• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım ve erkek arkadaşlarım:( ben mi haksızım lütfen fikir verin

Bir dakika ya?
Sevgilimiz oldu diye arkadaşımızla da mı konuşmayacağız yani?
Oturup iki çift laf edip, kahve içemeyeceğiz mi?
Bu ne çirkin yaşam biçimidir?
Lütfen kusura bakmayın ama, bunu deme ihtiyacı hissettim....

Benimki gitsin istediği kızla konuşsun, benim ona güvenim tam olduktan sonra kız ordusuna gitse gözüm arkada kalmaz...
Aynı şekilde onun için ben de öyle olmalıyım...
Yoksa zor yürür...

Demem o ki; böyle davranan erkek\kadın, sevgilisine güvenmiyor demektir benim kanaatimce....

Kesinlikle :ssz:

Ben hic bir zaman bir erkekle kadinin cooook iyi arkadasligina inanmadim,inanmam.Ve erkek arkadasinizi sonuna kadar hakli buluyorum.4 erkekle bir kizin isi olamaz.Ayni seyi sevgiliniz yapsa gelip burda - sevgilim 4 kiz arkadasiyla bulustu,normal mi yoksa benmi abartiyorum- diye konu acardiniz adim hibi eminim.Yasamadiginiz icin -hayir hic kiskanmazdim gayet normal- demeniz cok NORMAL.
Lutfen cok ileri goruslu medeni insanlar alintilayip cevap yazmakla ugrasmasin !!! Nokta.

Bunda bişey yok, evet kıskanmıştır anlarız ama hata yapmış gibi davranmayın tavrınız net olsun. Kimle görüşüp arkadaşlık edeceğimizi bilecek kadar olgun insanlarsak sevgilimizin müdahale çabalarını sınırlamak bize düşüyor. Benim sevgilim de kıskanç, kendisi daha 4 aydır hayatımda ama 5-10 senelik dostlarımla görüştüğüm zaman huysuzlanıyor. Böyle zamanlarda oturup konuşuyorum içinin rahat olmasını söylüyorum, fazla da bişey yapamam kusura bakmasın. Arkadaşlığın, dostluğun cinsiyeti olmaz, sen dostluk kurarken cinsiyetine değil de insanlığına bakarsın. Şu yaşıma kadar kadın dostlarımdan yemediğim darbe kalmadı ama erkek dostlarım hep vefalı çıktı... o yüzden cinsiyet genellemesi yapamayız. kaldı ki tanıyormuş da e daha ne ?

Erkek DOST lariniz ne icin vefali acaba , bi oturup dusunun.. Hani bir laf vardir kaz gelicek yerden diye basliyan
o erkek dostlariniza cok guvenmeyin yani.

merhaba
bugün sevgilimle tartıştım ve haklımıyım haksızmıyım karar veremiyorum lütfen fikirerkek arkadaşım ve ben taa liseden arkadaşız ve hepimizin birbirini tanıdığı bi arkadaş grubumuz var.lise ve üniversiteden sonra hepimiz başka illere dağıldık ama zaman zaman toplanıyoruz.neyse işte bugün de yakın bir arkadaşım gelmiş yaşadığımız şehire toplanalım dediler tamam dedik dört tane arkadaşım(hepsi erkek) ve ben buluştuk.sevgilim şehir dışında ve işi var telefonu açacak durumda değildi biliyorum msj attım böyle böyle ben çıkıyorum hbrin olsun.neyse akşam eve geldim neymişde 4tane erkekle bi kızın tek başına ne işi varmış ya diyorum hepsini tanıyorsun hepsi seninde arkadaşın hatta iki tanesi bildiğin çok yakın arkadaşın.niye okdr erkek varken tek kız benmişim fln filan.hayır normalde onlarında kız arkadaşları yanımızda olurdu buluştuğmuzda hepimiz yakınız yani kızların işi çıkmış gelememiş napıyım bugün böyle denk geldi hep olan bi olay değil ztn binde bir görüşüyoruz ne diyim kız yoksa ayyy bn kalkcam mı diyim ya bilmiyorum haksızmıyım şimdi ben nolur akıl verin

canım bence kendini onun yerine koy ve hayal et sevgilinin 4 kızla dışarı çıktığını düşün bakalım ne olacak ben çok kıskanırdım kızları tanıyım tanımayım hiç önemli değil bence verdiği tepki normal eğer tepki vermese o zaman sorun vardı bana kalırsa boşuna sevglinin karşısında konuşupta yorulma derim

