Erkek arkadaşım mı salak ben mi abartıyorum

Oncelikle bende fikirlerine saygi duyuyorum.
Ama söz hakkı doğduğu için bama yazmak istiyorum.
Şununla basliyim "ortada bdv'lik konu yok" .
Bunu siz yada ben belirleyemeyiz.
Her yerde oldugi gibi burada da kurallar var.
Kurallara uyuldugu sürece sıkıntı yok.
Konunun açılma derdin büyüklüğüne gore olacak diye kural var mi ben hic gormedim.

Ikincisi konuya hakaretle baslaniyor. Evet ama size ve uyelere hakaret edilmiyor.
Başlıkta koni sahibinin fevri ve üzüntülü olarak yazdigi salak kelimesi geçiyor.
Buda belki hata evet ama uyarilabilir usulunle.

Konunun ilk sayfasina bakarsaniz daha ilk yorumdan " orta okul seviyesi" muhabbetine girilmis.
Diger gelem yorumlar hep konu sahibinin sorduğu soruyla alakasız ve igleneyici.
Sizce bunu yapmak serbest mi?
Hos mu?
Umarim yoneticiler gereken uyarıları yaparlar.

Lütfen ilk yorumdan başlayarak bütün yorumları okuyun. İlk yorumda ortaokul esprisi altında hakaret yapılmış ondan sonra salak diyen bile var konu sahibine. Konu sahibini yavaş yavaş delirtmişler ondan sonra da konu sahibi küfretmiş. Ama konu sahibi banlanacak. Kızı zıvanadan çıkaranlar değil.

Ben de bir konu açmıştım ortada hiçbir şey yokken terbiyesizin biri çıkıp bana zeka yaşın 14 deme cüretinde bulundu. Bunu diyen üye de, üyelik adını yanlış yazmış kendisi o kadar akıllı, düşünün artık.

Konu sahibi öğretmen mi? Ben böyle bir yorumunu hatırlıyorum ama.

Eki Görüntüle 1926034

Bence öğretmen bile değil eski konularına baktım 4 yıllık işletme mezunu olduğunu, araştırma gör olarak kalmak istediğini falan yazmış. Bir tür totem yapmış herhalde profilinde, neyse orası beni ilgilendirmiyor. İnsanlara anonimliğin arkasında rahat rahat küfür etmelerine sinirleniyorum, yüz yüze olsak aynı kişi küfür edemiyor sana. Buradaki saygısızlık ne yahu?

Kıza salak diyen yok başlığa salak diye kendisi demiş ona bir eleştiri var

Sizin konu ne oldu sevgiliniz de gelmisti operadaki casus diye, garip bi konuydu

Görünce aklıma geldi

Kural yok fakat teamül olarak yerleşmiş şeyleri yok sayamayız.. zira o zaman çok basit olarak 'su içtim mideme gitti' diye konusu da açılabilir. Ayrıca ifade edilmek gerekirse şahsın verdiği cevapları atladınız sanırım.. kaldı ki ilerleyen kısımlarda şahıs verdiği cevaplarla yorum yapan üyelerin tezlerini de doğruladı.. bu açıdan ''hoş'' olarak görüyorum..

Sizin konu ne oldu sevgiliniz de gelmisti operadaki casus diye garip bi konuydu

Görünce aklıma geldi

Aynen. Bu siteye çok takıldığımı biliyordu kendi de benim nickimden bir nick türeterek üyelik almış daha önce, ben de yorumları gösterince dayanamayıp girmiş sonradan gördüm. Fakat ben müdahale edemeden onun yorumları ve diğer çirkin yorumlar silinmiş konu kapatılmış bende geriye açtırmadım. Erkek arkadaşım da geçen akşam çiçek gönderdi eve, daha fazla uzatmadım barıştım.

Öyleyse fake bir hesap var ortada ve belki de insanları galeyana getirme amaçlı küfürleri savuruyor.

Yine belirtmek istiyorum ki bölümün ilk başını okursaniz anlarsınız. Orada " belki derdin var belki yok canin mi sıkkın sorunu sor " gibisinden açıklama var.
Burada eger konu sahibi mideme su kacti diye konu acarsa ona uyari vermek yöneticinin gorevi.
Siz begenmeyebilirsiniz sacma gorebilirsiniz ama okumazsaniz olur biter.
Site kurallarini da okursaniz kazen abinin her konuya yorum yapma zorunlulugunuz yok her konuyu okuma zorunlulugunuz da yok uyarisini görürsünuz.
Uzatmak istemiyorum daha fazla tarafsiz kişiyi bekliyorum Mune

yavaş yavaş delirtme diye bir durum olamaz.. buraya konu açma amacı pohpohsa maalesef bizde o hizmet yok.. her şeyi göze almalı, zoruna gittiyse cevabını uslubuyla verip yok sayacak..

yavaş yavaş delirtme diye bir durum olamaz.. buraya konu açma amacı pohpohsa maalesef bizde o hizmet yok.. her şeyi göze almalı, zoruna gittiyse cevabını uslubuyla verip yok sayacak..

Her şeyi elbette göze almalı ama yorumlarda seviyeli olmalı, hakaret boyutuna varan yorumlar var. Sonra da konu sahibi neden delirdi Bir gün aynı şeyler sizin başınıza gelince ne demek istediğimi anlayacaksınız..

şahsın bedduası ve cok afedersiniz S***** G** (Defol) demesi dellenmek olarak mazur görülüyor demek.. saygı duyuyorum.

Konuyu okudum ama ciddi bir algı sorunu yaşadım.pek bir şey anlamadım.

Diger yorumlara da baktım bir arkadaş eleştiride bulunmuş ama düzgün bir dil kullanımı konusunda bende hassasim.

Dil bilgisi kurallarına uyulsun demiyorum çoğumuz kendimde dahil uymuyoruz ama türkçe yazabiliriz en azından değil mi? Bi paragraf bir nokta bir virgül olabilir,zor değil.

24 yaşında,öğretmenim diyen bir insan ki bence değil, anlaşılır yazmalı.yoksa eleştiri de alır dalga da geçilir.

Neden sinir krizi geçirip ağlayacaksınız ,eşip deşersiniz ki ...yok kimi sevdin ...kaç dakka sevdin diye ...

O mu daha güzeldi ben mi diye de sor , o derse ; gerçekçi olduğu içinde ağlarsın . Sonra o şaka yaptım der ...sen şaka kaldıramazsın falan falan ...

Fazla muhabbet tez ayrılık getirin , senin bile niye sordum bende bilmiyorum diye nitelediğim sorularla kafanızı bulandırmayın bir daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…