Bir dakika ya?
Sevgilimiz oldu diye arkadaşımızla da mı konuşmayacağız yani?
Oturup iki çift laf edip, kahve içemeyeceğiz mi?
Bu ne çirkin yaşam biçimidir?
Lütfen kusura bakmayın ama, bunu deme ihtiyacı hissettim....
Benimki gitsin istediği kızla konuşsun, benim ona güvenim tam olduktan sonra kız ordusuna gitse gözüm arkada kalmaz...
Aynı şekilde onun için ben de öyle olmalıyım...
Yoksa zor yürür...
Demem o ki; böyle davranan erkek\kadın, sevgilisine güvenmiyor demektir benim kanaatimce....
merhaba
bugün sevgilimle tartıştım ve haklımıyım haksızmıyım karar veremiyorum lütfen fikirerkek arkadaşım ve ben taa liseden arkadaşız ve hepimizin birbirini tanıdığı bi arkadaş grubumuz var.lise ve üniversiteden sonra hepimiz başka illere dağıldık ama zaman zaman toplanıyoruz.neyse işte bugün de yakın bir arkadaşım gelmiş yaşadığımız şehire toplanalım dediler tamam dedik dört tane arkadaşım(hepsi erkek) ve ben buluştuk.sevgilim şehir dışında ve işi var telefonu açacak durumda değildi biliyorum msj attım böyle böyle ben çıkıyorum hbrin olsun.neyse akşam eve geldim neymişde 4tane erkekle bi kızın tek başına ne işi varmış ya diyorum hepsini tanıyorsun hepsi seninde arkadaşın hatta iki tanesi bildiğin çok yakın arkadaşın.niye okdr erkek varken tek kız benmişim fln filan.hayır normalde onlarında kız arkadaşları yanımızda olurdu buluştuğmuzda hepimiz yakınız yani kızların işi çıkmış gelememiş napıyım bugün böyle denk geldi hep olan bi olay değil ztn binde bir görüşüyoruz ne diyim kız yoksa ayyy bn kalkcam mı diyim ya bilmiyorum haksızmıyım şimdi ben nolur akıl verin
ne zamandır berabersiniz erkek arkadaşınızla? uzun bir beraberliğiniz varsa kıskançlık huyunu bilmeniz gerekir. sizi kıskanıyor o kadar erkek içinde her ne kadar samimi arkadaş olsanız bile sonuçta bir karşı cins. ve kıskanmasını doğal karşıladım ben. siz haksızsınız diyemem ama daha dikkat edebilirsiniz. veya keşke ondan onay alıp öyle çıksaydınız dışarı. güzellikle konuyu halledip çıksaydınız bu sorun yaşanmazdı diye düşünüyorum.bu düşüncem yanlı anlaşılması sevgilisi olan bayanların erkek arkadaşları da olsun tabiki ama hani nasıl anlatsam karşılıklı anlaşma şeklinde olmalı ki huzursuzluk yaşanmasın.[/QUOTE
10 senedir.biliyorum daha öncede konuştuk ama hep bi muallakta kalmıştı konu haber verebileceğim bi durumda değildi o yüzden ancak msj atabildim zaten çok zor toplanıyoruz arkadaşları satıo gibi olmasın ddm
Erkek DOST lariniz ne icin vefali acaba , bi oturup dusunun.. Hani bir laf vardir kaz gelicek yerden diye basliyan
o erkek dostlariniza cok guvenmeyin yani.
hem erkek arkadaşımın hem de benim liseden yakın arkadaşlarımız buluştuğum kişiler yani sadece onun arkadaşları değil.yıllardır beraber oturup kalktığmız insanlar burayı tam açıklayamamaışım galiba.teşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?