- Emoji Skoru
- 2.109
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi papatyayuu
-
Sizi gözden çıkartmış belliki ...ama sizde 6 yıllık emek var modundasınız... ayrılın gururunuzu bare kurtarın...size değer vermeyen biri için boşuna zaman kaybetmeyinÖncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?
O kadar zaman emek verdiğim için ayrılmak istemiyorum ama sanırım buna mecburum...
Uzak durman gerekiyorÖncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Öncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?
yazmıyorsa sende yazma annesi misin ne üstüne gidiyorsun bırak umursamaz takılsın muhtemelen gözü sağa sola kayıyor serbest bırak gerek yokÖncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Bence onu kendi haline bırakmanız daha doğru olur. Sonuçta, kendisinin bunaldığı belli.Bu sizinle ilgili olur yada kişisel bir şeyden ötürüde olur, üstüne gitmeyin bence.Öncelikle merhaba, yaklaşık 6 senedir süren bir ilişkim var. 6 senedir gayet güzel gidiyordu fakat yaklaşık 6 ay kadar erkek arkadaşımın tavrı bir gün ansızın değişti. Sebebini sorduğumda bana yalnız kalmak istediğini ve onu çok sıktığımı söyledi, ama ilsiki demek bana göre bir sıkıntı da yanında olduğunu manen hissettirmek demek. Ben yazmadığım sürece yazmıyor, tek başıma defalarca kez itilmeme rağmen yine de çabaladım. Ama ona bunu söylediğimde gereksiz uzattığımı ve yalnız kalmak istediğini söylüyor. Bende artık çabalamaktan yorulduğumu söylediğimde kırıcı konuşuyor ve ben kırıldığımı söylemeden asla farketmiyor bile. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Başka biri var geçmiş olsunO kadar zaman emek verdiğim için ayrılmak istemiyorum ama sanırım buna mecburum...
EvetNe yaptın ayrıldın mi