Of of o da olmuyor .Şanslı kişilerde belki.Bu saatten sonra devam etseniz bile nasil guveneceksin bu adama? Yada guvenebilecek misin? Zaten başından zor bi evlilik gecmis ki bosanma gibi basli basina çile olan sureci yasamissin; bu nedenle adimlarini daha saglam atmalisin, Allah'in izniyle.. Sen kusurlu, eksik, hatali birisin de onlara kendini kabul ettirmen gerekiyor psikolojisine asla bürünme.. Bi kere canı yanmış olan sensin; cok seven isteyen kişi çabalasin seni ikma etmek ve hayatinda olmak icin..
Çok haklısın. Burda okuduklarım bana güç veriyor.O zaman ne kendini üz nede hayatında sorun ara derim kaldı ki beni bekle kısmına çok takıldım ben çok bencilce geldi .
insan sevdiğine kıyamaz bir şekilde sebebi olmaktan vebalini almaktan korkar bunun için illa gönül aşk ilişkisine gerek yok aile akraba arkadaş ilişkilerimizde bile sevdiğimiz insanlara bencil davranmayız ama sizin sevgiliniz ne kadar bencil farkında mısınız ?
Ana baba lafına ayrılıyorsunuz ortada bir namussuzluk yok evlenmiş anlaşamamış hakkınız olan sekılde ayrılmışsınız sadece, ailesi sizi görmek dahi istemiyor, 33 yasında eli ekmek tutan erkek aaaah hadi evlenelim kaderde neyse o zorlanırsakta elbet toparlanırız demek yerine, beni bekle demeyi kendine hak görüyor. İnsan karşımdaki zaten bir evlilikten yaralanmış 30 yaşına gelmiş herkesten çok yuva kurmaya ANNE olmaya hakkı var sebebi olur muyum zamanından çalar mıyım neye dayanarak bekle diyorum diye düşünür.
Bence aileden önce o zaten evliliğe bayılarak bakmıyor baksa ananm babam seni istemiyor demez meseleyi aile içinde hallederdi senin kulağına getirmezdi , yoluna bak anne olmak istiyorsan zamanını boş beleş insanlara harcama maalesef kadının doğurganlık yaşı diye bir gerçek var biz onlar kadar şanslı değiliz.Ağır yazmış olabilirim ama gerçekler bunlar alınma kırılma
Yok canım aynen devam dün öylesine mesajlaştık. Zaman'la bitirecem bi anda olmuyorNasıl gidiyor canım bi msj bi arama var mı bır ses ?
Unutmaya çalışacam. Kimseyle görüşmek istemiyorum şu anda ama unutursam başkalarına da kendime de şans verecem biliyorum. Güvenmiyorum yapabileceğini düşünmüyorum. O yüzden en iyisi ben unutayım aradan çıkayım. Ne yaparsa yapsınlar.Nr gerek vardı.?Bilmeselerdi .Nerden öğreneceklerdi çocuk da yok Sonradan öğrensinler olmuş bitmiş birşey diyemezlerdi..Benim arkadaşım çocuğuyla hiç evlenmemiş kendinden dört yaş küçük biriyle evlendi ailesine kabul ettirdi.Ailesini takan bir genç depil zaten .
Bence fevri davranma.Araya aurılık girerse gerçekten ayrılık olur üzülürsün...O ailesini dinlerse ne ala bırak ama şuanda o sende...Araya ayrılık koyma..
Canım ben de pes ediyorum zaten. Zaman'la sevgi de aşk ta alışkanlık ta bitecek biliyorum. Boşanma travmasını Nasıl atlattıysam bunu da atlatacam biliyorum.Canim bence cok iyi dusun yola devam ederseniz zorluklar seni bekliyor is arkasimdan biliyorum kiz evlenip ayrilmisti cocukta hic evlenmemisti cok ama cok seviyorlardi birbirlerini yillarca cabaladilar ama cocugun ailesi katiyen kizi kabul etmedi sonunda cocukta ailesini dinledi malasef
Tanışmadık. Sanırım tanışmak ta istemiyorlar. Erkek arkadaşim teklif etmiş kabul etmemişler
Kendine güveni olmayan birey olarak yaşamayı beceremeyen askı da işi gücü parası olan ama her şeyin iş güç para olmadığını gösteren bi şahsiyet.33 yasinda adam ailesini ikna edemiyorsa ailesi onun kararina guvenmiyorsa nedenini merak ederdim
yok yalan söylediğini düşünmüyorum. Kendimi yalnız kimsesiz hissediyorum diyor. Bu kadar karşı çıkacaklarını düşünememiştim diyor. Öyle olsa hissederdim. Bi de neden yalan söylesin ki ayrılmak istese çıkar karşıma ayrılalım der. Bizi birbirimize bağlayan sevgi dışında hiçbirşey yokbelki de adam ayrılmak için yalan söylüyor
size karşı aile tarafından söylenmiş bir söz var mı yüz yüze yok
bence bu adamı bırakın hiç güvenilir görünmüyor
ona göre o bitirmiyor ki zaten. Ben ayrılıyorum kendimce. Ailesi sorunca konuşmuyoruz diyormuş. Ayrıldık demiyorum diyor çünkü ayrılmadık diyor. Ben onu unutacağımı söylüyorum. Olmicak öyle bişey diyor. Kendime yeni bi hayat Kuracam diyorum birileriyle görüşmene izin vermicem seninle ben evlenecem diyor onu takmıyorum bu konuda gerçiAilesinin ön yargiyla yaklasmis olmasini belki bi derece anlayabilirim ama senin durumunu/yasadiklarini bilip seni daha simdiden yarı yolda birakmasinin hic bi aciklamasi olamaz.. Bi kere bunca incinmis bi kadina evlilik umudu veriyor, olayi aileye kadar tasiyorsan; kendinden/duygularından aşırı emin olmalisin.. Veya ailen boyle ise, dik durabilecek kapasitede olmalisin.. Yok oyle elin kadinini umutlandirip sonra "aa ailem istemedi ya" diye bitirmek..