ne zamandır berabersiniz erkek arkadaşınızla? uzun bir beraberliğiniz varsa kıskançlık huyunu bilmeniz gerekir. sizi kıskanıyor o kadar erkek içinde her ne kadar samimi arkadaş olsanız bile sonuçta bir karşı cins. ve kıskanmasını doğal karşıladım ben. siz haksızsınız diyemem ama daha dikkat edebilirsiniz. veya keşke ondan onay alıp öyle çıksaydınız dışarı. güzellikle konuyu halledip çıksaydınız bu sorun yaşanmazdı diye düşünüyorum.bu düşüncem yanlı anlaşılması sevgilisi olan bayanların erkek arkadaşları da olsun tabiki ama hani nasıl anlatsam karşılıklı anlaşma şeklinde olmalı ki huzursuzluk yaşanmasın.[/QUOTE
10 senedir.biliyorum daha öncede konuştuk ama hep bi muallakta kalmıştı konu haber verebileceğim bi durumda değildi o yüzden ancak msj atabildim zaten çok zor toplanıyoruz arkadaşları satıo gibi olmasın ddm

cevaplar için teşekkür ederim:)
dün konuştuk hala bişeye bağlayamadık ben hala bu durumun bu kdr rahatsızlık verici olmadığnı düşünüyorum bide değişirsem hep değişmemei ister diye korkuyorum amannnn offf saolun

Erkek DOST lariniz ne icin vefali acaba , bi oturup dusunun.. Hani bir laf vardir kaz gelicek yerden diye basliyan
o erkek dostlariniza cok guvenmeyin yani.

Pardon ??? 15 senelik dostlarımı bana mı öğreteceksiniz ? Kalıplarınızı kendinize saklayın :ssz:

Erkek arkadaşım 4 kızla beraber geziyor olsaydı felaket kıskanırdım...10 yıldır tanışsın tanışmasın fark etmez...Erkek arkadaşınız birlikte yaptığınız planlara bir şey demiyorsa,sadece bu olayda size kızdıysa haklı...Ama diyelim ki kendiside sizinle geldiğinde de sorun ediyorsa onlarla görüşmelerini onu bilemiycem...

Ama ben hak verdim kesinlikle erkek arkadaşınıza...

......................................

Son düzenleme:
bence de tek kızın o kadar erkeğin arasında işi yok. benim ilkokuldan arkadaşlarım ve sevgilim aynı evi paylaşıyorlar. herkes birbirini o derece tanıyor ama başka bir kız yahut sevgilim olmadan onlarla buluşmam. bu benim fikrim tabi. sen empati yap, ben rahatsız olmazdım diyorsan güçlü dur sevgilinin karşısında.
kendim de çok kıskanç biri değilim ama aldatmalar ( özellikle en yakın arkadaşlarla vs) "modern" kesimde daha fazla görülüyor, herhalde fazla da rahat olmamak gerek.

benim 4 tane erkeğin arasına tek gitmem söz konusu olamaz
aynı şekilde onunda
bizim hayat tarzımızda bu ikimizde rahat olamıyoruz bu konuda
ne derece doğru bilmiyorum ama sonuç olarak mutluyuz :34:

senin konuna gelecek olursak ben sevgilinin yerinde olsam bende çok kıskanırdım.isterse 40 yıllık arkadaşı olsun hepsi taviz veremezdim bu benim düşüncem

hem erkek arkadaşımın hem de benim liseden yakın arkadaşlarımız buluştuğum kişiler yani sadece onun arkadaşları değil.yıllardır beraber oturup kalktığmız insanlar burayı tam açıklayamamaışım galiba.teşekkür ederim cevabınız için

canım senın bı ılıskın olmasa gıt gorus haklısın ama sen kendı acından haklısın ama sana deger veren hayatında özel sevgılım dedıgın bı ınsan var ve erkekler ısterse dogdugundan berı buyudugun erkek olsun baska erkele aynı ortmadan olmandan rahatsızlık duyar bu sana guvenmedıgı anlamına gelmez ama erkek erkegı tanır benım arkadasım kanka kanka dedıgı yıllarca sevgılılerını anlattıgı ınsanla sevgılı oldu??bana ters gelıo ama boyle seylerde oluyo malesef ınsanları bazen yanlıs yere koyuyoruz ama sunu unutma bı bayana erkekten dost olmaz cok guvenme kanka dıye dolanıp sonrasında elele tutusuldugunu gordugumuz zamanda oldugumuz ıcın erkek arkadsın haklı kı senı sevmese ınankı umursamazdı ınsan sevdıgını kıskanır boyle seylerı rahat goren ınsandan kork bu zmanda zaten

Back
X