erkek arkadaşım ve erkek arkadaşlarım:( ben mi haksızım lütfen fikir verin

optimize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
158
28
118
merhaba
bugün sevgilimle tartıştım ve haklımıyım haksızmıyım karar veremiyorum lütfen fikirerkek arkadaşım ve ben taa liseden arkadaşız ve hepimizin birbirini tanıdığı bi arkadaş grubumuz var.lise ve üniversiteden sonra hepimiz başka illere dağıldık ama zaman zaman toplanıyoruz.neyse işte bugün de yakın bir arkadaşım gelmiş yaşadığımız şehire toplanalım dediler tamam dedik dört tane arkadaşım(hepsi erkek) ve ben buluştuk.sevgilim şehir dışında ve işi var telefonu açacak durumda değildi biliyorum msj attım böyle böyle ben çıkıyorum hbrin olsun.neyse akşam eve geldim neymişde 4tane erkekle bi kızın tek başına ne işi varmış ya diyorum hepsini tanıyorsun hepsi seninde arkadaşın hatta iki tanesi bildiğin çok yakın arkadaşın.niye okdr erkek varken tek kız benmişim fln filan.hayır normalde onlarında kız arkadaşları yanımızda olurdu buluştuğmuzda hepimiz yakınız yani kızların işi çıkmış gelememiş napıyım bugün böyle denk geldi hep olan bi olay değil ztn binde bir görüşüyoruz ne diyim kız yoksa ayyy bn kalkcam mı diyim ya bilmiyorum haksızmıyım şimdi ben nolur akıl verin

belliki kıskanıyor seni
haklı haksız olma durumu kişiden kişiye değişir
benim sevgiim olsa 4 kızla buluşmasını kıskanırdım ama büyükte sorun yapmazdım
o 4 kız arkadasıyla buluşmuş olsa sen ne tepki verirdin
kendine sor o zaman haklı haksız oldugunun kararını kendin verirsin

erkekler böyle işte kıskanıyorlar.
ınsan kendıne gelınce ''ne var kıskanacak, arkadaşlarım onlar benım, ne işim olur '' diye düşünüyor.
ama karşı tarafa gelınce, '' ne işi var kızlarla, liseden arkadaşmış da, buluşmak istemişlermiş de...'' böyle düşünürüz.
benım erkek arkadaşım da olsa, aynı tepkı verırdı.

elbette erkeklere bu kadar taviz vermemek lazım, ama her şey karşılıklıdır.
ben ona taviz verıyorsam, o da bana vermek zorunda.

bana gelınce, arkadaşım
ona gelınce, olmaz! ne işin var kızlarla...

sırf bu yüzden bunlara karışmasına izin verıyorum, çünkü ben ona bin beterını yapıyorum.

erkek arkadaşın haklı bence ( kendıne göre )

ceveplarınız için teşekkür ederim:) ben olsam tanıyor olduğum için ve böyle denk geldiği için bir şey demezdim beni asıl üzen beni biliyor tanıyor niye değiştirmeye çalışıyor sevgilim var diye erkeklerden mi kaçıcam anlamadımki tabiki hiç tanımasa böyle yakın arkadaşlarım olmasa bende oturmam öyle ama bu durum olunca hayır desem arkadaslarımada onlarda dicek bizi tanımıyomu sanki kırıldık ona fln offf

bende anlamıyorum 4 erkekle 1 kız nasıl samimi arkadaş olur ve 4 erkek 1 kız nasıl buluşup, görüşürler? siz tek kız olmaktan rahatsız olmadınız mı? bari biraz durup sonra tek kız olduğunuz için sıkıldığınızı belirtip ve bir daha kız arkadaşlarınız gelmezse benide çağırmayın, sıkılıyorum ben deyip ayrılsaydınız ... sahi buluşunca ne yaptınız, nasıl vakit geçirdiniz, neler konuştunuz? vallahi merak ettim

bence değilsin ama burada hatalı olduğunu düşünmen garip bence, eğer bir hata yaptığını düşünmüyorsan arkasında dur kendini sorgulama. sevgilinin tepkisine şaşırdım açıkçası

niye olmasın efendim veya niye konuşacak konu bulamasınlar biri dünyalı öbürü uzaylı mı? siyaset konuşurlar sanat konuşurlar hiç olmadı günlük hayatlarından konuşurlar geleceklerinden geçmişlerinden konuşurlar sanki karşısına alıp kediyle mi konuşuyor insan hepsi

Valla okurken karar veremedim hak konusunda
Benim erkek arkadaşım 13senelik arkadaşımı kıskanıyor, ben de geleyim öyle görüşün diyo ama tanımıyo sanırım ondan:44:
Ben de 4 kız+sevgilim buluşsun rahatsız olurum ki sevgilim de rahatsızlık+sinir olur
Benimki benden çok dikkat ettiği için kız arkadaşlarıyla görüşme durumuna, çoğu zaman anlayış göstermek durumunda kalıyorum

Allah Allah demek onlarda insan, hiç bilmiyordum...

