Erkek arkadaşıma "kardeşim" dediğim insanın yaptığı iltifatlar...

Sen 15 tane resim atarsan , karsindakide tepkisiz kalmamak icin öyle der.
Madem kiskanacaksin neden okadar resim atiyosun hayret birsey...

Şimdiye kadar kimseye sevgilimin eşimin 10-15 fotosunu atmadım..

Hayır yani siz de bir garipsiniz... Bu yüzden arkadaşınıza pek bir şey diyemeyeceğim.
normalde ben de bu kadar fazla atmazdım zaten hatta hiç atmazdım. hep face, instagram falan oradan yorum yapar insanlar bize. bu sefer heyecanımı paylaşmak istedim ve biraz abarttım sanırım. ama onun da böyle bir tepki vereceğini düşünmemiştim.

herşeyini paylaşman gerekmez.
özel şeyler sana kalsın.

herşeyimizi paylaşıyoruz dersin kıyafetten,dondan başlar sevgililere dek gelir o zaman.

abartmaya gerek yok

Sizde bir hoşsunuz sanki magazadan elbise almis onu gosterip iyi mi kotu mu neyse ben akil erdiremiyorum sizin işlere
şu iyiymiş bu kötüymüş lafın gelişi yani karakter ve davranış konusunda yorumda bulunurum daha çok. evet böyle anlatınca bir abes geliyor farkındayım ama ben hep temiz kalplilikle yorumlarda bulunurdum onun konuştuğu çocuklarla ilgili. aynı şeyi ondan görürüm sandım, bu sefer çok şaşırttı beni.

benim eşim de yakın zamanda kestirdi ve inanılmaz yakıştı, herkeste bir övmeler falan.
Şimdi kendim yazmış gibi okuyunca ilk aklıma gelen "yoksa benim adam beni aldatıyor mu?" oldu

Ya allah aşkına samimiyiz şuyuz buyuz geç bunları , güvenme kimseye bir gün bakmışın kapmış sevgilini öyle kalakalırsın , milletin koynundan kocasını kapan hemcinslerimiz var senin sevgilini hava da kapar

Sen de 1 tane foto attın da 10 tane nesi ya da niye atarım diyorsun. Fazla yüz verirsen sonuç bu olur. Yakın arkadaş da olsa ailenin, sevgilinin bir limiti mahremi var. Erkeklerin sevdikleri kadını arkadaşlarına anlatmama sebebi bu işte. Ama kadınlar bu konuda aşırı rahat pazarlar gibi ayy benimki şöyle, böyle demekten zevk alıyorlar. Kendine sakla sevgilini bununla hava attıkça kaybedersin.

Yarın bir mesaj atıp, sevgilin çok yakışıklı olmuş bir haftalığına versene bir tur çıkıp geri veririm demesin

yok ben hava atma amacıyla yapmadım zaten merak ediyordu gösterdim. normalde hiç resim atan biri de değilim genelde sosyal ağlardan görüp yorum atarlar bize. bu sefer bi heyecandı, birden çok fazla abarttım. sonuç bu oldu şaşırdım yani. ama aklım başıma geldi yani daha da yapmam

siz neden 10-15 resim atma gereği duydunuz ki anlamadım bir de hani başka resim yok mu atsana demesi ilginç ama kötü niyet yoktur herhalde

Siz 10-15 tane resim göndermekle zaten abartmışsınız ki. Ne alaka yani 1 tane olsa anlarımda o kadar fazla resmi niye gönderdiniz anlamadım. Burdan bakınca istemesi gayet doğal yani.

Benim eşimde uzun Saçlıydı yakında kestirdi aklıma gelmedi kız arkadaşıma foto atim tamam arkadaşınız ama böyle herşeyi paylaşmayın kapı verirler elinizden

Bence gereksiz olan senin tavrin 10 15 resim niye atiyosun o gorse ne gormese ne sevgili senin sevgilin
Arkadasin degil kim olursa olsun sen begendin bitti ona resim niye atiyosun karsi tarafa gelince haa iyi olmus yakismis der biter bu kadar uzatmasi ve tekrar resim istemesi aleni asılmıs ayıb etmis
Olan olmus sanada tecrube olsun biseyler sana kalsin sevgilinin sacina kadar paylasman gerekmiyo

basta sevgilinizin 10 -15 tane resmin atmakla hata etmissiniz. ben olsam atmazdım. hadi attık diyelim 10-15 tane abartı degil mi...

O da arkadaşına filan göstercektir belki, bak sende kestir böle filan diye. Ben bu kadar yakın arkadaşı bir cümlesiyle yargılamayı hoş bulmuyorum. O kadar samimiysem hayırdır kendine mi alcan derim muhabbet belli olur zaten. Cevap vermemeye filan ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…