Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Evlenmediginiz her an da gunah o halde boyle soyle evlenince baktin bir sey hissetmiyorsunuz bosanirsiniz

Söyledim. Haklısın böyle görüşmemiz vs sevgili olmamız günah Ama tanımadan seninle nasıl evleneyim dedi ben de cinsel olarak tanımadan nasıl evleneyim diyemedim tabi orayı terkederdi din konusunda hassasmış

Kapanmana karışmam ama namaz kılsan iyi olur dedi
Sen namaz kılmazsan cennette bitlikte olamayız dedi ikinci buluşmada

Açıkçası ben uzun süreli ilişkimde bu tarz şeyler normal gelmeye başladığı için öpüşmeyi o kadar garipsemedim benim için 14 saatlik yoldan gelmesi filan hoşuma gitti öpmek istedim o da bu konuyu açtı daha önce olmadığını evlenene dek de olmasını asla istemediğini eğer elele tutuşmak istemezsen de evlenene kadar sana saygı duyarım dedi. E madem bu kadar dindar neden açık, öpüşmüş uzun süre ilişkisi olan bi kızla evlenmek istiyor ayrıca ben daha önce yaşadığımı belirttim bişey demedi. 5 ay olma sebebi şu Eylül tusuna hazırlanıyor benim yaşadığım ile tercih yapacak kazanırsa isteme söz vs olacağını belirtti
Bu isteksizlik bana hayra alamet değil gibi geldi, abisi de mesela 4-5 ayda evlilik kararı almış, evlenince yaklaşmazsa benim için sorun olacak, ben kız olarak istekli olup o istersen elini de tutmam demesi normal gelmedi arkadaş gibi

7 aylık ilişkinde opüsmūssün ama bitmiş demek ki opusmeyle de olmuyor birşeyler. Evlilik için kafaların düşüncelerin uyması lazım dudakların degil. Sevginin saygının olması lazim. Bence karşındakinin yaşam tarzıyla uymuyorsunuz. Evlilikte sorununuz olabilir. Adam evleneceği kişiyle ilkleri yaşamak istiyor ve kendini frenleyebiliyor. Ama biz kadınlar aaa ya sorunu varsa olur mu böyle erkek olur mu? Yarın bir tecavüz vakası olduğunda lânetleriz erkek milletini.

Çok farklısınız onunla yapabilecek misin ?? Ailesi nasıl çok kültür farkı vs var mı, evlenince seni değiştirmeye kalkabilir iyi düşün.

İşin günah boyutunu düşünüyorsa el ele tutusmak sarılmak da günahtır ona göre,haberi mi yok acaba.çok meraklı ise hemen evlenecek birini bulsun öpüşemem ne demek.Sanko üstüne mi atlayacaksiniz sizle böyle bir pazarlık yapıyor.tuhaf geldi normal degil

İnsan sadece öpüşüncemi hisseder elektriği? Yanağından öpüncede anlarsın.İradesine hakim bir çocukmuş bravo takdir ettim.Şimdiki herifler tadına bakmadan almam modunda iken öp başına koy oğlanı. Ağzı kokmuyor dişleri falan temizse nefes kokusu sana itici gelmiyorsa ileride sorun olmaz diye düşünüyorum

Yani yorumlariniza tekrar baktim, o kelimeyi kullanmak istemiyorum ama adam bildiginiz sorunlu. Bu dindarlik degil. Yok cennette beraber olamayiz bilmemne. Kafayi siyirmisgillerden sanirim. Gitsin kendi cevresinden kendi dusuncelerine uygun birini bulsun. Evlendikten sonra cok farkli yonleriyle tanisabilirsiniz. Sadece cinsellik anlaminda degil. Turlu baskilar altinda kalacaksiniz. Simdiden belli. Bir de bu adamin doktor olacak olmasi beni korkuttu. Hastalarina da dokunmaz bu kafadaysa. Kusura bakmayin ama once saygi duymak lazim falan dedim ama ben bu dusuncelerde birine asla saygi duymam.

Ona söyleyin, yabancı bir kadınla elele tutuşup, sarılmak da günah, sadece öpüşmek değil.

Eğer gerçekten İslamcıysa ve bunların diyorsa o çocuğa nikahı bas böyle hayırlısını bulamazsın.
Ama göstermelik dindarsa o terk etmeden sen ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…