Erkek arkadaşım umursamaz

papatyayuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
5
-1
1
22
Öncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Adam ilişkiden sıkılmış sizinle. En ufak bir kavganinizda da olmuyor bizden diyip kaçacak. Geri çekilin siz asla yazmayın aramayın arayıp yazınca tatlı davranın ama hep işiniz olsun. Ah tatlım içerken çağırıyorlar sonra arım mi seni diyip aramayın vs. O kovalamaya başlasın

Ayrılın, adam istemiyor.

Ayrılmanız gerekiyor. Belli ki erkek arkadaşınız kendiliğinizden ayrılmanızı bekliyor.

O çoktan yeni birine gönlünü kaptirmis, belli. Ondan aldığı ilk olumlu yanitta sizinle ayrılık konuşması yapacaktir.
Zaten daha 20 yasidnasin, 6 sene dediğin aslında ergenlik yılların. Adam belki de yeni insanlar tanımak istiyor, ilk sevgilisiyle dünya evine girip aklında yasayamadigi gençliği kalsın istemiyor..neden illa terkedilmeyi bekliyorsunuz ki?
Ben daha iyisine layigim diyip ayrılmak da bir seçenek

Haklısınız, öyle yapacağım.

Net başka biri var. Ayrılın ve onun totosunu daha fazla kaldırmayın. Kendini muhtemelen şuan vazgeçilmez zannediyor.

Herkes yazmış daha ikna edici olur diye ben de tekrarlamak istedim. Başka biri olduğu aşikar. 35 yaşımdayım. Bir erkek böyle davranıyorsa kesinlikle onu sıkmayan 2. Kişi vardır. 6 yıl var. Sizin ayrılmanızı bekliyor. Aldattığını itiraf edip sizi yaralamak istemiyor. Ondan soğuyup ayrılmanızı sağlamaya çalışıyor

Ayrıl. Bir anda değişmesi hayra alamet değil başka biri bile olabilir, belkide biriyle konuşuyor olmazsa size geri dönecek yedeklere almış.
Seni sevseydi soğumaktan ziyade artık evlilik konuşuyor olurdunuz. Aç gözünü, kanma.

Son düzenleme:
Kesinlikle başka biri var. Ama onunla henüz arasında netleşmemiş bir durum var sizi yedekte tutuyor ayrılmak yerine. O ayrılmadan siz bitirin. Bir de 14 yaşından beri aynı kişiyle mi sevgilisiniz gerçekten vay anasını

Ayrılman.

Kendi haline bırak, seviyosa döner zaten. Senin zorlamanla düzelcekse hiç düzelmesin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…