- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
-
Selam kızlar. Erkek arkadaşımla 3. Yılımıza gireceğiz ve ona hediye almak istiyorum ne alacağım bilmiyorum. Ayrıca temmuzda da doğum günü ve yurtdışında olacak. Fikir verebilir misiniz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım yüzyüzemi verceksin kargoylamı yollıcaksın bilmiyorum ama uzakta olcakmış madem manevi değeri yüksek olan bir hediye daha anlamlı olur sanki özlediği zamanlarda özlem giderir bi nevi
Manevi değeri olan hediyeler çok güzel ama ben işlevsel hediyelerden yanayım. Madem yurt dışına gidecek muhakkak ihtiyaçları vardır. Ağzını ara istediği bir şeyi al. Yanına da ufak bir manevi hediye eklersin eğer istersen. Kendi yaptığın bişey falan olabilir mesela.
Bence kol saati alabilirsin eğer daha önce almadıysan tabi , ve de o saatlerin arkasına fotoğraf baskısı yapıyorlar hem çok anlamlı oluyor hem de işlevsel oluyor
Ne yapabilirim kii. Notlar yazmıştım. Ahşap bi kutuda vermiştim. Napıcam bilmiyorumm
Hissettiklerini yazdığın bir defter oluşturabilirsin mesela, giderken yanında götürüp özleyince okuması için. Bazı sayfalar aklında kalan neşeli anılardan oluşur, bazıları gidince ne kadar özleyeceğini anlatan hüzünlü duygular olur, bazılarında gelecekten bahsedersin, döndüğü gün nasıl hissedeceğini falan yazarsın. Bunları sırayla değil karışık yaparsın, her sayfada farklı bir duyguyasürüklersin onu. Sıradan spiralli bir defter alırsın, kapağını kendin tasarlarsın mesela. Fikir çok
Cumartesi gününe yetiştirebilir miyim bilmiyorum. Odalı kafe fikrini aldım bir arkadastan. Onu düşünüyorum. Doğum günü kutlaması falan yapaym diyorum bir de. Nasıl sizce
Zorlarsan yetişebilir ama zaman azmış. Odalı kafe nedir? Hiç bir fikrim yok. Ama sevdiği herkesin olacağı bir doğum günü partisi güzel olur. Hediye olarak da her şeyi almışsın. Eğer sık traş oluyorsa traş makinesi olabilir. İlk başta itiraz edip sonra her gün kullanmaya başlıyorlar.
Başbaşa kalıp doğum gününü kutlayabileceğim, içinde birlikte film izleyebileceğimiz bir yer. Traş makinasını düşünmedim değil. Çok hemde. Ama sonra onun bana epilasyon aleti alması gibi bişey mi acaba diye hep vazgeçtim :)
Hehe alakası yok. Sen onun yanında bacaklarını alamazsın ama o senin yanında traş olabilir. Aynı şey değiller yani. Ben geçen sene almıştım eşime pek mutlu oldu. Gerçi öncesinde de makinayla traş olan biriydi, eskimişti makinası. Ama eğer her gün traş oluyorsa al, iki üç günlük sakalda pek işe yaramıyorlar.
Odalı kafe iyimiş. Sadece ikinizin olacağı bir doğum günü kutlaması planlıyorsan gayet mantıklı bence.
Selam kızlar. Erkek arkadaşımla 3. Yılımıza gireceğiz ve ona hediye almak istiyorum ne alacağım bilmiyorum. Ayrıca temmuzda da doğum günü ve yurtdışında olacak. Fikir verebilir misiniz :)
:)) aradım bir yeri. İki kişilik oda
Veremiyorlarmış. Yaa çok kafam karıştı yine. Sanırım bi kafede kutlarım doğumgününü. Hediyesini de orda veririm diyorum. Hediyeye de bakıcam artık. Traş makinası mantıklı
ben kendi ellerimle kurabiye yaptım şeker hamurundan cnm eşime(askerde oraya gönderdim) geçen ay cokta güzel oldu gerçi yemeye kıyamamış ama:))güzel bi kutuya dizdim ortasınada saat almştm onu koydum kutunun kapagınada fotografımızı yaptım cok begendi :)))
bende blog sayfalarıyla uğraşıyom, sürekli dolaşmak zorundayım internet kurdu oldum anlicaan
Yalnız kalabileceğiniz bi yer yok mu? Arkadaş evi falan.
Şu an aklıma geldi, aranızdaki ilişkiye göre tuhaf olur mu bilmiyorum. Bi otel odası tutsan mesela spa masaj havuz dahil. Değişik olabilir.
Gerçekten çok hoş olmuuş :) ellerine sağlıık :) zahmet olmazsa tarifini verebilir misiin :) internetttekiler çook büyüdü gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?