- 14 Kasım 2015
- 1.470
- 2.564
- 133
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Hangi erkek, dini hassasiyetleri olan erkek istemez yani yaşamak ister elbette ama inancı buna gayet engel olabilir, böyle erkekler de var yani sevgiliniz bu konuda numunelik değil.Aynen öyle senin gibi düşünüyorum sorun öpüşmek değil beklenir illa zaten beş ay sonra istemeye geleceklerini belirtti ama evlendiğimde karşımdaki adam ya o tarz şeylere düşkünlüğü yoksa? Boşanma sebebi
Evlenince olur diyor. Hangi erkek böyle şeyleri istemez sevgilisiyle öpüşmeye bile kesinlikle izin vermem diyor
Adam birini yapınca toptan tüm günahlara dalmak zorunda mı? Siz cidden opusmeyle sarılmayı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz. Sarilmak merhabalastigimiz birine bile yaptığımız bir şey günah olduğu bilinse de daha hayatın içine girmiş alışkanlık gibi. Adam el tutmadan öteye gitmem demiş kendini sinirlandirmis doğru veya yanlış. Siz gelip bunu da yapmasaydi o zaman saygi duyardim kendi inanci diyemezsiniz. Yine saygı duyacaksınız. Her insan hata yapar birini yapan hepsini yapsın o zaman demek saçmalıkÇok enteresan bir kafası varmış gerçekten. Elini tutup sarılınca daha az günah, öpüşürken daha fazla günah, seks falan yaparsan direkt münafık oluyorsun sanırım. Kendince zinada derecelendirme yapmış mis gibi kafalar. Konsantre hacı hakkında, eğer tamamen kendini temastan muaf tutsaydı yorumum farklı olurdu. Kendi tercihi, kendi inancı. Buna saygı duy ve uyumsuz isen ayrıl başkasıyla öpüş derdim ama bunun dudaklarına yapışıp "işte şimdi kirlettim seni" diyerek ayrıl. Dudaklarının bekaretini boz ki bir sonraki sevgilisine "elini tutarım, sarılırım, öpüşürüm ama seks yapmam" desin. Böyle böyle aşacak kendini.
Nemehrem varİyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Adam birini yapınca toptan tüm günahlara dalmak zorunda mı? Siz cidden opusmeyle sarılmayı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz. Sarilmak merhabalastigimiz birine bile yaptığımız bir şey günah olduğu bilinse de daha hayatın içine girmiş alışkanlık gibi. Adam el tutmadan öteye gitmem demiş kendini sinirlandirmis doğru veya yanlış. Siz gelip bunu da yapmasaydi o zaman saygi duyardim kendi inanci diyemezsiniz. Yine saygı duyacaksınız. Her insan hata yapar birini yapan hepsini yapsın o zaman demek saçmalık
Tercih meselesi genelde bunu kizlar istemezİyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Doğru düşünüyorsun. Önceden cinsel deneyimi olmayan erkeklerin evlenince çuvalladığına dair yazılar okumuştum kk da. Ne kadar doğru bilemem. Amma velakin cinsellik evlilik için gerçekten önemli.Evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
"bir kısmı yapılabilir ama hepsi yapılamaz" ne kadar mantıklı ise, "bir ya da ikisi yapılabiliyor ise hepsi yapılabilir" fikri de aynı şekilde mantıklı olabilir değil mi? Hatta bence daha mantıklı. Pardon da saygı duymuyorum ve bunu da diyorum. Sınırlandırma mı var bu konuda? Konsantre hacımız kendine göre derecelendirmiş zinayı, ben de kendime göre derecelendiriyorum saygı duyma eylemini. Mesela kendini tamamen koruyan abilerimize çok çok saygı duyarken, sadece sarılana daha az, hem sarılıp hem el tutana biraz daha az saygı duyuyorum. Allah korusun bir de öpüşür ise saygım biraz daha azalıyor. Bak böyle yazınca nasıl da mantıksız değil mi? Konunun kahramanı gibiÖyle yazınca da gerçekten mantıksızmış."bir kısmı yapılabilir ama hepsi yapılamaz" ne kadar mantıklı ise, "bir ya da ikisi yapılabiliyor ise hepsi yapılabilir" fikri de aynı şekilde mantıklı olabilir değil mi? Hatta bence daha mantıklı. Pardon da saygı duymuyorum ve bunu da diyorum. Sınırlandırma mı var bu konuda? Konsantre hacımız kendine göre derecelendirmiş zinayı, ben de kendime göre derecelendiriyorum saygı duyma eylemini. Mesela kendini tamamen koruyan abilerimize çok çok saygı duyarken, sadece sarılana daha az, hem sarılıp hem el tutana biraz daha az saygı duyuyorum. Allah korusun bir de öpüşür ise saygım biraz daha azalıyor. Bak böyle yazınca nasıl da mantıksız değil mi? Konunun kahramanı gibi düşünüyorum esasında.
2 aydir gorusuyorsunuz 5 ay sonra istemeye gelmeleri cok erken degil mi? zaten uzak mesafe iliskisi yeterince taniyamazsin kiHeyecanlanmıyorum. Zaten 14 saatlik uzaktayız tayinini buraya aldıracak benim için ama ben çok kararsız kaldım. 5 ay sonra istemeye gelecekler ailesi ailem öğrendi ama önceki ilişkimde yekınlaştım bişeyler hissediyordum ama ben bu kişiyle aynı evde ya anlaşamazsam korkusu oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?