aynenn.. katılıyrumm..bir resim atsaydın keşke 10-15 nedir yaa..
ben anneme torunlarının resmini bile bi kaç tane atıyorum..
sen o rahatlığı vermişsin bi daha istemesine niye şaşıyosun ki
aynenkatılıyorumSevgilinizin iyi tanıtımını yapmışsınız arkadaşınıza. Sebep ne ki? Neden atıyosunuz? 1 tane atsanız yine anlarım da.. Ben çift olarak resmimizi atarım arkadaşlarıma şebeklik olsun diye, hiç tek atmadım. 3 senede o da ben de çok değiştik üstelik. Ben 90 kg'dan 55-60'lara inmek gibi büyük değişim yaşadım. O da kas yaptı mesela. Zaten bende bu kas olayına karşılıkkk-zıtlıkkk var valla evden çıkmasa iyi olur mümkünse kendisi..Yakışan durumlarda asla kız arkadaşa resim atma taraftarı değilim, tek ben göreyim yeter. İnsanlar da buluşulunca görsün. Kimsenin iç niyetini bilemezsiniz kaldı ki 10 tane fotoğraf attım diyorsunuz daha neyi istiyor anlamadım hiç!!
Edit: Ben cevaben "bu kadar resmi ne yapacaksın yeter ya kıskanıyorum bak hehehehahahahihiihi" yapardım. Samimiyim.
kesinlikle katılıyorumm.Bilemedim benim esiminde saclari uzundu kesmesini ben istedim eli yuzu acildi bir hoş oldu degisti ama kimseye ayy bak nasil olmuş koccamm diye fotograflarini yaymadim... esimde benle ilgili begendigi fotografi vs tutup erkek arkadasina atmaz samimi bile olsa
Bana sacma geliyor ama sen, erkek arkadasinin yeni halinin arkadasini ilgilendirdigini dusunup veya gostermek isteyecek kadar samimiysen oda boyle davranabilir bence...
Atma bence resim falan atamam de. :)Merhabalar. Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 1 hafta öncesine kadar uzun saçlıydı ve artık saçlarını kestirdi. Tabii ki yüzü, tipi falan çok değişti ben bile tanıyamadım bambaşka bir insan oldu, çok da yakıştı...Gelin görün ki tek yakıştıran ben değilim. Üniversitede tanışıp arkadaş olduğum ve sık sık birbirimizde kaldığımız, kardeşim dediğim arkadaşıma gönderdim resimleri "ehe bak benimki artık böyle oldu " gibisinden. O da ilk başta "oha çok iyi olmuş" dedi ben de teşekkür ettim, muhabbet orda kapandı. sonra akşam "x daha foto atmadı mı göndersene gene" dedi. b en de "yok daha resim atmadı, atarsa yollarım." dedim o da "at vallahi çok iyi olmuş, gene görmek isterim. çok yakışmış bu kadar olacağını tahmin etmezdim bambaşka birşey olmuş resmen" tarzı birşey söyledi. ben ondan sonra cevap vermedim bu arkadaşıma. ki kendisi öyle başkalarının sevgililerine hele hele benim gibi çok yakın arkadaşlarının sevgililerine yan gözle bakan bir kız değil ama aşırı tepki vermesi beni biraz sinir etti. Hayır 10-15 tane resim yolladım zaten, akşam gene resim istedi. gene görmek istiyorum falan dedi... sizce neden böyle yapmış olabilir, ben masumcadır çok abartmayayım diyorum ama şaştım kaldım
Zaten "Aman Allahim bak sevgilim ne kadar da yakisikli" diye 15 resim gondererek gorgusuzluk ve gormemislikten baska bisey yapmamissin.
Belki arkadasin bu gorgusuzlugune istinaden senle ustu kapali dalga gecmistir e daha da gonder bari diyerek. Olamaz mi?
Iyi yapmis haketmissin bence
kişi kendinden mi bilir işi... o da bana hep atar öyle 10-15 tane ayrıca ben ayy bak çok yakışıklı oldu tarzı bir şey demedim. ben iyi niyetle ona yorumlarda bulunurdum ondan da aynısını bulurum sandım bu sefer şaşırttı beni. bir sevgili buldum diye görgüsüzlük yapacak kadar düşük değilim çok şükür. aramızdaki samimiyetten kaynaklı o çok fazla resim atma durumu vs. bundan sonra daha temkinli olurum, biter.Zaten "Aman Allahim bak sevgilim ne kadar da yakisikli" diye 15 resim gondererek gorgusuzluk ve gormemislikten baska bisey yapmamissin.
Belki arkadasin bu gorgusuzlugune istinaden senle ustu kapali dalga gecmistir e daha da gonder bari diyerek. Olamaz mi?
Iyi yapmis haketmissin bence
herkese bu konuda ayrı ayrı cevap vermekten sıkıldım, o da öyle çokça yollardı şunla konuşuyorum nasıl falan diye bende iyi niyetle yorumlarda bulunurdum. bu sefer bir heyecanla o kadar çok attım ki normalde ikili resmimizi bile atmam sosyal ağlardan görürler. bu sefer atan taraf ben oldum, değişik bir şekilde tepkisini dile getirdi arkadaşım. buraya konu açayım dedim nasıl konuşayım diye sizin takıldığınız ise tepkisinden çok benim çok resim atmam oldu. buraya derdi çözülsün diye giren daha da dertlenip çıkar yemin ederim.güzel bir noktaya değinmişsin, gerçekten bir insan sevgilisinin 15 farklı fotosunu neden atar arkadaşına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?