- 28 Ekim 2023
- 5
- -1
- 1
- 22
- Konu Sahibi papatyayuu
-
Ayrılın, adam istemiyor.Öncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Gelinlik bakmanız.Sizce ne yapmam gerekiyor?
Ayrılmanız gerekiyor. Belli ki erkek arkadaşınız kendiliğinizden ayrılmanızı bekliyor.Öncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Haklısınız, öyle yapacağım.O çoktan yeni birine gönlünü kaptirmis, belli. Ondan aldığı ilk olumlu yanitta sizinle ayrılık konuşması yapacaktir.
Zaten daha 20 yasidnasin, 6 sene dediğin aslında ergenlik yılların. Adam belki de yeni insanlar tanımak istiyor, ilk sevgilisiyle dünya evine girip aklında yasayamadigi gençliği kalsın istemiyor..neden illa terkedilmeyi bekliyorsunuz ki?
Ben daha iyisine layigim diyip ayrılmak da bir seçenek
Ayrılman.Öncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Burda çok konu var okumanızı tavsiye ederim. Emek verdiği için çekip evlenip çocuk yapıp hayatim mahvoldu yazan..O kadar zaman emek verdiğim için ayrılmak istemiyorum ama sanırım buna mecburum...
Kendi haline bırak, seviyosa döner zaten. Senin zorlamanla düzelcekse hiç düzelmesin zaten.Öncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?