- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
İçimdeki umudu bitirdi . giderken seni kampında bekleyecektir birini bulursun umarım umrumda degilsin dedi
Bu sotruyu ona sorabilseniz keşke. Çok şey yaptığını saniyo. Kendimdeyken kızlarla geziyosa neeiyi de o kapıda beklemiş de nolmuş?
Benide vicdan azabına sokuyo ben seni bi ay bekledim bu mu karşılığı der gibi ki dedi ve gittiHayatından deflarak en iyi şeyi yapmış öyle insan olmaz olsun.
Hasar yoksa hicbir seyin onemi yok agri da gecicidir umarim.. Kolay mi ölümden dönüp o kadar ameliyat gecirmek. Enerjin ne kadar düşmüştür. Sağlığına tamamen bi kavus bikac bakim ve değişiklikle kendini cok iyi hissedersin. Gecici bu surec.O konuda bazen bende kendime kiziyorum. Hasar yok çok şükür kalça kemiğindeki kırıklar agir ağrı çeki yorum birde akciğerin göğüs kafesine battığı için çok ağır ameliyatlar gecirdim
Benden iyisini bulamazsın tripleriyle gitti aptal. Allahtan oradan ayrıldım bir daha gormeyecegimHasar yoksa hicbir seyin onemi yok agri da gecicidir umarim.. Kolay mi ölümden dönüp o kadar ameliyat gecirmek. Enerjin ne kadar düşmüştür. Sağlığına tamamen bi kavus bikac bakim ve değişiklikle kendini cok iyi hissedersin. Gecici bu surec.
Kötünün iyisiymis heralde arkadas. Ergenin teki iste salla gitsin.Benden iyisini bulamazsın tripleriyle gitti aptal. Allahtan oradan ayrıldım bir daha gormeyecegim
Ben onu sahiplenmisim 10 güne çok bile ywpmismis komada halimle ne sahipleneceksemKötünün iyisiymis heralde arkadas. Ergenin teki iste salla gitsin.
Ama şuan sende ergen gibi davraniyorsun. Ölümden dönmüşsün iki gün tanıdığın biri için bu hale gelinirmi. Bırak düşünme oldu bitti gitti yani. Haline şükretAilem söyledi hic gitmedi sonra niye boyle yapıyo bi ergenle cikmisim herhalde. Önüme bakacagima umudum olşa
Haklisiniz. kazayı atlatsam geçer hepsi biliyorum ama çok yeni daha tazeAma şuan sende ergen gibi davraniyorsun. Ölümden dönmüşsün iki gün tanıdığın biri için bu hale gelinirmi. Bırak düşünme oldu bitti gitti yani. Haline şükret
Açıkça söylese ortak karar da Ayrılsak daha iyi olurdu. Yok cirkinmisim eski sevgili benim yanımda piremsesmis. Haklisin bana da öyle geliyoZora gelememiş, vicdan yapıp terk de edememiş...
onun yerine abuk sabuk davranıp sözde kendinden soğutmuş ayrılmışsınız...
Boşverin. Bence sizin in daha iyi bile olmuş..
Tedaviniz süresince yanınızda kendinizi iyi hissettiren insanlar olmalı.
Böyle karaktersiz biri ile iyileşmeye konsantre olamazdınız.
Allah size ikinci bir hayat vermiş, sarılın ailenize... yanınızda olanlarla mutlu olun
Gidene de iyiki gitti diyin..
Hic bi şey diyemezdim . diyemedim de. Ayridik bitti terkediyorum dedim sadece
Bunu ayrılırken demedim. O an dedim tabi seni aldatan sevgilinin ozluyorsan buyur git diye bana övdüğü kız da onu aldatmisti.Neden hiçbir şey diyemezdin yahu?
Yani şu laflara susmak için sebebin neydi çok merak ediyorum?
"*Sürekli kırıcı konuşuyordu yok burnun şöyle büyük çok çirkin
*eski sevgilim senden güzeldi dedi bana"
Bende bunu anlamıyorum zaten yani annemler gitmesini bile istemişler durmuş kendi sonra bunları söylüyor. Evet benim arkadaki tekerlekli sandalyede benimBeklemeseymiş sanki zorla ttunuz yahu çocuk mu bu adam güzel -çirkin diyor ayrıca sanki sizi ilk defa görmüş gibi.Kaza oldugu için korktu ve kaçtı sanırım.Şükredin ki uzun sürmemiş.Büyük geçmiş olsun resimdeki siz iseniz çok da ttalısınız.Maşallah bir an önce iyileşmeye bakın bunları kafanıza takarak da annnenizi lütfen üzmeyin zaten yeteri kadar sizin için üzülmüştür kadıncağız.
Bi fikrim yok içimi seviyordu sözde. Ama desteğe ihtiyacım varken kızdan kıza gezdi.Çirkinsen neden beklenis hastane kapilarinda boşverin gitsin.yeniden hayata dònmussunuz takmayin
Gezmeye devam etsin canim sende yeni hayatina yeni insanlar dahil edersinBi fikrim yok içimi seviyordu sözde. Ama desteğe ihtiyacım varken kızdan kıza gezdi.
Özgüven bırakmadı bende zavallı gibi hissediyorum. Kazanın psikolojisi gecinnce geçer umarimGezmeye devam etsin canim sende yeni hayatina yeni insanlar dahil edersin
Boşver onu hersey geçer. gerekirse psikolojik destek al.neden zavalli olasin sen çok degerlisin aynaya bak ve tekrar et bunuÖzgüven bırakmadı bende zavallı gibi hissediyorum. Kazanın psikolojisi gecinnce geçer umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?