- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Evlilik kuyusuna atmak istiyor. Evlendikten sonra dayatmalari baslayacak. Yapmazsan 'bak benim bu konuda hassasiyetimi sevgiliyken biliyordun' diyecek.Ben de dedim sanki sen kızsın ben erkek
Ben dediğim gibi öpüşmek varsa ayrılırım günah dedi istersen evlenene dek elini de tutmam dedi
Arkadaş gibi takılmak mı istiyor anlamadım
Bence gerçekten birbirinize göre değilsiniz. En başını daha anlamıyorsunuz ki sonucu görmeye çalışıyorsunuz..Onu söyledim o öpüşmek kadar günah değil dedi öpüşmek yakınlaşmak daha büyük günah sarılmak büyük günah değil dedi
memursa memur eş istiyor gibi bir sezgim oluştuEvlilik kuyusuna atmak istiyor. Evlendikten sonra dayatmalari baslayacak. Yapmazsan 'bak benim bu konuda hassasiyetimi sevgiliyken biliyordun' diyecek.
Ayrica senin gecmisini kabul etmesine sasirdim. Normalde boyle birinin kendi gibi biriyle evlenmek istemesi gerekirdi. Seni kendi cizgisine getirince daha fazla point mi elde edecek oteki marsta onu mu dusuyor acaba bilemedim
Cehalet mi ?hımm otorite yani. kim cennete gidecek kim gidemeyecek kendisi karar veriyor.
şuraya kadar çocuğun tercihi denilebilirdi şu noktada cehaleti de ortaya çıktı.
bak bu saçma olmuş..islam dini akıl dinidir.gerçekten aklını kullanarak dinini yaşasa boyle demezdi dıye düşünuyorum.(cennet olan kısım)namaz farz bunu demesi gayet olağan.kesınlıkle ınce ve akıllıca yaşayan bırı değil gıbı geldi.ayrıca sarılmak.yalnız buluşmak,msjlarda cılveleşmekde haram ona bakarsan.nereden tutarsan tut elde kalır.öpüşmek vs istememesıde senın için hayırlı bence.hımm otorite yani. kim cennete gidecek kim gidemeyecek kendisi karar veriyor.
şuraya kadar çocuğun tercihi denilebilirdi şu noktada cehaleti de ortaya çıktı.
Denemeden alma derim. Yani en basitinden bir kazağı bile deneyerek alıyoruz değil mi? Kazak mı bu çıkarıp atasın
Tebrik ediyorum erkek arkadaşınızı, helal olsunİyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Ha tabi başka arkadaşların da söylediği gibi el ele tutuşup sarılmak da haram helal konusunda öpüşmekten farksız ama böyle düşünen erkek konusunu burada ilk kez görünce tebrik etme gereği duydum. Önceki yorumumu bununla ilintili değerlendirin. Yoksa sarılıp el ele tutuşmayı alkışlıyor değilimİyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Nasıl yani?Ben kocamla evlenmeden önce öpüştüm de ne oldu sanki sürpriz olmasın ten uyumumuz var mı diye baktık ne oldu evlenince asıl bana sürpriz oldu.
Önce öpüp sonra dövdüyünü öğrenmek bana sürpriz olduNasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?