- 26 Eylül 2021
- 36
- -18
- 1
- 27
- Konu Sahibi sailormonn__
-
Tek yaşasydım göğsümü gere gere ikisini de şikayet ederdim ama hala aileme yaşıyorum param da yok ailem öyle anlayışlı bir aile değil ne yapacağım bilmiyorum umarım böyle şeyler yapmaya cesaret edemezSevgilin diğer erkeğe nispet yapmak, erkeklik egosunu tatmin etmek için atmış. Sakın barışma onunla. Cinsellik yaşandı mı aranızda bilmiyorum ama yaşandıysa veya yaşanırsa onu da erkek arkadaşlarına anlatır. Seni rahatsız etmesine rağmen çocuğa bir tepkisi bile olmamış.
Eğer seni tehdit ederse kendisinin tehditlerini sosyal medyada ifşa edeceğini veya savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle
Ailemi bilmiyorsunuz. Öyle bir şey yapar mı bilmiyorum ama şu an diken üstündeyim. Evet haklısınız. Zaten terk edeceğim ama son kere konuşmak istiyorum. Ona yapacağım son insanlık bu olacakAyrilik konuşmasi cok mu lazim bir sey simdi? Yani ben oyle birinin sesini dahi duymak istemem, aramam, açmam bir daha.
Cocuk ne yapar bilmem de kendinizi oldurmeyi dusuneceginiz şeyleri bir daha yapmayin. Seks konusmasi yapmak bu kadar mi onemli?
Ortaya ciksa da kendinizi filan oldurmeyin aileniz bunu istemez herhalde sakin olun.
Maalesef gerçek. Esas korkum ailemin öğrenmemesi aslında. Ailemin öğrenmeyeceğinden emin olsam yavaş yavaş bu süreci atlatırdım.Bu konu gerçek miUmarım fakedir
Uzun boylu yazacak bir şey yok sevgilin bir g.vat yarın öbür gün nude fotonu da yayar. Acilen kaç kaç kaç
Niye ki? Seni Allah mi gonderdi, git bu serefsize insanlik yap diye ilahi bi misyonun mu var? Ay ne istiyosan oyle yapAilemi bilmiyorsunuz. Öyle bir şey yapar mı bilmiyorum ama şu an diken üstündeyim. Evet haklısınız. Zaten terk edeceğim ama son kere konuşmak istiyorum. Ona yapacağım son insanlık bu olacak
Resminiz filan yoksa cafe de oturuyorduk almış telimi benim telden yazmış kendine sonrada millete yaymış filan diye bişeyler uydurursunuzMaalesef gerçek. Esas korkum ailemin öğrenmemesi aslında. Ailemin öğrenmeyeceğinden emin olsam yavaş yavaş bu süreci atlatırdım.
Ailemi bilmiyorsunuz. Öyle bir şey yapar mı bilmiyorum ama şu an diken üstündeyim. Evet haklısınız. Zaten terk edeceğim ama son kere konuşmak istiyorum. Ona yapacağım son insanlık bu olacak
Sana şikayet et demedim. Seni tehdit ederse sen de onu şikayet etmekle veya ifşa edip linç ettirmekle tehdit et dedim. Ayrıca çok arabesksin. Yok bir kez insanlık namına sevgilimle konuşucam falan. Ne alaka yaTek yaşasydım göğsümü gere gere ikisini de şikayet ederdim ama hala aileme yaşıyorum param da yok ailem öyle anlayışlı bir aile değil ne yapacağım bilmiyorum umarım böyle şeyler yapmaya cesaret edemez
Elimde kanıt yok. Mesajlar silindi. Ailem yanımdayken şikayet de edemem ki. Öyle ortada kaldım. Ailem öğrenmez diye ummaktan başka bir şey yapamıyorum. Çok kötüyümAdam bildiğin godoş. Sevgilim değil mi sexting de yaparım nude da atarım. Bunu niye diğerleriyle paylaşıyor. Sizin kendinizi suçlu hissedeceğiniz bir durum yok ortada.
Korkmayın, korktuğunuzu göstermeyin. Sosyal medya savcılık her şeye başvurur esas ben seni rezil ederim diyin.
Haklısınız ama her aile sizin gibi düşünmüyor. Ailem dindar değil fakat çok muhafazakar bir aile.Resminiz filan yoksa cafe de oturuyorduk almış telimi benim telden yazmış kendine sonrada millete yaymış filan diye bişeyler uydurursunuz
Korkmayın kızım olsa böyle bişeyle tehdit edilse onun korkmasına korkutulmasına üzülürüm konuştuklarına değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?