üstelik sorum size değildi, neden üzerinize alındınız ki?

bence bısey yaparken kendını karsındakı ınsanın yerıne koyarak yapıcaksın herkes ıcın gecerlı bu tabı sen olsan senın bulunmadıgın ortamda erkek arkadasın 4 kızla bıyerde bulusup vakıt gecırse naparsın once bunu dusun haa sorun yok dıyosan ya onun ıstemedıgı seylerı yapmıcaksın yada senın gıbı dusunen bırıyle anca anlasabılırsın otekı turlu zaten ılıskıde sureklı kavga gurultu olur ve enınde sonunda bıter zaten ama bence erkek arkadsın haklı benım fıkrım tabı ben ne gıderım onun olmadıgı ortamda ortak arkadasımız olsada 4 erkekle oturmaya nede benım olmadıgım ortama o benım kız arkadslarımla gıdemez onlar benım arkadsım cunku onun degıl ben varsam olur orda yoksa ısı yok..bu zamanda dostum desende kımseye guvenme unutma en buyuk kazık yabancılardan degıl zaten en yakınlarından gelır

Allah Allah demek onlarda insan, hiç bilmiyordum...

üstelik sorum size değildi, neden üzerinize alındınız ki?

alındım çünkü bu toplumda yaşıyorum ve insanların karşılıklı oturup konuşamayacağına inanıldığını görmek her an kanımı donduruyor. biri karşınıza gelince "x" geldi mi diye düşünüyorsunuz yoksa "x-erkek" geldi mi diye düşünüyorsunuz. bu toplumsal programlamaların hapsinden ne zaman kurtulacağız merak ediyorum. ve evet insan olduklarına dikkat çekmek istedim örneğimi abartarak çünkü bir insanın cinsiyetini benliğinden öne koyuyorsak hala yazık bize.

Son düzenleme:

size bundan başka cevap yazmayacağım... anlaşamayız çünkü... siz hani şu çookk modern!, avrupalı!, medeni !! insanlardansınız, oysa ben geri kafalı, bağnaz, dar görüşlü biriyim..

cıkss, olmaz, bir orta yol bulamayız sizinle :) o yüzden kendimi yormayacağım.

bütün yazılanlara cevap olarak:) öncelikle teşekkür ederim fikirleriniz için ecrinnur dediğim gibi 10 senelik arkadaşlarım bnm onlar oturup kardeşlerimle kız arkadaşlarımla ne konuşuyorsam öyle konuşuyorum bugün mesela ne konuştuk valla baya bi siyaset konuştuk sonra evlilikten falan söz ettik parasal sıkıntılardan kim ne zaman evlencek ondan erkek arkadaşım ne zaman gelcek ondan vs vs.
memphiblues neden kendimi sorguluyoruma gelince acaba diyorum ben mi yanlış yapıyorum çünkü ne biliyim ya büyük tepki aldım olmaaaz öyle şey vs dedim ben mi ahlaka aykırı bişey yapıyorum
ayrıca bunun modern olup olmamakla alakası yok bence yanındaki insanlar gercekten iyi insanlarsa güvenilirlerse sorun yok diye düşünüyorum ben yoksa üç kuruşluk insanlarla kavak yelleri kıvamında oturup sohbet etmem bende zaten demek istediğimde buydu beni tanıyan onları tanıyan bi insan niye böyle tepki verirki hala üzülüyorum ve hala aramız soğuk

İmzamı atmak istiyorum

hem erkek arkadaşımın hem de benim liseden yakın arkadaşlarımız buluştuğum kişiler yani sadece onun arkadaşları değil.yıllardır beraber oturup kalktığmız insanlar burayı tam açıklayamamaışım galiba.teşekkür ederim cevabınız için

Yıne erkek arkadasın az tepkı vermıs benım kı olsa tepkısı daha buyuk olurdu. Isterse en samımı arkadasları olsun kesınlıkle ıstemez. Benımde erkek arkadas cevrem yoktur. Isyerındekı arkadaslarıma bıle tahammul edemıyor.

Ama bana gelınce 3 kızla erkek arkadasım bulussaydı cok kotu arıza cıkarırdım. Hersey karsılıklı. Bırseyı yaparken karsı tarafıda dusunceksın. Erkek arkadasın sonuna kadar haklı...

Bir dakika ya?
Sevgilimiz oldu diye arkadaşımızla da mı konuşmayacağız yani?
Oturup iki çift laf edip, kahve içemeyeceğiz mi?
Bu ne çirkin yaşam biçimidir?
Lütfen kusura bakmayın ama, bunu deme ihtiyacı hissettim....

Benimki gitsin istediği kızla konuşsun, benim ona güvenim tam olduktan sonra kız ordusuna gitse gözüm arkada kalmaz...
Aynı şekilde onun için ben de öyle olmalıyım...
Yoksa zor yürür...

Demem o ki; böyle davranan erkek\kadın, sevgilisine güvenmiyor demektir benim kanaatimce....

ne zamandır berabersiniz erkek arkadaşınızla? uzun bir beraberliğiniz varsa kıskançlık huyunu bilmeniz gerekir. sizi kıskanıyor o kadar erkek içinde her ne kadar samimi arkadaş olsanız bile sonuçta bir karşı cins. ve kıskanmasını doğal karşıladım ben. siz haksızsınız diyemem ama daha dikkat edebilirsiniz. veya keşke ondan onay alıp öyle çıksaydınız dışarı. güzellikle konuyu halledip çıksaydınız bu sorun yaşanmazdı diye düşünüyorum.bu düşüncem yanlı anlaşılması sevgilisi olan bayanların erkek arkadaşları da olsun tabiki ama hani nasıl anlatsam karşılıklı anlaşma şeklinde olmalı ki huzursuzluk yaşanmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…