sen kaç yaşındasın okuyor musun çocuk ne mezunu?
sen kaç yaşındasın okuyor musun çocuk ne mezunu?
Ahh aşk,romantizm,mektuplaşmak ne güzeldir kimbilir.
Ama hayatın gerçekleri var.Henüz askerde ve işi gücü belli olmayan birisi ile evliliği konuşmak çok erken.
Daha birbirinizi tam tanıdığınızı bile sanmıyorum.
Yaşadığın heyecan ve duygular seni yanıltmasın.
Bence biraz ağırdan al,çok fazla ölüyorum-seviyorum moduna girme.Tanımak için biraz zaman gerek.
Anneler çocuklarını koruma iç güdüsüyle yaklaşıyorlar bu olaylara.
Öncelikle nerede tanıştınız bu önemli bence , internet falansa çok güvenme , kapılma , bekle.
Nasılsa yarın evlenmiyorsunuz o yüzden tanımaya çalış.
Haklısınız.İnternette tanıştık 6 Aralıkta tam 5 ay oluyor.ama Biz çıkalı daha 1 ay oldu.tanımaya çalışıyorm :)
Tahmin ettim internet olduğunu , bende sevgilimle internette tanıştım ama 1.5 senedir beraberiz ama kısa sürede görüşmüştük.
Aannen bu yüzden tedirgindir haksız sayılmaz.
Ben sana bakarım merak etme,mutlu olman içinde elimden geleni yapıcam sen yanımda olduğun sürece diyor.Bide hiç yüzyüze görüşmedik hep telefon ve face.Buluştuğumda ona nasıl davranıyım? Nasıl giyiniym napım bilmiyorum yardımcı olurmusun bana bu konuda
Söylediklerime kızacaksın ama hayat tecrübem bu:
Erkeklerin pek çoğu kızlarla sırf heyecan olsun onları bekleyen olsun diye çıkıyorlar.
Yaşın küçük, okuluna yönlen.
Erkek arkadaşını da çok önemseme şu an...
Evlilik içinse ooo Önünde uzun seneler var.
O zamana tabiri caizse kim öle kim kala...
Anneni dinlemeni öneririm, onların öyle hisleri var ki çoğu zaman hiç şaşmaz.
erkek arkadaşın üniversiteye gitmeyi düşünmüyor mu?
hemen neden askere gitmiş?
Yüzünü dahi görmediğin birinin neyine güveniyorsun canım sen?Ben sana bakarım merak etme,mutlu olman içinde elimden geleni yapıcam sen yanımda olduğun sürece diyor.Bide hiç yüzyüze görüşmedik hep telefon ve face.Buluştuğumda ona nasıl davranıyım? Nasıl giyiniym napım bilmiyorum yardımcı olurmusun bana bu konuda
Yok kızmam,benim göremediklerimi bir başkası rahat görür diye düşünüyorum.Bu sefer gene yıkılmaktan gene ağlamaktan çok korkuyorum..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?