- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
öncelikle çok haklısınız , lakin atladığınız bir şey var seviyeyi düşüren konu sahibi zira başlıktan da anlaşılacağı üzere hakaret ederek başlamış konusuna.. ciddi olarak cevaplanmaması algısını yaratan kişinin konusu ve içeriği.. objektif olarak bakıldığında ortada 'bdv'lik durum yok, dolayısıyla bu şekildeki yorumlar da kaçınılmaz . hepimiz eminim ki ciddi olunması gereken noktalarda ciddiyiz , bunu birilerinin öğretmesine ihtiyacımız yok. Her seye ragmen fikrinize saygı duyuyorum.
öncelikle çok haklısınız , lakin atladığınız bir şey var seviyeyi düşüren konu sahibi zira başlıktan da anlaşılacağı üzere hakaret ederek başlamış konusuna.. ciddi olarak cevaplanmaması algısını yaratan kişinin konusu ve içeriği.. objektif olarak bakıldığında ortada 'bdv'lik durum yok, dolayısıyla bu şekildeki yorumlar da kaçınılmaz . hepimiz eminim ki ciddi olunması gereken noktalarda ciddiyiz , bunu birilerinin öğretmesine ihtiyacımız yok. Her seye ragmen fikrinize saygı duyuyorum.
Kıza salak diyen yok başlığa salak diye kendisi demiş ona bir eleştiri varLütfen ilk yorumdan başlayarak bütün yorumları okuyun. İlk yorumda ortaokul esprisi altında hakaret yapılmış ondan sonra salak diyen bile var konu sahibine. Konu sahibini yavaş yavaş delirtmişler ondan sonra da konu sahibi küfretmiş. Ama konu sahibi banlanacak. Kızı zıvanadan çıkaranlar değil.
Ben de bir konu açmıştım ortada hiçbir şey yokken terbiyesizin biri çıkıp bana zeka yaşın 14 deme cüretinde bulundu. Bunu diyen üye de, üyelik adını yanlış yazmış kendisi o kadar akıllı, düşünün artık.
Sizin konu ne oldu sevgiliniz de gelmisti operadaki casus diye, garip bi konuyduLütfen ilk yorumdan başlayarak bütün yorumları okuyun. İlk yorumda ortaokul esprisi altında hakaret yapılmış ondan sonra salak diyen bile var konu sahibine. Konu sahibini yavaş yavaş delirtmişler ondan sonra da konu sahibi küfretmiş. Ama konu sahibi banlanacak. Kızı zıvanadan çıkaranlar değil.
Ben de bir konu açmıştım ortada hiçbir şey yokken terbiyesizin biri çıkıp bana zeka yaşın 14 deme cüretinde bulundu. Bunu diyen üye de, üyelik adını yanlış yazmış kendisi o kadar akıllı, düşünün artık.
Kural yok fakat teamül olarak yerleşmiş şeyleri yok sayamayız.. zira o zaman çok basit olarak 'su içtim mideme gitti' diye konusu da açılabilir. Ayrıca ifade edilmek gerekirse şahsın verdiği cevapları atladınız sanırım.. kaldı ki ilerleyen kısımlarda şahıs verdiği cevaplarla yorum yapan üyelerin tezlerini de doğruladı.. bu açıdan ''hoş'' olarak görüyorum..Oncelikle bende fikirlerine saygi duyuyorum.
Ama söz hakkı doğduğu için bama yazmak istiyorum.
Şununla basliyim "ortada bdv'lik konu yok" .
Bunu siz yada ben belirleyemeyiz.
Her yerde oldugi gibi burada da kurallar var.
Kurallara uyuldugu sürece sıkıntı yok.
Konunun açılma derdin büyüklüğüne gore olacak diye kural var mi ben hic gormedim.
Ikincisi konuya hakaretle baslaniyor. Evet ama size ve uyelere hakaret edilmiyor.
Başlıkta koni sahibinin fevri ve üzüntülü olarak yazdigi salak kelimesi geçiyor.
Buda belki hata evet ama uyarilabilir usulunle.
Konunun ilk sayfasina bakarsaniz daha ilk yorumdan " orta okul seviyesi" muhabbetine girilmis.
Diger gelem yorumlar hep konu sahibinin sorduğu soruyla alakasız ve igleneyici.
Sizce bunu yapmak serbest mi?
Hos mu?
Umarim yoneticiler gereken uyarıları yaparlar.
Sizin konu ne oldu sevgiliniz de gelmisti operadaki casus diye garip bi konuydu
Görünce aklıma geldi
Bence öğretmen bile değil eski konularına baktım 4 yıllık işletme mezunu olduğunu, araştırma gör olarak kalmak istediğini falan yazmış. Bir tür totem yapmış herhalde profilinde, neyse orası beni ilgilendirmiyor. İnsanlara anonimliğin arkasında rahat rahat küfür etmelerine sinirleniyorum, yüz yüze olsak aynı kişi küfür edemiyor sana. Buradaki saygısızlık ne yahu?
Kural yok fakat teamül olarak yerleşmiş şeyleri yok sayamayız.. zira o zaman çok basit olarak 'su içtim mideme gitti' diye konusu da açılabilir. Ayrıca ifade edilmek gerekirse şahsın verdiği cevapları atladınız sanırım.. kaldı ki ilerleyen kısımlarda şahıs verdiği cevaplarla yorum yapan üyelerin tezlerini de doğruladı.. bu açıdan ''hoş'' olarak görüyorum..
yavaş yavaş delirtme diye bir durum olamaz.. buraya konu açma amacı pohpohsa maalesef bizde o hizmet yok.. her şeyi göze almalı, zoruna gittiyse cevabını uslubuyla verip yok sayacak..Lütfen ilk yorumdan başlayarak bütün yorumları okuyun. İlk yorumda ortaokul esprisi altında hakaret yapılmış ondan sonra salak diyen bile var konu sahibine. Konu sahibini yavaş yavaş delirtmişler ondan sonra da konu sahibi küfretmiş. Ama konu sahibi banlanacak. Kızı zıvanadan çıkaranlar değil.
yavaş yavaş delirtme diye bir durum olamaz.. buraya konu açma amacı pohpohsa maalesef bizde o hizmet yok.. her şeyi göze almalı, zoruna gittiyse cevabını uslubuyla verip yok sayacak..
şahsın bedduası ve cok afedersiniz S***** G** (Defol) demesi dellenmek olarak mazur görülüyor demek.. saygı duyuyorum.Her şeyi elbette göze almalı ama yorumlarda seviyeli olmalı, hakaret boyutuna varan yorumlar var. Sonra da konu sahibi neden delirdiBir gün aynı şeyler sizin başınıza gelince ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Canım acaba okula mı öncelik verseniz?
Orta okula geçince tekrar barışırsınız..
İster elestirin ister kızın şu yorumu yazan üye sonuna kadar haklı.Canım acaba okula mı öncelik verseniz?
Orta okula geçince tekrar barışırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?