Erkek arkadaşıma hediye

ruyalargercekolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
1.160
25
108
Selam kızlar. Erkek arkadaşımla 3. Yılımıza gireceğiz ve ona hediye almak istiyorum ne alacağım bilmiyorum. Ayrıca temmuzda da doğum günü ve yurtdışında olacak. Fikir verebilir misiniz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yüzyüzemi verceksin kargoylamı yollıcaksın bilmiyorum ama uzakta olcakmış madem manevi değeri yüksek olan bir hediye daha anlamlı olur sanki özlediği zamanlarda özlem giderir bi nevi

Manevi değeri olan hediyeler çok güzel ama ben işlevsel hediyelerden yanayım. Madem yurt dışına gidecek muhakkak ihtiyaçları vardır. Ağzını ara istediği bir şeyi al. Yanına da ufak bir manevi hediye eklersin eğer istersen. Kendi yaptığın bişey falan olabilir mesela.

Bence kol saati alabilirsin eğer daha önce almadıysan tabi , ve de o saatlerin arkasına fotoğraf baskısı yapıyorlar hem çok anlamlı oluyor hem de işlevsel oluyor

Canım yüzyüzemi verceksin kargoylamı yollıcaksın bilmiyorum ama uzakta olcakmış madem manevi değeri yüksek olan bir hediye daha anlamlı olur sanki özlediği zamanlarda özlem giderir bi nevi

Cumartesi gelicek. O zaman vermeyi düşünüyorum. Yüzyüze yaniii

Ne yapabilirim kii. Notlar yazmıştım. Ahşap bi kutuda vermiştim. Napıcam bilmiyorumm

Bence kol saati alabilirsin eğer daha önce almadıysan tabi , ve de o saatlerin arkasına fotoğraf baskısı yapıyorlar hem çok anlamlı oluyor hem de işlevsel oluyor

Kol saati almıştım. Gömlek kravat ayakkabı cüzdan parfüm. Almadığım kalmadı. Şimdi de bulamıyorum ne alıcam diyee..

Ne yapabilirim kii. Notlar yazmıştım. Ahşap bi kutuda vermiştim. Napıcam bilmiyorumm

Hissettiklerini yazdığın bir defter oluşturabilirsin mesela, giderken yanında götürüp özleyince okuması için. Bazı sayfalar aklında kalan neşeli anılardan oluşur, bazıları gidince ne kadar özleyeceğini anlatan hüzünlü duygular olur, bazılarında gelecekten bahsedersin, döndüğü gün nasıl hissedeceğini falan yazarsın. Bunları sırayla değil karışık yaparsın, her sayfada farklı bir duyguyasürüklersin onu. Sıradan spiralli bir defter alırsın, kapağını kendin tasarlarsın mesela. Fikir çok

Cumartesi gününe yetiştirebilir miyim bilmiyorum. Odalı kafe fikrini aldım bir arkadastan. Onu düşünüyorum. Doğum günü kutlaması falan yapaym diyorum bir de. Nasıl sizce

Zorlarsan yetişebilir ama zaman azmış. Odalı kafe nedir? Hiç bir fikrim yok. Ama sevdiği herkesin olacağı bir doğum günü partisi güzel olur. Hediye olarak da her şeyi almışsın. Eğer sık traş oluyorsa traş makinesi olabilir. İlk başta itiraz edip sonra her gün kullanmaya başlıyorlar.

Başbaşa kalıp doğum gününü kutlayabileceğim, içinde birlikte film izleyebileceğimiz bir yer. Traş makinasını düşünmedim değil. Çok hemde. Ama sonra onun bana epilasyon aleti alması gibi bişey mi acaba diye hep vazgeçtim :)

Hehe alakası yok. Sen onun yanında bacaklarını alamazsın ama o senin yanında traş olabilir. Aynı şey değiller yani. Ben geçen sene almıştım eşime pek mutlu oldu. Gerçi öncesinde de makinayla traş olan biriydi, eskimişti makinası. Ama eğer her gün traş oluyorsa al, iki üç günlük sakalda pek işe yaramıyorlar.

Odalı kafe iyimiş. Sadece ikinizin olacağı bir doğum günü kutlaması planlıyorsan gayet mantıklı bence.

:)) aradım bir yeri. İki kişilik oda
Veremiyorlarmış. Yaa çok kafam karıştı yine. Sanırım bi kafede kutlarım doğumgününü. Hediyesini de orda veririm diyorum. Hediyeye de bakıcam artık. Traş makinası mantıklı

ben kendi ellerimle kurabiye yaptım şeker hamurundan cnm eşime(askerde oraya gönderdim) geçen ay cokta güzel oldu gerçi yemeye kıyamamış ama:))güzel bi kutuya dizdim ortasınada saat almştm onu koydum kutunun kapagınada fotografımızı yaptım cok begendi :)))

Kızlaaaarrr öncelikle aranıza yeni katıldım merhabaaa bu ayın 27sinde erkek arkadaşımın doğum günü ve ben ona el emeği manevi bir şeyler vermekk istiyorummm fikir verebilir misiniiizzzz lütfeeenn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalnız kalabileceğiniz bi yer yok mu? Arkadaş evi falan.

Şu an aklıma geldi, aranızdaki ilişkiye göre tuhaf olur mu bilmiyorum. Bi otel odası tutsan mesela spa masaj havuz dahil. Değişik olabilir.

Yaa çok güzel olmuss :))

Yalnız kalabileceğiniz bi yer yok mu? Arkadaş evi falan.

Şu an aklıma geldi, aranızdaki ilişkiye göre tuhaf olur mu bilmiyorum. Bi otel odası tutsan mesela spa masaj havuz dahil. Değişik olabilir.

Aaa yok mümkün değil :) şu an için uygun görmüyorum. O da görmez bence :)

Gerçekten çok hoş olmuuş :) ellerine sağlıık :) zahmet olmazsa tarifini verebilir misiin :) internetttekiler çook büyüdü gözümde

cnm kurabiyenin tarifi basit bişey bnde int ten aldım ama evde var yarn yazarm onu seker hamurunuda gittigidiyordan sipariş ettm bizm burda pek bulunmuyo kırmızı ve beyz olarak ikdndedn de 250 gram yeterli bn 1 er kilo almştm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…