Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Kardeşim bu arada önceden de yorum yazdım da şunu da söyleyeyim, madem dindar flört etmeyecek görücü usulu evlenecek.
İlmihal böyledir. Flört haramdır madem öyle senle de konuşmayacak.

Ne güzel işte böyle erkeklerde var demekki. Ama şey diycem sarılıp el ele tutuşmak da günah hatta cıkmanız da günah ona kalsa neyse bence karşındaki iyi biri. Bak o senin durumuna saygı duyuyorsa birlikte olacaksan sende ona saygı duymalisin

E robot değersiz bir şey tabi. Geri iadesi var. Ama bu eş. Burda bu konuyla ilgili kaç mağdur kadın oldu. Şahsen ben istemem herkesin kendi tercihi. Dünya görüşü olarak kendine daha yakın birini bulsun

Erkek arkadasiniza saygi duyun zira bircok ehli muslimim deyip, hor gordugu kesimden farkli olmadan iliskisinj yasayanlardan degil demek.Sadece agiz kokusu benim icin cok onemli bir husus opusmeden anlasilabiliyor mu bilemicem ama evlenince bu gercekle yuzlesirsen iliski tum guzelligni yitirip iskenceye donebilir..

Yani mantıgı begendim ama yanlıs var, el ele tutusup sarılmamalıda.. demek o kadarınıda nefsine dinletemiyor. Israr etme bence sende öpüsmeden de bi iliski yürütülebilir böylesi yok şimdi orjinaldir umarım..

Yalnız düşünce buysa eğer eksikler var, elini de tutmaması gerek hatta sarılmaması gerek. o haram o helal o günah olmuyor maalesef hepsi bir. Ona bunu söyle bilsin. Herkesin kendi kararı tabi bana ters bu düşünceler ben kabul etmezdim. Kendi düşüncesinde birini bulabilir mesela, gerdek gecesine kadar kanki kanki gezerler sonra vay benim kocam isteksiz vay erken boşalıyor yok iktidarsız diye konular açılır.

kimin cennete gidip gidemeyeceğine karar vermesi cehalet.
dini bütün insan bu konuda hüküm veremez. asıl büyük günah şirk koşmaktır ve yaptığı budur.

arkadaşınızın mantığına göre sarılınca da günaha girer o zaman sarılmasında el ele de tutuşmasın

Bu yorumu yazmak için aşağı iniyordum...
Sanki sarılıp el ele gezince af tazminatından yararlanabiliyor tövbe tövbe...
Ya içi gibi olsun dışı ya dışı içine ayak uydursun. Zira buradan bakınca tezatlık akıyor.

Anma hizmeti diyosun yaniii
O değil de beyin savaşlarının olduğu 21. Yüzyılda böyle tatlısu müslümanları görmek ne biliim. Günahın ölçü birimi ne diye sormak lazım

Bir insanla cinsellik yaşamak o kişiyi cinsel obje gibi görmek değildir. Karşılıklı rıza varsa bu sevgidir. Bir tarafın zorlamasıyla ise tacizdir. Bu siyah ve beyaz kadar nettir. Bence öpüşmek öpüşmemekten çok daha keskin bir inanç farkı var. 5 ay sonra isteme de çok acele. Bence konu sahibi arkadaş bir gözden geçirme yapmalı

Bence agzi kokuyor. dini bahane ediyorlar
Diş fırçası batının malı olduğu için misvakla yetiniyor olabilir

Mune burada birileri insanların inançlaryla dalga geçmeye çalışıyor kendi çaplarında.
Ne zaman müdahele edeceksiniz acaba, hani yasaktı? Birisi çıkıp bunlara cevap verdiği zaman mı yasak oldugu aklınıza geliyor?
Sanimiyetinize zerre inanmıyorum.

Ben de dedim yoksa cinsel bi hastalığın mı var diye bu sefer tersledi Din yasaklıyor ben sana evlenmeden yaklaşamam dedi kızarak

Asıl önemli olan şu, sen ne hissediyorsun? Bir kişi daha yazmış ki bence çok doğru, o enerjiyi hissedersin zaten yanında. Herhangi bir şey hissetmiyorsan üzgünüm evlenirsen de aynısı olacak. Ben yaşadım bunu, eski eşim benim yanımdayken çok heyecanlanıyordu, tepkilerinden vücudundan vs anlıyordum, evlenince de sorunsuz dönemlerde aynısıydı, ben bir şey hissetmiyordum ve evet evlenince de hissetmedim. Sen kendini sorgula bence.

Beni aydınlatır mısınız cidden,
Sarılmak ( önü cok acık bir ifade ) el ele tutuşmak sorun teşkil etmezken neden öpüşmek ayrı tutuluyor? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…