- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Nottediluce
-
Bu şekilde devam ederse evleniriz diye konuşuyoruz fazla uzatmadan.
Benim de vallaİlk aklıma gelen şey corona oldu.
Ben de kısmen katılıyorum. Ama salak demesi benim de hoşuma gitmezdi. Onun dışında şahsen kalın bisey getir üşüdüm diye uyandirilsam ben de ayni tepkileri verebilirdim. Sırf bunun için uyandirilmak istemem.Kimseye salak misin diye bir tepki vermem ama bunun dışında yorumunuza aynen katılıyorum.
9 yillik sevgilimle evlendim evlendigimizde esim de ben de zorlandik birbirimizin bilmedigi bir suru davranisi vardi bence askiya alin evlilik dusuncesini hele ortam bu kadar bozulmusken iyice tanimadan evlenmeyinbirkaç aya nişanlanmayı düşünüyoruz
Çok üzülüyorum ya böyle kızcağızları görünce..
O adamla olmaz.
Ateşi olan birine örtünme duş alman lazım dediğimde inadına hırka falan istiyorsa bende derim o lafı
Hakaret anlamında değil ama "aklın başında mı?" Anlamında
*Ateşli insanın üstü örtülmez bilmiyorsanız öğrenin
Duşa haliniz yoksa erkek arkadaşınız bezleri ıslatıp alnınıza boynunuza koyabilirdi gerçi
Neden böyle dediniz
O zaman bi daha kalmalı kabul etmeBen de aynısını söyledim çok yorgun ve uykulu olduğunu pek algılayamadığını söyledi, hiçbir şey hatırlamıyorum ayakta uyuyordum dedi. Ayakta uyuyordu gerçekten ama ne bileyim beni rahatsız etti
*Öncelikle yazıcaklarımla sizi eleştirmeye yönelik tamamen:
*2 aylık ilişki evlilik yolu demek için ÇOK erken.daha en başında zaten her şey toz pembedir.
* inanılmaz abartmışsınız.ve dediklerinde haklı, ateşlenen insanın üstü örtülmez kalın şeyler verilmez isterse halsizlikten ölsün bitsin ılık duş aldırılır.soğuk bezler koyulur.
adam daha napabilir ki bi de trip yemiş.ilgileniceği kadar ilgilenmiş siz yanlış tepkiler vermişsiniz.
gecenin bi yarısı 2 yaş sendromunda çocuk gibi triplere girmişsiniz adamı uyandırıp bi de ateşlisiniz.salak mısın benim de çok kullandığım bi laf örneğin : yahu salak mısın şu bıçağı doğru tut elini kesiceksin şimdi , dedim en son.hakaret küfür falan değil o kullanım.
Seviyosanız, devam etmek istiyorsanız fazla naz aşık usandırır dikkatli olun.
Aynen, 5 yıl çıktık, gezdik-tozduk, evlendik, ne huylar sularBiraz daha zaman tanıyın birbirinize. Biz 4 yıl sevgili olduktan sonra evlendik. İnan bana evlilik öyle kolay bişi değil. Hiç bilmediğim huyları çıktı resmen adamınlop diye evlenmek ciddi düşünmek bana biraz garip geliyor. Acele etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?