- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi sailormonn__
-
Korktuğunuzu belli etmeyin o zaman. Ay bilemiyorum ya aileden gizli de bunları dava edersiniz bence. Kimsenin duymaması bunların seslerini kesmez.Çok isterdim ama yapamam. Şikayet edersem ailem durumu kesinlikle öğrenir. Onların da aileme ulaşmaya götleri yemez diye düşünüyorum. Öyle bir şey yapmalarından korkuyorum umarım gerçek olmaz. Ailem yüzünden haklı bir durumda hakkımı kullanamıyorum. İşi karmaya bıraktım. İlerde ailemden ayrılınca onları araştırıp bulup intikam almak gibi salakça hayaller kurdum ama bu çok fuzuli olur. Mutlu olup hayatımı yaşamaktan başka yapabileceğim bir şey yok.
Yapacağın şey bu. Rahat ol biraz. Bana uzanamadı çamur atıyor dersin.Ölümüne inkar. Yalanlarsın shop dersin, baska numarayı kaydedip konusmuslar yalan dersin. Yüz vermedim dersin, dersin de dersin. Eski sevgiline ayrılık konusması bile yapma lüzumsuz herif, direkt engeli bas.
Benim böyle şekş seysi ortaya çıkmamıştı ama bende böyle bi durum yaşamıştımÖzel yazışmaları izinsiz paylaşmak suçtur. Sevgiliniz bunu bilmeli.
İnkar ediverin ne olacak. Fotoşop deyin, başka numara ile ben gibi konuşmuş deyin, aksi mahkemelik bir durumunuz olursa ortaya çıkar, o raddeye gelse zaten kaybedecek taraf değilsiniz her durumda.
Eski sevgilimle karşılıklı birbirimizi engelledik o kesinlikle öyle bir şey yapmaya cesaret edemez ama takıntılı çocuk çok arıza birisi ondan korkuyorum beni hala engellemedi. Engellese de içim rahatlasa keşke. Beni engelle yazacağım ama yazamıyorum.Korktuğunuzu belli etmeyin o zaman. Ay bilemiyorum ya aileden gizli de bunları dava edersiniz bence. Kimsenin duymaması bunların seslerini kesmez.
O kadar haklısınız ki. İşin sonunda millet niye onunla sevgili oldun zamanında diyecek bu millete laf anlatılır mı ki? Şu okul bitse elime para geçse dünyada Türkiye'ye en uzak yer neresi ise oraya uçacağım.Konuya etiket yapmak keşke serbest olsaydı. Burda özelde konuşmadığım bir üye var, '' Kızım aşık olmuş, babası duyarsa ne ederiz, tanınmış bir aileyiz. '' falan filan diye konu açan. İşte bu oluyor, elin p.çleri sonuna kadar kullanıyor kızlarının bu korkularını.
Numaranızı değişsenize. Madem bu kadar korkuyorsunuz.Eski sevgilimle karşılıklı birbirimizi engelledik o kesinlikle öyle bir şey yapmaya cesaret edemez ama takıntılı çocuk çok arıza birisi ondan korkuyorum beni hala engellemedi. Engellese de içim rahatlasa keşke. Beni engelle yazacağım ama yazamıyorum.
Tabi ki inkar. Bana takıntılıydı reddettim diye shop yapmış bitti gitti.
terbiyesiz sığıra bak, tüylerim diken diken oldu. Geçmiş olsun
Kesinlikle yapacağım. Annem geçenlerde numarasını değişmişti şansıma. Babamın numarası ise yıllardır kullandığı numara asla değiştirmiyor. Babama ulaşabilirler ama böyle bir şeye cesaret edeceğini düşünmüyorum.Numaranızı değişsenize. Madem bu kadar korkuyorsunuz.
Karşı tarafla uğraşmak mı? Nasıl uğraşıyorum karşı tarafla? İkisini de engelledim. Hakkım olmasın rağmen şikayet etmedim. Sosyal medya kullanmıyorum zaten ayrıca kullanmak istesem kullanırım. Bu nasıl tavsiye? Numaramı değiştireceğim en kısa zamanda ama isterlerse aileme ulaşırlar bu beni korkutuyor.Sen Telefon numaranı neden değiştirmiyorsun? Karşı tarafla uğraşıyorsun? Sosyal medya kullanma hattını değiştir... Savcılığa gidip şikayette bulunabilirsin?
Of adam olsa zaten takıntı yapmazdıKesinlikle yapacağım. Annem geçenlerde numarasını değişmişti şansıma. Babamın numarası ise yıllardır kullandığı numara asla değiştirmiyor. Babama ulaşabilirler ama böyle bir şeye cesaret edeceğini düşünmüyorum.
Çok teşekkür ederim. Aileme ulaşırlarsa ben de polise başvururum ama ailem öyle bir aile ki ben polise gidemeden öldürürler beni.Tabi ki inkar. Bana takıntılıydı reddettim diye shop yapmış bitti gitti.
terbiyesiz sığıra bak, tüylerim diken diken oldu. Geçmiş olsun
Kızlar asla hoşlanmazdı ondan. Kimse yüz vermezdi. Ben de çocuğu insan zannedip kibar kibar reddetmiştim bir de üzülmüştüm acaba beni seviyor mu diye şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum. Deli gibi kahkahalarla gülmek istiyorum o kadar sinirim bozuldu kiOf adam olsa zaten takıntı yapmazdıyaparsa da anam ne üç kağıtçılar dersiniz. Korkmayın yahu.
Sen de kızların yaptığını yapsaydın keşke. Ondan anlıyormuş demek ki.Kızlar asla hoşlanmazdı ondan. Kimse yüz vermezdi. Ben de çocuğu insan zannedip kibar kibar reddetmiştim bir de üzülmüştüm acaba beni seviyor mu diye şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum. Deli gibi kahkahalarla gülmek istiyorum o kadar sinirim bozuldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?