- 30 Mart 2019
- 88
- 95
- 88
- 32
- Konu Sahibi Nottediluce
-
Korona değilim ateşim düştü şu an iyiyim, yani öyle düşünüyorum geçmezse doktora gideceğim.İlk aklıma gelen şey corona oldu.
Evlenmeden önce birkaç tartışma yaşanmalı ve birlikte yolculuk yapılmalıdır. Biraz acele karar veriyorsunuz. İliskinize zaman tanıyın ki es adayınızı daha iyi tanıyabilirsiniz
Benimde eşim evlenmeden önce hiç salak dahi demezdi bir yıl nişanlı kaldik sonra evlendik çok sinirlenince küfür eeiyor.Yani diyecegim o ki basta renklerini belli etmiyolar canim sonra nasıl biri olduğunu anlıyorsunİyi geceler sevgili KK üyeleri. Hayatımda çok önemli bir yolda ilerliyorum ve en doğru kararı almam lazım. Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
2 aydır biriyle beraberim. Kendisi ilk günden beri bana karşı çok kibar, anlayışlı ve özenli yaklaşan biri. Daha çok yeni olmamıza rağmen birkaç aya nişanlanmayı düşünüyoruz, birbirimizle ilgili her şey içimize siniyordu ama benim aklıma dün gece bir konu takıldı. Ben ilişki içinde saygıyı çok önemseyen biriyim. Hakaretti küfürdü beni ilişkiden direkt olarak soğutur, kolay kolay da affetmem. Dün gece erkek arkadaşımla bir garip olay yaşadık bilmem yanlış mı düşünüyorum; siz yorumlayın lütfen. Dün gece erkek arkadaşım bende kaldı. Dün işyerinde çok yoğun bir gün geçirmişti erkenden uyuduk. Gece yarısı ben üşümeye titremeye başladım onu uyandırdım bana kalın şeyler getirmesi için. Üşümekten yerimden kalkamadığım için ondan istemek zorunda kaldım öyle bir üşümek, zangır zangır titriyordum. Ateşimi ölçtüm yüksek çıktı. Erkek arkadaşım ılık duş alırsam iyi geleceğini ve kalın hırkalarla yatmamın kötüleştireceğini söyledi. Ben de ısrarla üstüme kalın şeyler istedim çünkü duşa gidecek halim yoktu. Ben ısrar edince bana dönüp salak mısın daha kötü olup havale geçireceksin dedi, çok çok bozuldum. Sonra kendim kalktım üstüme ne alacaksam aldım. Hep uyur uyanık halde bu arada. Sabah da çok bozulduğumu söyledim, bana hiçbir şey hatırlamıyorum çok özür dilerim çok uykum vardı dedi. Dün benimle doğru düzgün ilgilenmedin deyince de çok yorgun ve uykulu olduğunu söyledi birkaç kez özür diledi. Ama bu olay benim aklıma takıldı. Basit gibi görünüyor ama evlilik yolunda olduğumuzdan ben biraz kafamda bunu büyüttüm, ileride de böyle bir şey yaşamak istemem. Bana karşı daha özenli olmasını beklerdim, salak mısın demesi özellikle çok moralimi bozdu böyle şeylere ne kadar hassas olduğumu da biliyor ama hiçbir şey hatırlamıyormuş söylediğine göre. Bu arada benden önceki ilişkisi birkaç yıllıkmış ve bitme sebebi; kızın ondan maddi taleplerinin çok fazla olması, bunun aralarını açması ve erkek arkadaşımın bir kavga esnasında kızın söylediği bir lafa karşılık küfür kullanması. Bu olaydan sonra bir daha birbirlerini aramamışlar. Ben de aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Normal hayatında çok kibar biridir, ben dahil birine ters davrandığına da hiç şahit olmadım. Dünkü bu olay dışında aramızda hiçbir sorun yok, sevdiğini değer verdiğini hissettiriyor, hastalığım bugün de devam etti ve bugün sık sık beni arayıp sordu, ilgilendi. Sizce bu konuyu kafama takmalı mıyım?
Kimseye salak misin diye bir tepki vermem ama bunun dışında yorumunuza aynen katılıyorum.*Öncelikle yazıcaklarımla sizi eleştirmeye yönelik tamamen:
*2 aylık ilişki evlilik yolu demek için ÇOK erken.daha en başında zaten her şey toz pembedir.
* inanılmaz abartmışsınız.ve dediklerinde haklı, ateşlenen insanın üstü örtülmez kalın şeyler verilmez isterse halsizlikten ölsün bitsin ılık duş aldırılır.soğuk bezler koyulur.
adam daha napabilir ki bi de trip yemiş.ilgileniceği kadar ilgilenmiş siz yanlış tepkiler vermişsiniz.
gecenin bi yarısı 2 yaş sendromunda çocuk gibi triplere girmişsiniz adamı uyandırıp bi de ateşlisiniz.salak mısın benim de çok kullandığım bi laf örneğin : yahu salak mısın şu bıçağı doğru tut elini kesiceksin şimdi , dedim en son.hakaret küfür falan değil o kullanım.
Seviyosanız, devam etmek istiyorsanız fazla naz aşık usandırır dikkatli olun.
çok doğru sevgiliyken arabanın vitesini elleri üst üstte beraber değiştirirler ama elenince erkek şunu der:çek elini çabuk kaza mı yaptırcan banaBenimde eşim evlenmeden önce hiç salak dahi demezdi bir yıl nişanlı kaldik sonra evlendik çok sinirlenince küfür eeiyor.Yani diyecegim o ki basta renklerini belli etmiyolar canim sonra nasıl biri olduğunu anlıyorsun
Keşke böyle olmasa ama işte o diğerlerinden farklı dedigin insan bile oburleriyle aynı olduğunu goruyorsunçok doğru sevgiliyken arabanın vitesini elleri üst üstte beraber değiştirirler ama elenince erkek şunu der:çek elini çabuk kaza mı yaptırcan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?