Erkek arkadaşıma hediye

https://www.youtube.com/watch?v=oVjst-q4ZdQ cnm bu videoda knn hemen hemen aynısydı tarif bu şekilde yap ama mutlaka buzladnda yarım saat falan beklet hamuru ben bekletmedim kurabiyeler pişince küçüldü sonra şeker humurundan kestigm kalıplarıda yontmak zorunda kaldm :)

Ben sordum kilosu 13 liraymış. Bi kilo yeter dedi. Bilmiyorum nasıl olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben sordum kilosu 13 liraymış. Bi kilo yeter dedi. Bilmiyorum nasıl olur :)

evet cnm bnde burda bi pastaneye sormştm oyleydi ztn 1 kilodan az vermiyolar. beyazdan ztn sadece üzerine yazı yazmak için kullanacaksn ancak 100 gram gidyr ama kırmızı tam 250 gram flandr ztn gittigdyrda 250 gramı 3 tl istersn kırmızdn 500 gram al sen blirsn http://urun.gittigidiyor.com/gida-urunleri/suana-beyaz-seker-hamuru-250gr-114100451 burdan aldım ben.kalıbıda 5li olarak 2 liraya almştm :)

Kargo falan olmayacak benim aldığımda. Gidip kendim alıcam. Daha hesaplı olur. Kalıplarda zaten çok pahalı değildir :) bir de cumartesi günü için bugün yapsam bozulur mu?

sen bilirsin cnm ama gidip alsan 2 renk 26 lira int soylesen kargoyla 10 lira flan olur kalınca zatn bişeye benzemio öylece duruyo :) yok cnm dediğm gibi 5li aldm 2 lira plastik olanlardan bnce yrn yaparsn daha iyi olur sertleşmesin sonra .benmkiler taaa antepe gidene kadar bayagı bi sertleşmiş yemeye kıyamadm dedi ama bnce dişi kesmedi haa bide unutmadan margarin yerine tereyağı koyarsan daha bi güzel olr

Antep mii :) orda yaşadm bi süre. Aradgm pastane sahibi 250 gr lık paketlerimiz de var dedi. Gidince iyice bi sorarm ben. Hangisi mantıklıysa alırım :)

250 grm varsa super cnm :) orda askerlik yapıyo cnm eşim ztn kendiside urfalı ama biz tekirdağdayız :)

Canım ben kurabiye yapıcaam. Sen de yapabilirsin :) yapınca atarım resimlerini :)

kendi paranla alacaksan tablet olabilir, malum biraz tuzlu...
ailenin parasıyla alacaksan bir tşört yeterli..

Fotoğraf makinası da almayı düşündüm ama öğrenciyim o da pahalı geldii. Para biriktirmeyi becerelseydim çok rahat alırdım. Ama nerdeee.

yok alma zaten öğrenciysen..
hediye hediyedir önemli olan düşünmek, dediğim gibi bir tşört bile onu mutlu etmeye yeter.
maksat düşündüğünü onla ilgilendiğini hissettirmek değil mi?

Ben de yapmıştım kurabiyelerden buzdolabında beklettiğim halde küçüldüler bence başka bir püf noktası var bu işin söylemedikleri :))

yok alma zaten öğrenciysen..
hediye hediyedir önemli olan düşünmek, dediğim gibi bir tşört bile onu mutlu etmeye yeter.
maksat düşündüğünü onla ilgilendiğini hissettirmek değil mi?

Aynen öyle. Ama insan istiyo işte. Evlenince artık maaşımla alırım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…