Erkek arkadaşıma hediye

Şeker hamuruyla aynı boyutta olmadığında sıkıntı oluyor :) yine de zevkli bi iş süslemeler fln ben eminönünden almıştım

Canım birkaç fikrim var umarım yardımcı olabilirim.
1. Ben eski sevgilimin mesajlarını saklardım (güzel olanları ve beni mutlu edenleri) Onları güzel bir deftere yazdım tarih ve saatine kadar. En son sayfasınada ben içimden gecenleri yazmıştım. Ayrılmıştık ve bende durmasını istemıyorum dedim verdim. Hala sakladığını duymuştum. (Şu an keşke yazmasaydım diyorum ama olsun :) )
2. olarak internette aşk kitabı adı altında kitap yapanlar var. Sen aranızdaki özel sözleri, tanıştığınız ya da ilk gördüğünüz yerleri yazıyorsun oradaki yazarlar senin adına güzel bir kitap oluşturuyor. Foto da gönderebiliyorsun, sayfa aralarında fotoları koyuyorlar. Çok şık duruyor internetten bir araştır derim
3. olarak ise; isim vermek yasakmı bilmiyorum ama Taksimde Kafika diye bir mekan var. Vizyondan kalkmış filmleri gösteriyorlar. 2 kişilik özel odalarda sinema kapatmış gibi gidip izliyorsun. Sevgiline süpriz yapabilirsin. Netten kafika diye görsellerde aratırsan nasıl bir yer olduğunu detaylı görebilirsin canım. Ben gitmiştim oraya ve doğum günü hediyesi olarak orayı hazırlatmıştım. Şok olmuştu. :) İşine yarar umarım

Şu anda değmezmiş diyorum ve keşke yapmasaydım diyorum orası ayrı

Yaşadığın an güzelmiş belli ki. Pişman olma :) ben istanbulda değilim malesef. Konya da böyle yerler çok yok sanırım. Buranın da yabancısıyım. Bi cafede pasta getirticem sanırım. Erken dğm günü kutlaması :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy kusura bakma tatlım yorumları falan pek okumadım direk yazdım :26: Şu anda bir sevgilim var ve keşke herşeyi şimdi yapsaydım diyorum. Çünkü o bu düşünceleri hiç haketmedi Neyse yinede o zamanlar istedimde yaptım :)
Ablamda sivasta sevgilisine doğum gününde süpriz yapmıştı canım. Elinde küçük küçük kalpli kekler yaptı üstünüde süsledi. Süslü birde kutuya koydu. Güzelde bir not. çok tatlı bir hediye olmuştu. Eğer el becerin varsa böyle birşeyde yapabilirsin. Hem emek olur içinde

Aynen bende öyle bişey yapıcam inşallah. Bir arkadaş fikir vermişti sağolsun. Kalpli şeker hamurundan kurabiye yapcam :)

yaptım sonunda kızlar. Çok şükür :) polo dan da tshırt aldım :) bu kadar :) kurabiyeler doğum günü için. Tshırt ise yıldönümümüz için. Nasıl?

Buradan güzel görünüyor :) ellerine sağlık afiyetle yesin sevdiceğin :) peki bişi sorcam kurabiyelerde küçülme oldu mu?

canım ya şimdi gördüm biraz geç oldu ama
dün de benim erkek arkadaşımın doğum günüydü
kendisi çok güzel şiir yazar benden şiiir yazmamı istemişti doğum gününe özel
zaman ayarlı e posta ile 00:00 da şiiri gönderdim
tabiki sadece bu değil hediyem ona şiir kitabı bastırdım bizim fotoğraflarımız ve onun şiirleri olan sonunda da karikatürler var
ben istanbuldayım o ise ankara da ikimizin de sınavları olduğu için dün gidememiştim bugün gittim tabiki güzel bi tişörtle(ihtiyacı vardı )
haberi yoktu çok şaşırdı gün boyu beraberdik sanırım hazırladığım en güzel doğumgünüydü

Çok güzel olmuş gerçekteenn .. :) ama bende atlayıp gidecek cesaret nerdee..

Çok güzel olmuş gerçekteenn .. :) ama bende atlayıp gidecek cesaret nerdee..

cesaret gerekiyor yoksa erkekler yanlış düşüncelere kapılıyor ve ilgi göstermediğimizi sanıyorlar
ben sabah saat 09:00 uçağı ile gittim akşam 17:15 uçağı ile döndüm
çok önceden aldığım için bileti 110 tl falan tuttu toplam
eğer pasaportun vizen falan ayarlayabilirsen durma bence
seni görmesi onun için en büyük hediyedir
gözlerindeki sevinci görmek herşeye değer

Bugün buraya geldi. Çok güzeldi kutladım doğum gününü de. Rüya gibi bi gündü. Çabuk geçti. İnşallah ayrı kaldığımız zamanlarda akaar gider..

Ayy Allah mutluluğunuzu bozmasın İnşallah bir an önce kavuşursunuz birbirinize Allah sabır versin canım :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…