Erkek arkadaşım

Bu şekilde devam ederse evleniriz diye konuşuyoruz fazla uzatmadan.

Maşallah şirket birleştirir gibi konusmussunuz. Hisseler böyle devam ederse ortaklık olur yoksa sen yoluna ben yoluma

Kusura bakmayın ama çok acayip ne biliym evlilik, evlilik teklifi falan bana değişik daha romans geliyor

Kimseye salak misin diye bir tepki vermem ama bunun dışında yorumunuza aynen katılıyorum.
Ben de kısmen katılıyorum. Ama salak demesi benim de hoşuma gitmezdi. Onun dışında şahsen kalın bisey getir üşüdüm diye uyandirilsam ben de ayni tepkileri verebilirdim. Sırf bunun için uyandirilmak istemem.

Bence evlilik için acele ediyorsunuz. Erkek arkadaşınızın tavrı hoş değil gerçekten. Şimdilik ayrılmayı gerektirecek bir durum değil ama evlilik nişanlılık durumları için çook daha uzun bir süre tanıyın derim. Ayrıca korona belirtileri gösteriyorsunuz eğer bugün de halsizlik ateş gibi belirtileriniz devam ediyorsa acilen hastaneye gitmeniz ve kimseyle temasa geçmemeniz gerekiyor.

Ateşim varken üstümü örtmeye kalksam eşim beni yataktan atar ya da zorla duşa sokar salak misin demez ama bunlar da zaten ondan fazlası. Siz biraz hassas olabilirsiniz anlıyorum ama gecenin bi yarısı uyandirilip mantıksız.birsey talep ediyorsunuz.

Ateşi olan birine örtünme duş alman lazım dediğimde inadına hırka falan istiyorsa bende derim o lafı
Hakaret anlamında değil ama "aklın başında mı?" Anlamında
*Ateşli insanın üstü örtülmez bilmiyorsanız öğrenin
Duşa haliniz yoksa erkek arkadaşınız bezleri ıslatıp alnınıza boynunuza koyabilirdi gerçi

Ben de aynısını söyledim çok yorgun ve uykulu olduğunu pek algılayamadığını söyledi, hiçbir şey hatırlamıyorum ayakta uyuyordum dedi. Ayakta uyuyordu gerçekten ama ne bileyim beni rahatsız etti

Neden böyle dediniz

2 ay tanıdıgınız birini evinize alıyorsunuz hırsızlık yapabilir , kokainle sizi yakaltabilir, sizi istemediğiniz birşeye zorlayabilir bla bla bla

İki ay çok kısa bir zaman evlilik diyorsunuz bu dahada absürdü

Ateşlenme olayında ise sanırım endişe ettiniz ama o o kadar endişe etmemiş ve bunun ve birçok şeyin mantığını düşünmek yerine salak dedi diye paranıya mı yapıyorum deyip konu acıyorsunuz.

Nerden baksan tutarsızlık..

Ben de aynısını söyledim çok yorgun ve uykulu olduğunu pek algılayamadığını söyledi, hiçbir şey hatırlamıyorum ayakta uyuyordum dedi. Ayakta uyuyordu gerçekten ama ne bileyim beni rahatsız etti
O zaman bi daha kalmalı kabul etme
Gece ateşim falan çıkar sende uykulu olursun yine gözümden düşme dersin

O durumda salak mısın kelimesi hiç hoş olmamış ,bir de yardımcı olmak yerine uyumayı tercih etmiş .. Evli de olabilirdiniz.Bence kesinlikle uzun bir zaman daha tanıyın,zaten gerçek yüzünü gösterecektir .Bu da çok önemli bi detay olmuş.Bundan sonra gözlem yapmayı devam edin derim ..

Yalnız evlenince bu yaşadığınızın on katı fazla sorunlar çıkıyo bu konuyu Bu kadar düşünen biri onları kaldırabilrmi

''Salak mısın''ı nasıl söylediği de önemli.Yani ''şapşal'' gibi sempatik bir şekilde kullanmak ayrı,''aptal'' anlamında kullanmak ayrı.
Ama genel olarak çok doğru bir yorum olmuş,2 ay çok bence de evlilik fikri için çok erken konu sahibi,bu olayı çözseniz de erken,nişan/evlilik bu tip şeyler için iyi tanımak lazım karşıdakini.2 ay ile tanımak çok zor birini.

Insan neyse odur ,uykusu var ,acikti,yoruldu bahane bunlar ilkel insan mi bu ,
Esim 24 saat nobet usulu calisiyor,o yorgunlukla beni nobetten gelip kahvaltiya gotururdu ,hasta oldum mu ilgilenir ,oyle sey yok ,uykum var vs ,
Uzaklasin bu kazmadan

Aynen, 5 yıl çıktık, gezdik-tozduk, evlendik, ne huylar sular rabbime şükür artıları çok, maşallah diyeyim. Gerçekteb 2 ay çok kısa ya...

iki ay bir ilişkide evlilik dusunmek icin cok erken. ha evlilik amaclı basladıysanız o tamam, ama 2 sene gecirmeden evlenmek bana biraz kumar geliyor. kendi tecrubemden soylersem de, erkek arkadasımın 2. aydaki haliyle su anki hali arasında baya bir fark var :) ilk baslardaki o yaklasımı ilgisi konusması iletisimi falan ohooo mumla ararsın, erkeklerin kadını biraz elde ettikten sonra iyice öküze bagladıgını göz önunde bulundurun ve bu sekilde davranıslarını ne kadar tolere edebileceginizi dusunun. bir de konu hakkındaki yorumum hasta oldugunuz zaman bu sekilde davranması ilgilenmemesi salak mısın demesinden daha kötu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…