Erkek arkadaşım,ve annem ..

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Merhabalar :)
Benim şuan bi çıktığım var,askerde 91/2 tertib ve dağıtımı Kıbrısa çıktı Nese annem çıktığım olduğunu öğrendi epey kızdı bağırdı,çağırdı falan ama erkek arkadaşıma hiç bahsetmedim.Annem ayrıl diye baskı yaptı 2-3 gün.Ama ona hiç belli etmedim ve demedim de.Benle hep ilgileniyor askerde olmasına rağmen,sürekli sevdiğini söylüyo ve beni bırakırsan dayanamam helede askerdeykenn hiç dayanamam melike,eğer olucaksak ileriye dönük olalım ciddi istiyorum ben diyor.Askerden gelince nişan dedi.Annem her kız annesi gibi sordu ne iş yapıyor falan gibisinden.Şuan bi işi yok ama geldiğinde bulur yani dedim ona sordum napmayı düşünüyosun diye.Askeriyede kalmayı düşünüyorum kalabilirsem dedi.Çok istiyorum inşAllah kalır ama öncelikle hep hayırlısı ona mektup ve resmimi gönderdm çok hoşuna gtmiş açıp açıp okuyorum heo diyo.oda bana yazdı resmini koymş asker fotolarıyla bide vesikalık fotosunu koymuş.henüzz gelmedi dün kuzennden yolladı pttyle en geç 4 gün içinde gelirde.Neyse annem onunla olmamı istemiyor ama bende istiyorum.Bu çocuk seni sevmiyor askerde boş kalmayım yolumu bekleyen olsun oyalanıyım diye çıkıyor diyo,ama ben inanmıyorum ya.Böyle düşünen bi kıskan çok kıskanır mı ya? o beni kıskanıyo dün msj attı arayım sen bana seni seviyorum aşkım de bende kapatım uyuyum sesini özledm diyee :)
Annem çok karıştırdı kafamı ya napıyım ben :18::18:

Ahh aşk,romantizm,mektuplaşmak ne güzeldir kimbilir.

Ama hayatın gerçekleri var.Henüz askerde ve işi gücü belli olmayan birisi ile evliliği konuşmak çok erken.

Daha birbirinizi tam tanıdığınızı bile sanmıyorum.

Yaşadığın heyecan ve duygular seni yanıltmasın.

Bence biraz ağırdan al,çok fazla ölüyorum-seviyorum moduna girme.Tanımak için biraz zaman gerek.

Son düzenleme:

Öyle çok seviyorum,ölüyorum vb.. kadar moda girmedim ama genede annemin dedikleri kafama karıştırdı.Bilmiyoruum yanılmak istemiyrm

Anneler çocuklarını koruma iç güdüsüyle yaklaşıyorlar bu olaylara.
Öncelikle nerede tanıştınız bu önemli bence , internet falansa çok güvenme , kapılma , bekle.
Nasılsa yarın evlenmiyorsunuz o yüzden tanımaya çalış.

Haklısınız.İnternette tanıştık 6 Aralıkta tam 5 ay oluyor.ama Biz çıkalı daha 1 ay oldu.tanımaya çalışıyorm :)

Haklısınız.İnternette tanıştık 6 Aralıkta tam 5 ay oluyor.ama Biz çıkalı daha 1 ay oldu.tanımaya çalışıyorm :)

Tahmin ettim internet olduğunu , bende sevgilimle internette tanıştım ama 1.5 senedir beraberiz ama kısa sürede görüşmüştük.
Aannen bu yüzden tedirgindir haksız sayılmaz.

Tahmin ettim internet olduğunu , bende sevgilimle internette tanıştım ama 1.5 senedir beraberiz ama kısa sürede görüşmüştük.
Aannen bu yüzden tedirgindir haksız sayılmaz.

Evet bu yüzden olsa gerek,nasıl davranmalıyım ? Ona bu durumu annem istemiyor değilde ailemn karşısına çıkmamız için iş gerekli demek istiyorum.Geçenlerde iş konusunu açtım.Ben boş kalmam iş bulur çalışırım,ama işim olmazsa bendemi olmuycam dedi.Durumu güzelce anlatana kadar öldüm ya :/

İş olmasa nasıl geçinmeyi düşünüyor , olmayacak tabi ki. Ona güvenip yola nasıl çıkabilirsinki ..

Ben sana bakarım merak etme,mutlu olman içinde elimden geleni yapıcam sen yanımda olduğun sürece diyor.Bide hiç yüzyüze görüşmedik hep telefon ve face.Buluştuğumda ona nasıl davranıyım? Nasıl giyiniym napım bilmiyorum yardımcı olurmusun bana bu konuda

Söylediklerime kızacaksın ama hayat tecrübem bu:
Erkeklerin pek çoğu kızlarla sırf heyecan olsun onları bekleyen olsun diye çıkıyorlar.
Yaşın küçük, okuluna yönlen.
Erkek arkadaşını da çok önemseme şu an...
Evlilik içinse ooo Önünde uzun seneler var.
O zamana tabiri caizse kim öle kim kala...
Anneni dinlemeni öneririm, onların öyle hisleri var ki çoğu zaman hiç şaşmaz.

görüşmediğin bir adamı bırak beklemek sevemezsin bile. o da seni mutlu etmek için elinden geleni yapamaz. insanlar resimlerinden sevilmez maalesef, benim de 6 senem öyle bir herif uğruna gitmişti zamanında, aman diyim aklını başına topla uzun dönem bir de ne işin var o kdr sene görmediğin bir adamı bekleyerek ?

erkek arkadaşın üniversiteye gitmeyi düşünmüyor mu?

hemen neden askere gitmiş?

Yok kızmam,benim göremediklerimi bir başkası rahat görür diye düşünüyorum.Bu sefer gene yıkılmaktan gene ağlamaktan çok korkuyorum.. :44:

Yüzünü dahi görmediğin birinin neyine güveniyorsun canım sen?
Birde evlilikten bahsediyorsun yapma Allah aşkına.
Yaşının küçük olması doğru ve mantıklı düşünmene engel değil.

Yok kızmam,benim göremediklerimi bir başkası rahat görür diye düşünüyorum.Bu sefer gene yıkılmaktan gene ağlamaktan çok korkuyorum.. :44:

25 yaşındayım, pek çok defa gönül işlerinden dolayı üzüldüm pek çok defa da yıkım yaşadım.
İnsanlar neler neler yaşıyor da yıkılmıyor. Aksine ders çıkarıp ileriye bakıyor.
Ama ne demişler öldürmeyen acı güçlendirir.
Şimdi eski günlerime bakıp gülüyorum ne safmışım diye...
2 günlük heves uğruna üzüldüğün günlere de gülerek bakacağın zamanlar gelir.
Hiç sıkma kendini.
Bence anneni dinle, hayat hem çok uzun hem çok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…