Çok haklısın. Ben de duygularıma hakim olucam. Belki üç beş ay üzülürüm ama bir ömür üzülmekten iyidirŞuan duygusal durumda oldugun için dogru kararı veremeyebilirsin.
Ben mantık olarak bakıyorum
Ve yıl olmuş 2017 hala evlenmiş boşanmış bayana bu şekilde bakılıyor yani evlilik yapmamış bir erkeğe yakıştırmama durumu oluyorsa ayrılın gitsin.
Sizin değerinizi bilmeyen ailesi çok sorun yaratır.
Ve sizin için sonuna kadar çabalamak yerine ayrılmayı kabul eden erkek arkadaşınızdan ilerde size eş olmaz.
Evlendiniz diyelim en ufak sorunda ailesi der baştan söyledik Vs anlaşılan erkek arkadaşınızda kendi fikirlerinde baskın değiş anında u dönüşü olur.
Sizin kıymetinizi bilmeyeni sevmenize unutun gitsin.
Zaman her şeyin ilacı. Zaman veriyorum kendime. Unutmak için. Zira uğraşmamicam gücüm yok. Bunu hak etmiyorum. Çevremde sorgusuz sualsiz yaşı benden küçük hiç evlenmemiş kişiler benimle görüşmek istiyor. Üstelik aileleri de destek. Ben de bunu sevdim. Zor olan mı cazip geliyor nedir anlamadım.Seni seveni zehir olsa yut, seni sevmeyeni bal olsa unut.
Sevmek lafta felanda olmuyor. Bana göre erkek arkadaşınız sizi çok sevse ailesi ve sizin aranızdaki o bağlantıyı kurmak için sonuna kadar çabalar.
Zaman her şeyin ilacı. Zaman veriyorum kendime. Unutmak için. Zira uğraşmamicam gücüm yok. Bunu hak etmiyorum. Çevremde sorgusuz sualsiz yaşı benden küçük hiç evlenmemiş kişiler benimle görüşmek istiyor. Üstelik aileleri de destek. Ben de bunu sevdim. Zor olan mı cazip geliyor nedir anlamadım.
istemezler cünki bakire degilsin. bekar oglarina laik görmüyorlar. hic ugrasma bence. evlensen bile seni ömür boyu kabul etmezler ve eninde sonunda esinde ailesini tutacak 2 bosanma vakaso yasarsin. erkek arkdasin 33 yasinda ben bu kadinla ister begenin ister begenmegin evlencem diyemiyorsa ondan birsey bekleme..:Anlatıyor ama malesef babası kesin kararlı istemiyor
Pes etmiyeyim mi ben de mücadele edeyim mi Zaman'la onlar pes eder mi
ailesinin karşında dimdik ayakta durmayıp rest çekmemiş birinin aşkından sevgisinden ne bekliyorsun en iyisi olmuş ayrılmakKızlar merhaba daha önce buraya konu açmıştım. Ben bi evlilik yaptım boşandım. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi karşı çıkıyor. Fakat biz birbirimizi çok seviyoruz. O da çok seviyor beni. Ailesiyle kötü olmak istemiyor. Ben de pes mi etsem devam mıtsem bilmiyorum. Bu gün ayrılık kararı aldık. Çok kötüyüyüm. Bu arada ben 30 o 33 yaşında. Ben öğretmen o eczacı. Lütfen fikir verin.
belki de adam ayrılmak için yalan söylüyor
size karşı aile tarafından söylenmiş bir söz var mı yüz yüze yok
bence bu adamı bırakın hiç güvenilir görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?