- Konu Sahibi manolyasardunya
-
Ayrıca kriterlerime uygunsun demişti
29Kac yasindaydi bu adam?
Arkadaşlıktan sevgililiğe dönen ilişkiye adaptaston süreci çok zordur, bende yaşadım. Daha çok seven tarafta sensin gibi görünüyor. Çok üstüne düşme. O aramıyorsa arama mesela. Bir kez o aradıysa ikinciye sen ara ama üçüncüyü ondan bekle, asla 2 kere üst üste sen arama, msjına cvb vermiyorsa 2. msjı asla atma bu altın kuraldır :). Ne kadar kaçarsan o kadar kovalanırsın, bak o kaçıyor sen kovalıyorsun. Ama baktın olmuyor ille benim olacak diye ısrar etmenin manası yok demekki kaderindeki kişi o değildir. Yaşın kaç bilmiyorum ama hayat fırsatlar düzinesidir, olmuyorsa zorlama karşına çıkacak kaderin olacak mutlu olacağın insanı bekle.Merhaba;
Sizden yardım rica ediyorum.Erkek arkadaşımla önceden normal arkadaştık 2 sene kadar.Sonra 6 aydır sevgiliyiz.Başından beri bu ilişkiyi kabullenemedi.Başlarda iyiydi arar sorardı.Farklı şehirlerdeyiz ve ben onu kaybetmek istemiyorum.2hafta önce yanımdaydı.Sevgili gibi gezdik dolaştık gayet sıcak davrandı.Herşey yolundaydı.Fakat gidince bir kaç gün aradı sonra yine aynı.Yoğun çalışıyor.Ama banada vakit ayırmasını nasıl sağlarım.Yemek yiyemez uyuyamaz oldum böyle yaşayamıyorum.Sorduğumda bir problem yok yoğunum diyor.Hep ben arıyorum.Lütfen yardım önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
Neden önyargılı yargilisin ne olur yani oneride bulunsaniz buraya yardım istemek icin girdimNe laftan anlamaz şeysin sen.
Zorla olmaz yazıyoruz hala napiim hoşuna gitsin diyorsun ya.
Adam seni sallamıyor ki.
Hoşuna gidemezsin yani.
Kafanı çalıştır azıcık.
Senin düzeldi miArkadaşlıktan sevgililiğe dönen ilişkiye adaptaston süreci çok zordur, bende yaşadım. Daha çok seven tarafta sensin gibi görünüyor. Çok üstüne düşme. O aramıyorsa arama mesela. Bir kez o aradıysa ikinciye sen ara ama üçüncüyü ondan bekle, asla 2 kere üst üste sen arama, msjına cvb vermiyorsa 2. msjı asla atma bu altın kuraldır :). Ne kadar kaçarsan o kadar kovalanırsın, bak o kaçıyor sen kovalıyorsun. Ama baktın olmuyor ille benim olacak diye ısrar etmenin manası yok demekki kaderindeki kişi o değildir. Yaşın kaç bilmiyorum ama hayat fırsatlar düzinesidir, olmuyorsa zorlama karşına çıkacak kaderin olacak mutlu olacağın insanı bekle.
Hayır düzelmedi ısrar etmedim ve doğru adam elinde sonunda çıktı karşıma. şimdi iyiki ısrar etmemişim ille benim olsun dememişim diyorum, gülerek geçtiğm bir anı olarak kaldı :)Senin düzeldi mi
Benim amacım sizleri yormak değil sadece bırak onu seni istemiyor demeyin lütfen bi fikir verin Napsam diye yani onun hoşuna gidecek ne yapmalıyım
Sanırım herkesin ortak fikri bu bi süre aramamak ise yarar mi merak edermiHic tinlamayin sizde, yapacaginiz en güzeö sey olur onun icin, cokta önemli olmadigini anlasin, ama siz tabii kaybetme korkusundan tam tersini yapacaksiniz, eee o zaman daha cok üzüleceksiniz ve hatta onu kesin kaybedeceksiniz...
Tamam ama bu dedikleri noluyo sevmeyen insan bunları neden soylesin kiSanırım senin onu sevdiğin kadar sevmiyor senin aşkından emin ya çantada keklik sanıyor
arama,sorma
o vakit kıymete binersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?