- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi manolyasardunya
-
Merhaba;
Sizden yardım rica ediyorum.Erkek arkadaşımla önceden normal arkadaştık 2 sene kadar.Sonra 6 aydır sevgiliyiz.Başından beri bu ilişkiyi kabullenemedi.Başlarda iyiydi arar sorardı.Farklı şehirlerdeyiz ve ben onu kaybetmek istemiyorum.2hafta önce yanımdaydı.Sevgili gibi gezdik dolaştık gayet sıcak davrandı.Herşey yolundaydı.Fakat gidince bir kaç gün aradı sonra yine aynı.Yoğun çalışıyor.Ama banada vakit ayırmasını nasıl sağlarım.Yemek yiyemez uyuyamaz oldum böyle yaşayamıyorum.Sorduğumda bir problem yok yoğunum diyor.Hep ben arıyorum.Lütfen yardım önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
uzak şehirlerde ilişki kurmak zorunda mısın?Merhaba;
Sizden yardım rica ediyorum.Erkek arkadaşımla önceden normal arkadaştık 2 sene kadar.Sonra 6 aydır sevgiliyiz.Başından beri bu ilişkiyi kabullenemedi.Başlarda iyiydi arar sorardı.Farklı şehirlerdeyiz ve ben onu kaybetmek istemiyorum.2hafta önce yanımdaydı.Sevgili gibi gezdik dolaştık gayet sıcak davrandı.Herşey yolundaydı.Fakat gidince bir kaç gün aradı sonra yine aynı.Yoğun çalışıyor.Ama banada vakit ayırmasını nasıl sağlarım.Yemek yiyemez uyuyamaz oldum böyle yaşayamıyorum.Sorduğumda bir problem yok yoğunum diyor.Hep ben arıyorum.Lütfen yardım önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
bende isterim bulunduğum şehirden olsun öyle denk geldi kopamiyorum simdi de acı cekiyorumuzak şehirlerde ilişki kurmak zorunda mısın?
Yaşadığın yerde biri yok mu da yol bekleyeceksin?
Aradigimda konuşmak istiyor bazen gece arıyorum 1 saat konuşuyoruz bu aralar hep ben arıyorum sıkıntı orda yoğunum diyor baya dernege falan üye is dışında onlarla ve babasının işiyle ilgilenen birisi iskolik bana zaman ayırmasi lazım bende ilgisini kendi üstüme çekmek istiyorum
Merhaba;
Neden sürekli olumsuz yorumlar çok üzüldüm ayrilacak mi simdi ben onu kaybetmek istemiyorum ne yapmaliyim beklemek zor yol gosterin en azından sunu de soyle yap deseniz
Neden böyle düşündünüz arkadas olarak sevseydi beni gormek icin gelmezdiarkadaş olarak seviyo seni demekki...
aşk bambaşka bişey...
"başından beri bu ilişkiyi kabullenemedi" demişsin ya ondan öyle düşündüm bende...Neden böyle düşündünüz arkadas olarak sevseydi beni gormek icin gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?