Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Adam elinden geldiğince günaha girmemeye çalışıyor işte yoksa oda biliyordur sarılmanın da günahını. Tavsiyem ayrılın çünki bir birinize hiç uygun değilsiniz.

Ayrıl. Ten uyumunu geç ruh uyumunuz bile yok. O adam bi tek öpüşmek değil yaşam şeklinde karakterinde her şeyinde inancına göre hareket eder. Sen biraz daha özgür ruhlusun gibime geldi yapamazsınız ilerde keşke diyeceğine iki taraf da kendine uygun kişilerle mutlu olsun

Evlenme yolunda olmanıza rağmen öpüşmekten kaçınması düşündürücü.Siz de bir kez daha düşünün...Süreci uzatın ve gözlemleyin, paravan evlilik yapabilir.Konuyu dine bağlayınca birçok kişi babasının oğluymuş gibi adama arka çıkmışlar.Sezgilerine güven...

Saygı duymak durumundasınız.
Günahı küçük büyük diye kendimiz kategorize edemeyiz. Büyüğü küçüğü var evet ama bunu biz belirleyemeyiz.
Biz ancak kendimize sınır çizeriz.
Evet sarılmak da günah, elele olmak da, öpüşmek de.
Adam kendine çizgi koymuş, mantıksız gelebilir. Ama yanlış da diyemeyiz.
Mesela bir insan, başı açıktır ama namaz kılıyodur. Bu insana "namaz da kılma o zaman" der misiniz? Hayır.. Kimse dört dörtlük yapamıyor.
Bir günahı işledin mi çorap söküğü gibi hepsini işlemek mi lazım.
Hayır.

Bence siz 14 saatlik mesafede olduğunuz insanla 2 ayda nasıl bu seviyeye geldiğinizi sorgulayın. 5 ay sonra resmiyete dökme fikri filan.. Siz henüz tanımıyorsunuz birbirinizi. Buna odaklanın, öpüşmeye değil

Öpse suç, öpmese suç. Bazen bu erkeklerin üstüne fazla mı gidiyoruz ye düşündürüyorsunuz

işte yarım yamalak din anlayışı el ele tutuşalım ama öpüşürsek aman günah falan.
saçma sapan işler.
dini tam öğrenin ya da koftiden dindarım numaraları yapmayın.
kimsenin namazı da seni yanıltmasın ne namazlı adamlardan ne pislikler çıkıyor.

Garip geldi bana . İster yada istemez ayrı konu.fakat asıl konu kesin kuralları olan biri günah tartimi falanca yapıyor kendince.evlendiginizi düşün sana onu giyme bunu yapma günah derse katlanabilir misin onu düşün bence .ki kesinlikle diyecek. Ben sende aşk göremedim (anlatımından) vazgeç. Evlilik kolay değil sevgililoge hiç benzemez yakma kendini .2ay çok erken.sonra kafanı vuracak taşta bulamazsin

"Hicbirsey apacik ortada gorunen kadar aldatici degildir" demeye geldim gidiyorum.. insanlari sadece gorunen kismiyla degerlendirmeyin.. belki goremediginz kisim farklidir.. zamani uzatip daha fazla tanimaya calisin.. Bide duu bakam ya daha yeni geldim niye gideyim yani

Evlenince yakınlaştığımda bişey hissetmezsem ne demek arkadaşım? Seviyorsan zaten hissedersin sen sevginden emin ol bence başka şeyleri sonra düşün

evlilik öncesi mutlaka cinsellik yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Şimdi burada övdüğünüz Allahım bana da nasip ett dediğiniz adamın cinsel herhangi bir sorunu olmadığını veya farklı yönelimde olup da paravan evlilik yapmaya çalışmadığını nerden biliyorsunuz? Belki adam aseksüel fakat bunu söyleyemiyor ve cinsel yakınlık kurmamasına bahane olarak dini gösteriyor? İnancına uygun yaşamak için uğraşan insanları hep takdir etmişimdir içi dışı bir oldukları için ama daha yeni tanıyorsunuz adamı samimi mi yoksa bir sıkıntısı mı var bilemezsiniz ve konu sahibi eğer bu adamla aynı hayat tarzını benimsemiş olsaydın neden öpüşmüyoruz diye sorun etmezdin zaten ve bu senaryoları yazdırmazdın bizlere. Bence bitirmelisin.

Şahsen insanların bu tür tercihlerine saygı duyuyorum, lakin kafa karıştıran bir iki düşünce var aklımda. 1. Siz acıksınız ve bu onun için bir sorun değil demişsiniz. Ilerde ama olabilir. Böyle birşey varsa şimdiden bilmenizde fayda var. Kızlardan evlenirken kapanmalarini bekleyen cok gördük. Ayrica sizi "böyle kabul etmesi" veya "problem olmaması" gibi bir durum yok. Yani "ay çok şükür sorun etmedi diye düşünmeyin".
2. Genel hayat tarzınız ne kadar uyumlu?
3. Bu söylenenler sizi sınavdan geçirmek için olabilir mi? Yani öpüşmek istesen kötü kız olursun gibi
Genel olarak: her insan eş adayını istediği gibi, istediği şartlar altında seçebilir. Bu ama karşı taraftaki insanı zora sokmadikca, kisiligine saldırı olmadikca veya küçük düşürmedikce

Bence iş ciddiye binince stresten cinsel isteği ölmüş adamın. Yoksa insan gayet de istekli olabilir evlilik öncesi. Umarım evlenince de iktidarsız başlıkları açmazsınız

Konu sahibi adamla 2 ayda evlenme boyutuna nasıl geldiniz? Bana orası daha ilginç geldi. 2 ay çok kısa bir süre. Bence de paravan bir evliliğe kurban gitmemek için dikkatli olmak lazım. Zira kendisi ile çelişen ifadeleri var. Bir an önce evlenmeye çalışması da şüphe uyandırıcı elbette.

Elini tuttuğunuzda, sarıldığınızda bir çekim varsa anlaşılır zaten ten uyumu sonrasında da aynı ilerler muhtemelen ama içinize sinmiyorsa ya evlenmeden daha çok zaman verin kendinize ya da devam etmeyin derim. Ayrıca başta açık olmanıza vs. sorun olmaz deyip "sonra kabul ettiririm ben" diye düşünebilir kendi kendine ya da denildiği gibi paravan evlilik ihtimalini de göz önünde bulundurun. Kısa sürede evlenme kararı almışsınız gibi soru işaretleri varken.
Bu arada sarılmak da günah demişler, olabilir, kimse dört dörtlük değil, herkes kendince yapabildiğini yapıyor, nasılsa sarılıyorum öpüşsem de olur diye düşünmesi garip olur bence. Demek ki burada durabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…