Hepsinden o kadar haklısınız ki size ne cevap vereceğimi bilemiyorum.Ama kafamda hala soru işaretleri var.Başka kızlarla konuşup konuşmadığını öğrenmek istiyorum..Bana ben senin için konuştuğum 2 kızdan vazgeçtim dedi.Pek inanasım gelmiyor açıkcası vazgeçmiş olsa bile konuşur gibime geliyor..Konuşuyormusun o kızlarla diyorum yok artık konuşmuyorum diyo.Napıyım peki şimdi nasıl bir yol izleyim siz yardımcı olun
Merhabalar :)
Benim şuan bi çıktığım var,askerde 91/2 tertib ve dağıtımı Kıbrısa çıktıNese annem çıktığım olduğunu öğrendi epey kızdı bağırdı,çağırdı falan ama erkek arkadaşıma hiç bahsetmedim.Annem ayrıl diye baskı yaptı 2-3 gün.Ama ona hiç belli etmedim ve demedim de.Benle hep ilgileniyor askerde olmasına rağmen,sürekli sevdiğini söylüyo ve beni bırakırsan dayanamam helede askerdeykenn hiç dayanamam melike,eğer olucaksak ileriye dönük olalım ciddi istiyorum ben diyor.Askerden gelince nişan dedi.Annem her kız annesi gibi sordu ne iş yapıyor falan gibisinden.Şuan bi işi yok ama geldiğinde bulur yani dedim ona sordum napmayı düşünüyosun diye.Askeriyede kalmayı düşünüyorum kalabilirsem dedi.Çok istiyorum inşAllah kalır ama öncelikle hep hayırlısı ona mektup ve resmimi gönderdm çok hoşuna gtmiş açıp açıp okuyorum heo diyo.oda bana yazdı resmini koymş asker fotolarıyla bide vesikalık fotosunu koymuş.henüzz gelmedi dün kuzennden yolladı pttyle en geç 4 gün içinde gelirde.Neyse annem onunla olmamı istemiyor ama bende istiyorum.Bu çocuk seni sevmiyor askerde boş kalmayım yolumu bekleyen olsun oyalanıyım diye çıkıyor diyo,ama ben inanmıyorum ya.Böyle düşünen bi kıskan çok kıskanır mı ya? o beni kıskanıyo dün msj attı arayım sen bana seni seviyorum aşkım de bende kapatım uyuyum sesini özledm diyee :)
Annem çok karıştırdı kafamı ya napıyım ben :18::18:
öncelikle devam etmek istiyorsan et tabi ki konuşun görüşün, bunların bir mahsuru yok ama ciddi düşünceleri kafanızdan atın bence. bir ilişki sürdürmek zor bir şeyken evlilik falan çok çok sonra düşünülecek şeyler olmalı. erkekleri zaten evliliğe ikna etmek için binbir takla atmak gerek bu kdr bodoslama dalması hiç hoş değil. dur bakalım sen üniversitede kimlerle tanışacaksın daha..
valla annen biraz önyargılı davranmış sevgiline..
tanıştıktan sonra söyleseydi bunları o zaman haklı olabilirdi tamamen..
ama bende annesini dinlemeyip evlenenlerdenim...
inan bana anneler herzaman haklı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?