Erkek arkadaşım yüzünden çektiğim özgüven kaybı. Ne yapacağım ben?

Niye gereksiz bir mahlukat yuzunden ozguven kaybi yasiyosun cok agir seyler yasiyosun suan onemli olan canin iyilestigin zaman ozguvenin yerine gelir suan surekli ev hastane durumundasindir kendini onemse seni begenmeyen sahis cok mu mukemmeldi takilma boyle seylere sen degerlisin bunu bil yeter

burnun büyük olsa ne olacak küçük olsa ne olacak bence şuan nefes aldığına şükret .
Unutma sen kendine güvenirsen en kusurlu yerlerin bile başkasına kusursuz gelir.
Ayrıca erkek arkadaşına gelirsek iki defa verilmiş sadakan varmış
1. kazada ölmediğin için
2.böyle bir adamdan kurtulduğun için

Bilmiyorum ama özgüveni tavandi.beni sadece dedikleri mahfetti cok istenmez bakılmaz hissediyorum sanki ilk ve son o olacakmış gibi davrandı benden sonra sana kimse bakmaz dedi. Dediğin doğru ama sürekli ev hastane ağrı bunlar var

burnun büyük olsa ne olacak küçük olsa ne olacak bence şuan nefes aldığına şükret .
Unutma sen kendine güvenirsen en kusurlu yerlerin bile başkasına kusursuz gelir.
O olaya inanmıyorum ama sadece kusurları kabul etmeye inanıyorum. Ben çok güzel bir kız değilim kabul ama kendinle bi sorunum yoktu o salak başlattı bunu. Ona sukrediyorum bin kere

Allah askina niye sana kimse bakmazmis bakma sen boyle tiplere belliki ezigin tekiymis sen iyilesmene bak

Allah askina niye sana kimse bakmazmis bakma sen boyle tiplere belliki ezigin tekiymis sen iyilesmene bak
Güzel değilmişim bilmem ne. Erkeklerin tek dusunduugu guzellikse olmasın evet yalnizligimla mutluyum tekerlekli sandalye le de

Bunları söylerken yapıştıracaktın ağzının ortasına. Tahammül edemiyorum böyle tiplere. Hiç de bu kendini bilmez yüzünden üzülme, takma kafana bile. Çirkinde olsan güzel de olsan seni seven yüreğini sevecek. Aksi olsa tüm çirkin diye nitelendirilen insanları kimse sevmezdi, evlenemezlerdi değil mi? Daha mühim şeyler var bu hayatta. Bir gün karşına biri çıkar, kusurlarına bile bayılır.. Ayrıca çok geçmiş olsun..

O olaya inanmıyorum ama sadece kusurları kabul etmeye inanıyorum. Ben çok güzel bir kız değilim kabul ama kendinle bi sorunum yoktu o salak başlattı bunu. Ona sukrediyorum bin kere
Ne demek cok guzel bir kiz degilim gayette guzel bir kizsin sen kendine bunu yaparsan herkes kendinde seni elestiricek haddi de bulur tabi guzel oldugunu kendine soylesen iyi olur gayette guzelsin resimdeki de senmissin.

Bilmiyorum ama erkeklere olan inancını sıfırları bu ergen . Güzel bi kız değilim açıkça soylebilirsinz bende söylüyorum ama bunu takmiyordum o sorun yaptı. Yaş bahane bilemiyorum

Ne demek cok guzel bir kiz degilim gayette guzel bir kizsin sen kendine bunu yaparsan herkes kendinde seni elestiricek haddi de bulur tabi guzel oldugunu kendine soylesen iyi olur gayette guzelsin resimdeki de senmissin.
Benim tekerlekli sandalyede benim:+

Gecmis olsun ins tez zamanda iyilesirsin.
Gayet de guzel bi kizsin cok tatlisin birak o yansin sen degil
Hayata tutun ve salla o cocugu

Gecmis olsun ins tez zamanda iyilesirsin.
Gayet de guzel bi kizsin cok tatlisin birak o yansin sen degil
Hayata tutun ve salla o cocugu
Kazayı daha atlatamadim hala kabus görüyorum. Antidepresan dayiyolar bi ise yaramıyor uyutuyo kabus görüyorum. Bu olayi atlatıp yeni bir hayat kuruncua geçer umarim

Hayatın nekadar değerli oldugunu bizden iyi anlamış olman gerekiyor.tabi kaza ameliyatlar agrılar hastane psikolojisi derken sağlıklı düşünemez olmuşsunuz.kendinizi üzmenize zerre kadar değmez

Hayatın nekadar değerli oldugunu bizden iyi anlamış olman gerekiyor.tabi kaza ameliyatlar agrılar hastane psikolojisi derken sağlıklı düşünemez olmuşsunuz.kendinizi üzmenize zerre kadar değmez
Evet o açıları çekerken anliyordunuz aci Bir şekilde. Ama cidden hastanede yatmak onca ameliyat soluk borusu ameliyatından sonra iyice kafayı yedim boğazından ceneme dikiş attılar imbir ay boynum eğri kaldı simdi çok ağrısı var . ağrılar bile psikoloji mi bozuyor.

Sirf kendi icin millet aa ne iyi desin diye beklemis kapida. Olumden donen insan dangalagin tekine mi uzulur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…