Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

Of of o da olmuyor .Şanslı kişilerde belki.

Çok haklısın. Burda okuduklarım bana güç veriyor.

Unutmaya çalışacam. Kimseyle görüşmek istemiyorum şu anda ama unutursam başkalarına da kendime de şans verecem biliyorum. Güvenmiyorum yapabileceğini düşünmüyorum. O yüzden en iyisi ben unutayım aradan çıkayım. Ne yaparsa yapsınlar.

Canım ben de pes ediyorum zaten. Zaman'la sevgi de aşk ta alışkanlık ta bitecek biliyorum. Boşanma travmasını Nasıl atlattıysam bunu da atlatacam biliyorum.

Tanışmadık. Sanırım tanışmak ta istemiyorlar. Erkek arkadaşim teklif etmiş kabul etmemişler

belki de adam ayrılmak için yalan söylüyor
size karşı aile tarafından söylenmiş bir söz var mı yüz yüze yok
bence bu adamı bırakın hiç güvenilir görünmüyor

33 yasinda adam ailesini ikna edemiyorsa ailesi onun kararina guvenmiyorsa nedenini merak ederdim
Kendine güveni olmayan birey olarak yaşamayı beceremeyen askı da işi gücü parası olan ama her şeyin iş güç para olmadığını gösteren bi şahsiyet.

Yok
yok yalan söylediğini düşünmüyorum. Kendimi yalnız kimsesiz hissediyorum diyor. Bu kadar karşı çıkacaklarını düşünememiştim diyor. Öyle olsa hissederdim. Bi de neden yalan söylesin ki ayrılmak istese çıkar karşıma ayrılalım der. Bizi birbirimize bağlayan sevgi dışında hiçbirşey yok

O
ona göre o bitirmiyor ki zaten. Ben ayrılıyorum kendimce. Ailesi sorunca konuşmuyoruz diyormuş. Ayrıldık demiyorum diyor çünkü ayrılmadık diyor. Ben onu unutacağımı söylüyorum. Olmicak öyle bişey diyor. Kendime yeni bi hayat Kuracam diyorum birileriyle görüşmene izin vermicem seninle ben evlenecem diyor onu takmıyorum bu konuda gerçi

Şuan duygusal durumda oldugun için dogru kararı veremeyebilirsin.
Ben mantık olarak bakıyorum
Ve yıl olmuş 2017 hala evlenmiş boşanmış bayana bu şekilde bakılıyor yani evlilik yapmamış bir erkeğe yakıştırmama durumu oluyorsa ayrılın gitsin.

Sizin değerinizi bilmeyen ailesi çok sorun yaratır.
Ve sizin için sonuna kadar çabalamak yerine ayrılmayı kabul eden erkek arkadaşınızdan ilerde size eş olmaz.

Evlendiniz diyelim en ufak sorunda ailesi der baştan söyledik Vs anlaşılan erkek arkadaşınızda kendi fikirlerinde baskın değiş anında u dönüşü olur.

Sizin kıymetinizi bilmeyeni sevmenize unutun gitsin.

Seni seveni zehir olsa yut, seni sevmeyeni bal olsa unut.

Sevmek lafta felanda olmuyor. Bana göre erkek arkadaşınız sizi çok sevse ailesi ve sizin aranızdaki o bağlantıyı kurmak için sonuna kadar çabalar.

Çok haklısın. Ben de duygularıma hakim olucam. Belki üç beş ay üzülürüm ama bir ömür üzülmekten iyidir

Zaten bir defa boşanmışsın tekrar mutsuz bir evlilik yapma. Gerçekten aile çok etkili oluyor. Zihniyetleri buysa şimdi kabul etseler de hep bi istenmeyen gelin olacaksın. Niye bunu kendine layık görüyorsun ki? Sevgi denilen şeyin evlilikte nasıl içinin boşabildiğini tecrübe ettiğini düşünüyorum. Bunda en fazla katkısı olan da aileler oluyor.

Seni seveni zehir olsa yut, seni sevmeyeni bal olsa unut.

Sevmek lafta felanda olmuyor. Bana göre erkek arkadaşınız sizi çok sevse ailesi ve sizin aranızdaki o bağlantıyı kurmak için sonuna kadar çabalar.
Zaman her şeyin ilacı. Zaman veriyorum kendime. Unutmak için. Zira uğraşmamicam gücüm yok. Bunu hak etmiyorum. Çevremde sorgusuz sualsiz yaşı benden küçük hiç evlenmemiş kişiler benimle görüşmek istiyor. Üstelik aileleri de destek. Ben de bunu sevdim. Zor olan mı cazip geliyor nedir anlamadım.

Biz insanlar nerede üzüntü zorluk varsa ona gideriz o bize her zaman bir tık önde gelir. Mücadele etmek nedense hoşumuza gider gibi bir hal aldı.

Dediğin gibi üç beş ay üzülürsün bu durumlara ragmen evlenip ilerde keşke diyeceğine, iyiki evlenmedim onunla dersin.

Kendini hiç ezdirme. Evlenmek ne kadar dogalgazı boşanmak o kadar doğaldır. Buna saygısı olmayan insanın emin ol hiçbir şeye saygısı o seviyesi beyin yapısı Vs. Olmaz.

Gez dolaş bşylerle uğraş kafanı dağıt. Kitaplar en iyi arkadaştır. Dahada duygusal etmeyen kitaplar al ve oku. Üç ay sonra tekrar bu konuya bakarsın ve o anki düşünceni duyarız :)
Emin ol senin için böylesi daha iyi...

Anlatıyor ama malesef babası kesin kararlı istemiyor
istemezler cünki bakire degilsin. bekar oglarina laik görmüyorlar. hic ugrasma bence. evlensen bile seni ömür boyu kabul etmezler ve eninde sonunda esinde ailesini tutacak 2 bosanma vakaso yasarsin. erkek arkdasin 33 yasinda ben bu kadinla ister begenin ister begenmegin evlencem diyemiyorsa ondan birsey bekleme..:

ailesinin karşında dimdik ayakta durmayıp rest çekmemiş birinin aşkından sevgisinden ne bekliyorsun en iyisi olmuş ayrılmak

Aynısını düşünüyorum.
Vicdanını rahatlatmak için bu yöntemi deniyor gibime geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…