- 30 Aralık 2009
- 24.058
- 97.391
- 1.123
Allah'tan dile iste tulipa, hic beklemedigin yerde cicek acar umutla..Of of o da olmuyor .Şanslı kişilerde belki.
Ailesine konusmadiginizi söylemiş; ne demek oluyor bu? Aslan gibi dimdik durup "seviyorum, istiyorum" diyemiyor mu? Diyemiyosa bunun icin yadirgamiycam; herkes ayni duruşta olacak degil, ama senin icin dogru kisi olmadigini görmüş olacagiz..O
ona göre o bitirmiyor ki zaten. Ben ayrılıyorum kendimce. Ailesi sorunca konuşmuyoruz diyormuş. Ayrıldık demiyorum diyor çünkü ayrılmadık diyor. Ben onu unutacağımı söylüyorum. Olmicak öyle bişey diyor. Kendime yeni bi hayat Kuracam diyorum birileriyle görüşmene izin vermicem seninle ben evlenecem diyor onu takmıyorum bu konuda gerçi
İnşallah öyle yapıcam. Sabırla beklicem kalbimden ve beynimden silinsinAllah'tan dile iste tulipa, hic beklemedigin yerde cicek acar umutla..
O problem etmiyor fakat geleceğe dair de yeteri kadar güven vermiyor. Dolayısıyla ben çekiliyorumBosanmis dul gibi ifadelere siginan insanlarla iletisim kurmak cok zor..gunumuze bakarsak insanlar nikah kiydirmadan her turlu birlikteligi yasayabiliyorlar ..sorun dul kadin gibi cirkin bir tabirle senin istemiyor olmalari..bence cok yanlis kesinlikle iliskinin arkasinda durmalisin ( bosanmis olman erkek icin degil de ailesi icin sorunsa) onlarada size mutluluklar dilemek duser..kendini bu anlamda ezilmis veya seni kötü hissettirecek kisileride sen cikar hayatindan.. adamida seviyorsan oda seni adam gibi sevsin takilmasin eski evliligine...giden gitmistir gittiyse bitmistir...ayrica da ikinizde egitimli kisilersiniz neden boyle bir karar aldiniz acikcasi anlamadim...
O zaman ayrılmıştım ben 15 gün görüşmedik. O sebeple öyle demiş.Ailesine konusmadiginizi söylemiş; ne demek oluyor bu? Aslan gibi dimdik durup "seviyorum, istiyorum" diyemiyor mu? Diyemiyosa bunun icin yadirgamiycam; herkes ayni duruşta olacak degil, ama senin icin dogru kisi olmadigini görmüş olacagiz..
Ailesini ezsin, ciğnesin diyen yok.. Ama tek karsi olma nedenleri bosanmis olman ise, direnmeli, sahip cikmali iliskinize..
Ne Mutlu sanaCanim benimde 2 evliliğim esim bekardı ailesi çok cazgırdır ama allah var hic konusu bile geçmedi
Evet canım öyle arkadaş gibi. Bu gün beni watsaptan engellemesini istedim. Kendime hakim olamayıp yazıyorum. Kabul etmedi. Sırf seni unutayım diye yanlış şeyler yapmak istemiyorum engelle bana destek ol dedim. Tamam dedi ve engelledi. Ben de rahatladım.Canım mesajlastik dedin nasıl yani hani arkadaş gibi birsey yokmuş gibi mi ben anlayamadım. ....
Çok çok uyumlu ve mutluyduk. Çok iyi vakit geçiriyorduk. Hiç sıkılmıyorduk. Ama kısmet değil demek ki.Çok da uyumlu gözüküyorsunuz ama tabi bi ayrılık kararı verilmişse o karara uyun. Daha doğrusu ayrı kalabiliyorsaniz bunu devam ettirin çünkü istenmeyen gelin olmak istemezsiniz ki bu çok can sıkıcı olabilir hayatınızın her döneminde.
Destekleriniz çok iyi geliyor ve genelde burdaki öneriler fikirler doğru oluyor. Çünkü bizler olayın duygusallığı ile sağlıklı kararlarveremiyoruz. Çevremizdeki kişilerin yorumları da tatmin etmiyor. Burda kişilere değil olaylara yorum yapılıyor daha sağlıklı oluyor. Umarım üç beş ay sonra her şey farklı olacak. Şu an geleceğime dair herhangi bir şey düşünmüyorum. İstediğim tek şey kalbimin beynimin kişiden tamamen arınması.zihnen ve kalben özgür olmak istiyorum. Öyle olursa zaten Mutlu olacam inanıyorumBiz insanlar nerede üzüntü zorluk varsa ona gideriz o bize her zaman bir tık önde gelir. Mücadele etmek nedense hoşumuza gider gibi bir hal aldı.
Dediğin gibi üç beş ay üzülürsün bu durumlara ragmen evlenip ilerde keşke diyeceğine, iyiki evlenmedim onunla dersin.
Kendini hiç ezdirme. Evlenmek ne kadar dogalgazı boşanmak o kadar doğaldır. Buna saygısı olmayan insanın emin ol hiçbir şeye saygısı o seviyesi beyin yapısı Vs. Olmaz.
Gez dolaş bşylerle uğraş kafanı dağıt. Kitaplar en iyi arkadaştır. Dahada duygusal etmeyen kitaplar al ve oku. Üç ay sonra tekrar bu konuya bakarsın ve o anki düşünceni duyarız :)
Emin ol senin için böylesi daha iyi...
Olabilir kimseye güven olmazSöyle düsünüyorum, eger erkek arkadasinin ailesi sorun ediyorsa, gün gelir erkek arkadasin da sorun eder.
Haklısınistemezler cünki bakire degilsin. bekar oglarina laik görmüyorlar. hic ugrasma bence. evlensen bile seni ömür boyu kabul etmezler ve eninde sonunda esinde ailesini tutacak 2 bosanma vakaso yasarsin. erkek arkdasin 33 yasinda ben bu kadinla ister begenin ister begenmegin evlencem diyemiyorsa ondan birsey bekleme..:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?