Erkek arkadaşım yüzünden çektiğim özgüven kaybı. Ne yapacağım ben?

O konuda bazen bende kendime kiziyorum. Hasar yok çok şükür kalça kemiğindeki kırıklar agir ağrı çeki yorum birde akciğerin göğüs kafesine battığı için çok ağır ameliyatlar gecirdim
Hasar yoksa hicbir seyin onemi yok agri da gecicidir umarim.. Kolay mi ölümden dönüp o kadar ameliyat gecirmek. Enerjin ne kadar düşmüştür. Sağlığına tamamen bi kavus bikac bakim ve değişiklikle kendini cok iyi hissedersin. Gecici bu surec.

Benden iyisini bulamazsın tripleriyle gitti aptal. Allahtan oradan ayrıldım bir daha gormeyecegim

Ailem söyledi hic gitmedi sonra niye boyle yapıyo bi ergenle cikmisim herhalde. Önüme bakacagima umudum olşa
Ama şuan sende ergen gibi davraniyorsun. Ölümden dönmüşsün iki gün tanıdığın biri için bu hale gelinirmi. Bırak düşünme oldu bitti gitti yani. Haline şükret

Zora gelememiş, vicdan yapıp terk de edememiş...
onun yerine abuk sabuk davranıp sözde kendinden soğutmuş ayrılmışsınız...
Boşverin. Bence sizin in daha iyi bile olmuş..
Tedaviniz süresince yanınızda kendinizi iyi hissettiren insanlar olmalı.
Böyle karaktersiz biri ile iyileşmeye konsantre olamazdınız.
Allah size ikinci bir hayat vermiş, sarılın ailenize... yanınızda olanlarla mutlu olun
Gidene de iyiki gitti diyin..

Açıkça söylese ortak karar da Ayrılsak daha iyi olurdu. Yok cirkinmisim eski sevgili benim yanımda piremsesmis. Haklisin bana da öyle geliyo

Hic bi şey diyemezdim . diyemedim de. Ayridik bitti terkediyorum dedim sadece

Neden hiçbir şey diyemezdin yahu?
Yani şu laflara susmak için sebebin neydi çok merak ediyorum?

"*Sürekli kırıcı konuşuyordu yok burnun şöyle büyük çok çirkin
*eski sevgilim senden güzeldi dedi bana"

Bunu ayrılırken demedim. O an dedim tabi seni aldatan sevgilinin ozluyorsan buyur git diye bana övdüğü kız da onu aldatmisti.

Son düzenleme:
Beklemeseymiş sanki zorla ttunuz yahu çocuk mu bu adam güzel -çirkin diyor ayrıca sanki sizi ilk defa görmüş gibi.Kaza oldugu için korktu ve kaçtı sanırım.Şükredin ki uzun sürmemiş.Büyük geçmiş olsun resimdeki siz iseniz çok da ttalısınız.Maşallah bir an önce iyileşmeye bakın bunları kafanıza takarak da annnenizi lütfen üzmeyin zaten yeteri kadar sizin için üzülmüştür kadıncağız.

Bende bunu anlamıyorum zaten yani annemler gitmesini bile istemişler durmuş kendi sonra bunları söylüyor. Evet benim arkadaki tekerlekli sandalyede benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…