o da bana konuştuğu, hoşlandığı çocukların resmini atar. ben de "şu iyiymiş, bu kötüymüş" tarzı yorumlarda bulunurum. ama hiç bu kadar abartmamıştım...
normalde ben de bu kadar fazla atmazdım zaten hatta hiç atmazdım. hep face, instagram falan oradan yorum yapar insanlar bize. bu sefer heyecanımı paylaşmak istedim ve biraz abarttım sanırım. ama onun da böyle bir tepki vereceğini düşünmemiştim.Şimdiye kadar kimseye sevgilimin eşimin 10-15 fotosunu atmadım..
Hayır yani siz de bir garipsiniz... Bu yüzden arkadaşınıza pek bir şey diyemeyeceğim.
herşeyini paylaşman gerekmez.normalde ben de bu kadar fazla atmazdım zaten hatta hiç atmazdım. hep face, instagram falan oradan yorum yapar insanlar bize. bu sefer heyecanımı paylaşmak istedim ve biraz abarttım sanırım. ama onun da böyle bir tepki vereceğini düşünmemiştim.
şu iyiymiş bu kötüymüş lafın gelişi yani karakter ve davranış konusunda yorumda bulunurum daha çok. evet böyle anlatınca bir abes geliyor farkındayım ama ben hep temiz kalplilikle yorumlarda bulunurdum onun konuştuğu çocuklarla ilgili. aynı şeyi ondan görürüm sandım, bu sefer çok şaşırttı beni.Sizde bir hoşsunuz sanki magazadan elbise almis onu gosterip iyi mi kotu mu neyse ben akil erdiremiyorum sizin işlere
yok ben hava atma amacıyla yapmadım zaten merak ediyordu gösterdim. normalde hiç resim atan biri de değilim genelde sosyal ağlardan görüp yorum atarlar bize. bu sefer bi heyecandı, birden çok fazla abarttım. sonuç bu oldu şaşırdım yani. ama aklım başıma geldi yani daha da yapmamSen de 1 tane foto attın da 10 tane nesi ya da niye atarım diyorsun. Fazla yüz verirsen sonuç bu olur. Yakın arkadaş da olsa ailenin, sevgilinin bir limiti mahremi var. Erkeklerin sevdikleri kadını arkadaşlarına anlatmama sebebi bu işte. Ama kadınlar bu konuda aşırı rahat pazarlar gibi ayy benimki şöyle, böyle demekten zevk alıyorlar. Kendine sakla sevgilini bununla hava attıkça kaybedersin.
Siz 10-15 tane resim göndermekle zaten abartmışsınız ki. Ne alaka yani 1 tane olsa anlarımda o kadar fazla resmi niye gönderdiniz anlamadım. Burdan bakınca istemesi gayet doğal yani.Merhabalar. Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 1 hafta öncesine kadar uzun saçlıydı ve artık saçlarını kestirdi. Tabii ki yüzü, tipi falan çok değişti ben bile tanıyamadım bambaşka bir insan oldu, çok da yakıştı...Gelin görün ki tek yakıştıran ben değilim. Üniversitede tanışıp arkadaş olduğum ve sık sık birbirimizde kaldığımız, kardeşim dediğim arkadaşıma gönderdim resimleri "ehe bak benimki artık böyle oldu " gibisinden. O da ilk başta "oha çok iyi olmuş" dedi ben de teşekkür ettim, muhabbet orda kapandı. sonra akşam "x daha foto atmadı mı göndersene gene" dedi. b en de "yok daha resim atmadı, atarsa yollarım." dedim o da "at vallahi çok iyi olmuş, gene görmek isterim. çok yakışmış bu kadar olacağını tahmin etmezdim bambaşka birşey olmuş resmen" tarzı birşey söyledi. ben ondan sonra cevap vermedim bu arkadaşıma. ki kendisi öyle başkalarının sevgililerine hele hele benim gibi çok yakın arkadaşlarının sevgililerine yan gözle bakan bir kız değil ama aşırı tepki vermesi beni biraz sinir etti. Hayır 10-15 tane resim yolladım zaten, akşam gene resim istedi. gene görmek istiyorum falan dedi... sizce neden böyle yapmış olabilir, ben masumcadır çok abartmayayım diyorum ama şaştım kaldım
Ben de merak ettim nasıl oldu kestirince, atsana bi fotoğraf
Edit: diyesim geldi, görümcem de takılıyordu buralarda hatırladım birden sevgiler
basta sevgilinizin 10 -15 tane resmin atmakla hata etmissiniz. ben olsam atmazdım. hadi attık diyelim 10-15 tane abartı degil mi...Merhabalar. Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 1 hafta öncesine kadar uzun saçlıydı ve artık saçlarını kestirdi. Tabii ki yüzü, tipi falan çok değişti ben bile tanıyamadım bambaşka bir insan oldu, çok da yakıştı...Gelin görün ki tek yakıştıran ben değilim. Üniversitede tanışıp arkadaş olduğum ve sık sık birbirimizde kaldığımız, kardeşim dediğim arkadaşıma gönderdim resimleri "ehe bak benimki artık böyle oldu " gibisinden. O da ilk başta "oha çok iyi olmuş" dedi ben de teşekkür ettim, muhabbet orda kapandı. sonra akşam "x daha foto atmadı mı göndersene gene" dedi. b en de "yok daha resim atmadı, atarsa yollarım." dedim o da "at vallahi çok iyi olmuş, gene görmek isterim. çok yakışmış bu kadar olacağını tahmin etmezdim bambaşka birşey olmuş resmen" tarzı birşey söyledi. ben ondan sonra cevap vermedim bu arkadaşıma. ki kendisi öyle başkalarının sevgililerine hele hele benim gibi çok yakın arkadaşlarının sevgililerine yan gözle bakan bir kız değil ama aşırı tepki vermesi beni biraz sinir etti. Hayır 10-15 tane resim yolladım zaten, akşam gene resim istedi. gene görmek istiyorum falan dedi... sizce neden böyle yapmış olabilir, ben masumcadır çok abartmayayım diyorum ama şaştım kaldım
evet biraz abarttımBence kötü niyeti yok siz öyle mutlu mutlu tam 15 tane fotoğraf gönderince sevincinize ortak oldugunu göstermek istemiş de 15 nedir yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?