtlar yıkılıyor...

E seviyormuşsun yapacak bir sey yok ömür boyu bir döver bir sever gecinip gidersiniz

Agzini.burnunu.kirmasini.bekle bence bu nasil bir.sorudur arkadasim sana.saygi duymayan insana sen.hala vakit emek mi.harciyorsun birak hemen.onune.bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…