Erkek arkadaşım konuşmamızı bana takıntılı olan çocuğa benden izinsiz atmış. Çocuk da rahat bırakmıyor. Ne yapmalıyım?

Özel yazışmaları izinsiz paylaşmak suçtur. Sevgiliniz bunu bilmeli.

İnkar ediverin ne olacak. Fotoşop deyin, başka numara ile ben gibi konuşmuş deyin, aksi mahkemelik bir durumunuz olursa ortaya çıkar, o raddeye gelse zaten kaybedecek taraf değilsiniz her durumda.

Korktuğunuzu belli etmeyin o zaman. Ay bilemiyorum ya aileden gizli de bunları dava edersiniz bence. Kimsenin duymaması bunların seslerini kesmez.

Ölümüne inkar. Yalanlarsın shop dersin, baska numarayı kaydedip konusmuslar yalan dersin. Yüz vermedim dersin, dersin de dersin. Eski sevgiline ayrılık konusması bile yapma lüzumsuz herif, direkt engeli bas.
Yapacağın şey bu. Rahat ol biraz. Bana uzanamadı çamur atıyor dersin.

Benim böyle şekş seysi ortaya çıkmamıştı ama bende böyle bi durum yaşamıştım çocuk benden korktu sonra. Çünkü biliyor neler yapacağımı, hemen o ss attığı kişiyi uyarmıştı bu kadın deli diye. Ve bende onun bana başka bi kadın hakkında anlattıklarını sınıf grubuna attımdı sonra da arkasından konuştuğum kişiye söylediklerimi attım djndjdj
Sonuç; ikimizide gruptan attılar

Tabi ki inkar. Bana takıntılıydı reddettim diye shop yapmış bitti gitti.
terbiyesiz sığıra bak, tüylerim diken diken oldu. Geçmiş olsun

Konuya etiket yapmak keşke serbest olsaydı. Burda özelde konuşmadığım bir üye var, '' Kızım aşık olmuş, babası duyarsa ne ederiz, tanınmış bir aileyiz. '' falan filan diye konu açan. İşte bu oluyor, elin p.çleri sonuna kadar kullanıyor kızlarının bu korkularını.

Korktuğunuzu belli etmeyin o zaman. Ay bilemiyorum ya aileden gizli de bunları dava edersiniz bence. Kimsenin duymaması bunların seslerini kesmez.
Eski sevgilimle karşılıklı birbirimizi engelledik o kesinlikle öyle bir şey yapmaya cesaret edemez ama takıntılı çocuk çok arıza birisi ondan korkuyorum beni hala engellemedi. Engellese de içim rahatlasa keşke. Beni engelle yazacağım ama yazamıyorum.

O kadar haklısınız ki. İşin sonunda millet niye onunla sevgili oldun zamanında diyecek bu millete laf anlatılır mı ki? Şu okul bitse elime para geçse dünyada Türkiye'ye en uzak yer neresi ise oraya uçacağım.

Sen Telefon numaranı neden değiştirmiyorsun? Karşı tarafla uğraşıyorsun? Sosyal medya kullanma hattını değiştir... Savcılığa gidip şikayette bulunabilirsin?

Numaranızı değişsenize. Madem bu kadar korkuyorsunuz.

Numaranızı değişsenize. Madem bu kadar korkuyorsunuz.
Kesinlikle yapacağım. Annem geçenlerde numarasını değişmişti şansıma. Babamın numarası ise yıllardır kullandığı numara asla değiştirmiyor. Babama ulaşabilirler ama böyle bir şeye cesaret edeceğini düşünmüyorum.

Sen Telefon numaranı neden değiştirmiyorsun? Karşı tarafla uğraşıyorsun? Sosyal medya kullanma hattını değiştir... Savcılığa gidip şikayette bulunabilirsin?
Karşı tarafla uğraşmak mı? Nasıl uğraşıyorum karşı tarafla? İkisini de engelledim. Hakkım olmasın rağmen şikayet etmedim. Sosyal medya kullanmıyorum zaten ayrıca kullanmak istesem kullanırım. Bu nasıl tavsiye? Numaramı değiştireceğim en kısa zamanda ama isterlerse aileme ulaşırlar bu beni korkutuyor.

Of adam olsa zaten takıntı yapmazdı yaparsa da anam ne üç kağıtçılar dersiniz. Korkmayın yahu.

Çok teşekkür ederim. Aileme ulaşırlarsa ben de polise başvururum ama ailem öyle bir aile ki ben polise gidemeden öldürürler beni.

Ya madem bir şekilde böyle bir duruma düştün, burnu dik tutacaksın bu hanzolara. Gerekirse, '' Alemin p.çlerinin elinde oyuncak olmaktansa, babamın elinde belamı bulurum. '' diye dikleneceksin. Korktuğunu belli etmeyeceksin.

Of adam olsa zaten takıntı yapmazdı yaparsa da anam ne üç kağıtçılar dersiniz. Korkmayın yahu.
Kızlar asla hoşlanmazdı ondan. Kimse yüz vermezdi. Ben de çocuğu insan zannedip kibar kibar reddetmiştim bir de üzülmüştüm acaba beni seviyor mu diye şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum. Deli gibi kahkahalarla gülmek istiyorum o kadar sinirim bozuldu ki

Sen de kızların yaptığını yapsaydın keşke. Ondan anlıyormuş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…