erkek arkadaşım soğudu

of be canim bunca yaziya ragmen hala ayni dusuncedesin. Bence kimseyi yorma cunku sen bu adam icin belli ki elinden geleni yapacaksin. Yap,uzulceksen de dene uzul oyle de uzuluyorsun boyle de.

Benim amacım sizleri yormak değil sadece bırak onu seni istemiyor demeyin lütfen bi fikir verin Napsam diye yani onun hoşuna gidecek ne yapmalıyım

Ne laftan anlamaz şeysin sen.
Zorla olmaz yazıyoruz hala napiim hoşuna gitsin diyorsun ya.

Adam seni sallamıyor ki.
Hoşuna gidemezsin yani.
Kafanı çalıştır azıcık.

Arkadaşlıktan sevgililiğe dönen ilişkiye adaptaston süreci çok zordur, bende yaşadım. Daha çok seven tarafta sensin gibi görünüyor. Çok üstüne düşme. O aramıyorsa arama mesela. Bir kez o aradıysa ikinciye sen ara ama üçüncüyü ondan bekle, asla 2 kere üst üste sen arama, msjına cvb vermiyorsa 2. msjı asla atma bu altın kuraldır :). Ne kadar kaçarsan o kadar kovalanırsın, bak o kaçıyor sen kovalıyorsun. Ama baktın olmuyor ille benim olacak diye ısrar etmenin manası yok demekki kaderindeki kişi o değildir. Yaşın kaç bilmiyorum ama hayat fırsatlar düzinesidir, olmuyorsa zorlama karşına çıkacak kaderin olacak mutlu olacağın insanı bekle.

Senin düzeldi mi

Hic tinlamayin sizde, yapacaginiz en güzeö sey olur onun icin, cokta önemli olmadigini anlasin, ama siz tabii kaybetme korkusundan tam tersini yapacaksiniz, eee o zaman daha cok üzüleceksiniz ve hatta onu kesin kaybedeceksiniz...

Hic tinlamayin sizde, yapacaginiz en güzeö sey olur onun icin, cokta önemli olmadigini anlasin, ama siz tabii kaybetme korkusundan tam tersini yapacaksiniz, eee o zaman daha cok üzüleceksiniz ve hatta onu kesin kaybedeceksiniz...
Sanırım herkesin ortak fikri bu bi süre aramamak ise yarar mi merak edermi

Neden sesin çıkmıyor diye sormuştum oda ariyicam merak etme demişti off nolucak bu halimiz hic iyi değilim gun geçtikçe kötüye gidiyorum onsuzluktan sabredemiyorum

Sanırım senin onu sevdiğin kadar sevmiyor senin aşkından emin ya çantada keklik sanıyor

arama,sorma

o vakit kıymete binersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…