- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
kaç yaşında bu çocuk?
Evlenmediginiz her an da gunah o halde boyle soyleevlenince baktin bir sey hissetmiyorsunuz bosanirsiniz
Belki ileri gidilmesinden korkuyor ben tebrik ettim valla
Muhtemelen olacak. Bu kadar "keskin" olup da size bu konuda baskı yapmayacak olması çok düşük bir ihtimal; "Benim de yanmama sebep olacaksın, artık nikahımdasın" diyerek sizi kapatmaya çalışacak ileride. Aha da buraya yazıyorum.
O da günah ama öpüşmek kadar değil dedi bi de karşıma geçip istersen eline de tutmam evlenene kadar dediSunu sorsana ona ele ele t utusmakta gunahmi
herkesin hayat görüşü farklı tabi ama sizinkiler arasında bariz uçurum var bence.öpüşmekten önce düşünmeniz gereken başka şeyler var.
Ben de dedim sanki sen kızsın ben erkekTercih meselesi genelde bunu kizlar istemez
Açıkçası ben uzun süreli ilişkimde bu tarz şeyler normal gelmeye başladığı için öpüşmeyi o kadar garipsemedim benim için 14 saatlik yoldan gelmesi filan hoşuma gitti öpmek istedim o da bu konuyu açtı daha önce olmadığını evlenene dek de olmasını asla istemediğini eğer elele tutuşmak istemezsen de evlenene kadar sana saygı duyarım dedi. E madem bu kadar dindar neden açık, öpüşmüş uzun süre ilişkisi olan bi kızla evlenmek istiyor ayrıca ben daha önce yaşadığımı belirttim bişey demedi. 5 ay olma sebebi şu Eylül tusuna hazırlanıyor benim yaşadığım ile tercih yapacak kazanırsa isteme söz vs olacağını belirttiSaygı duymak durumundasınız.
Günahı küçük büyük diye kendimiz kategorize edemeyiz. Büyüğü küçüğü var evet ama bunu biz belirleyemeyiz.
Biz ancak kendimize sınır çizeriz.
Evet sarılmak da günah, elele olmak da, öpüşmek de.
Adam kendine çizgi koymuş, mantıksız gelebilir. Ama yanlış da diyemeyiz.
Mesela bir insan, başı açıktır ama namaz kılıyodur. Bu insana "namaz da kılma o zaman" der misiniz? Hayır.. Kimse dört dörtlük yapamıyor.
Bir günahı işledin mi çorap söküğü gibi hepsini işlemek mi lazım.
Hayır.
Bence siz 14 saatlik mesafede olduğunuz insanla 2 ayda nasıl bu seviyeye geldiğinizi sorgulayın. 5 ay sonra resmiyete dökme fikri filan.. Siz henüz tanımıyorsunuz birbirinizi. Buna odaklanın, öpüşmeye değil
Öpemiyor sorun ordaSaygı duyulması gerek. Öp de başına koy
Kapanmana karışmam ama namaz kılsan iyi olur dedi
Sen namaz kılmazsan cennette bitlikte olamayız dedi ikinci buluşmada
Ona söyleyin, yabancı bir kadınla elele tutuşup, sarılmak da günah, sadece öpüşmek değil.İyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Tanimadigin insan iicin dualarini dikkatli dile lutfen ya kabul olursa ya diledigin ser ise bilemezsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?