erkek arkadaşım soğudu

Işin aslı ne biliyor musunuz ilişkilerde evlilikte iki tarafın mutlu olması tek taraflı mutluluk bile olmuyor bırak ilişkiyi evlilikte sen Gül seviyorsan eşinde sana orkide getiriyorsa o bile seni mutlu etmeyebiliyor benim neyi sevdiğim önemli değil mi diyorsun .. Sen şuan mutlu musun hayır eee

Anlıyorum merak ediyosun sürekli konuşmak istiyosun ama bu kadar üstüne düşme,işim var diyorsa işi vardır.Akşamları ararsın ya da arar konuşursunuz kendini üzme bu kadar.Sen bi süre arama msj atma o zaten seni merak edicektir.Bu kadar takılma rahat olsun kafan.

uzak şehirlerde ilişki kurmak zorunda mısın?
Yaşadığın yerde biri yok mu da yol bekleyeceksin?

canim ilgisizligi ne derece onu bilmemiz lazim

mesela gunde kac kez konusuyosunuz ya da mesajlasiyosunuz

aradiginda hemen basindan savmak mi istiyo aksine konusmayi uzatmaya mi calisiyo kac dk konusuyosunuz

ben bu yoğunum, çok çalışıyorumlara hiç inanan biri değilim. benim erkek arkadaşım da çok yoğun çalışıyor. bazen gecesi gündüzüne karışıyor. bazen çok geç eve gidebiliyor. uzun dönemler de farklı şehirlerde kalabiliyoruz ama bana hiç yazıp aramadığı gün geçirmedim. yılları da devirdik beraber. bunun yoğunlukla alakası yok.iş bitince kapının önünde bile size bir alo diyecek vakti yok mu? tuvalete gidip bir beş dakika size nasılsın özledim yazamıyor mu? bunlar hep bahane.

ama önemli olan bahane olması değil bu işte gönlünün olmaması. bence onu daha fazla zorlamayın. siz de çok arayıp sormayın. zorla güzellik olmaz.

Aradigimda konuşmak istiyor bazen gece arıyorum 1 saat konuşuyoruz bu aralar hep ben arıyorum sıkıntı orda yoğunum diyor baya dernege falan üye is dışında onlarla ve babasının işiyle ilgilenen birisi iskolik bana zaman ayırmasi lazım bende ilgisini kendi üstüme çekmek istiyorum

sen nasılsa bizi dinlemeyeceksin onu anladık...
en iyisi sen boyle devam et o nasılsa senden ayrılacak yakında,o zaman zaten yapman gereken bir şey kalmayacak.

burcu ne bunun

niye kendinizi ilgisiz biri için tüketiyosunuz ki....
evlenince hiç kaldıramazsınız böyle birini...

Neden sürekli olumsuz yorumlar çok üzüldüm ayrilacak mi simdi ben onu kaybetmek istemiyorum ne yapmaliyim beklemek zor yol gosterin en azından sunu de soyle yap deseniz

Neden sürekli olumsuz yorumlar çok üzüldüm ayrilacak mi simdi ben onu kaybetmek istemiyorum ne yapmaliyim beklemek zor yol gosterin en azından sunu de soyle yap deseniz

canım bız yazıozda sen takılmıssın ayrılmasında ne olursa olsun

hayırlısı dıyıp kosene cekılebılırsın mesela Allaha bırak ısını sus bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…