Erkek arkadaşıma "kardeşim" dediğim insanın yaptığı iltifatlar...

Bakmakla Aşık olunsaydı Öküz trene aşık olurdu dermişim.................

ahahhaah erkek arkadaşına traşı yasakla "bundan böyle o saç kesilmeye" diye ferman yayınla tez zamanda

Sevgilinizin iyi tanıtımını yapmışsınız arkadaşınıza. Sebep ne ki? Neden atıyosunuz? 1 tane atsanız yine anlarım da.. Ben çift olarak resmimizi atarım arkadaşlarıma şebeklik olsun diye, hiç tek atmadım. 3 senede o da ben de çok değiştik üstelik. Ben 90 kg'dan 55-60'lara inmek gibi büyük değişim yaşadım. O da kas yaptı mesela. Zaten bende bu kas olayına karşılıkkk-zıtlıkkk var valla evden çıkmasa iyi olur mümkünse kendisi.. Yakışan durumlarda asla kız arkadaşa resim atma taraftarı değilim, tek ben göreyim yeter. İnsanlar da buluşulunca görsün. Kimsenin iç niyetini bilemezsiniz kaldı ki 10 tane fotoğraf attım diyorsunuz daha neyi istiyor anlamadım hiç!!

Edit: Ben cevaben "bu kadar resmi ne yapacaksın yeter ya kıskanıyorum bak hehehehahahahihiihi" yapardım. Samimiyim.

aynenkatılıyorum

kesinlikle katılıyorumm.

Ben olsam tepkimi koyardım.
Bence aşırı ilgi duymasa bile duymaya başlayabilir

Iyi niyetlidir diyenler olmus ama onemli olan bence senin rahatsiz olman. Cok yakin arkadasin, herseyi paylasiyorsunuz falan ama buna ragmen eger tavri seni rahatsiz etmeseydi burada konu acmazdin, acmaya gerek duymazdin. Bu durumda bir tuhaflik var ki su an burada yorumlarimizi okuyorsun. Diger arkadaslara ben de katiliyorum. 10-15 i gectim foto yollamak gereksiz diye dusunuyorum. Olan olmus. Bundan sonra eminim daha temkinli olacaksindir, yazdigin cevaplardan oyle anliyorum. Arkadasini tanimadigim icin yorum yapamayacagim. Insanogluyuz hepimiz, hayatta olmaz dedigimiz neler oluyor. Umarim istemedigin bir durum yoktur.

Kendim kadar iyi tanıdığım arkadaşıma bile atmam resim. Ne alakası var?

Bu kızları anlamıyorum neden sevgililerini eşlerini, yok kardeşim dediğim kız, yok kankim ,yok çok samimiyiz diyerek ,sevgililerini tanıştırp knsturup samimi yapıyorlar. .
Aklım almıyor .
Babana bile guvenmiyceksin diye bir söz var.
Neler duyuyoruz görüyoruz.
Arkadaşımın nişanlısı ve en yak gördüğü kız arkini yatakta yakalio.
Komsumuzun en yakın kız arki kocasını ayartp imam nikah yapıyor. ...
Daha anlatymmi
Güvenmeyin en yakın arkadaşta olsa kim olursa olsun kocanı ,esini.sevgilini o kadar kız arkinlerinle aynı ortama sokmaa!!!

Atma bence resim falan atamam de. :)

Canm Şakayla karışık söyle bence ayyy yok artık resim falan bana özel artık zaten onları da gör bi diye yollamistim falan diye..
Hadi sen temiz kalpli bi hal ile Attın resimleri ama anlattiklarindan benim çıkardığım arkadaşın sesli düşünmüş bence..daha warmi at fotoğraf nedir ya neyin kafası bu yani ben olsam harbi bozulurum bi dahada bırak fotoyu yanında bile anlatmam yani yaa insanlar çok tuhaf walla heyyyy allahım oha çok güzel olmuş ne demek canm ben insanların nekadar samimi olursa olsunlar karşıyım bole hareketlerine
Bana ne oluyorsa ben bile kızdım canm aaa walla

Hayr zaten 10-15 foto atmıssın bide üstüne tekrar istemesi benim kafamı bulandrdı yine de temkinli ol azıck mesafe iyi olur derim ben

İlişkiniz hakkında da pek konusmayn onla her seyi bilmesn

Zaten "Aman Allahim bak sevgilim ne kadar da yakisikli" diye 15 resim gondererek gorgusuzluk ve gormemislikten baska bisey yapmamissin.
Belki arkadasin bu gorgusuzlugune istinaden senle ustu kapali dalga gecmistir e daha da gonder bari diyerek. Olamaz mi?
Iyi yapmis haketmissin bence

Son düzenleme:
10-15 tane atsam o da yine istese o kadar resim yetmedi mi :d derdim 'samimi isem'.

güzel bir noktaya değinmişsin, gerçekten bir insan sevgilisinin 15 farklı fotosunu neden atar arkadaşına?

kişi kendinden mi bilir işi... o da bana hep atar öyle 10-15 tane ayrıca ben ayy bak çok yakışıklı oldu tarzı bir şey demedim. ben iyi niyetle ona yorumlarda bulunurdum ondan da aynısını bulurum sandım bu sefer şaşırttı beni. bir sevgili buldum diye görgüsüzlük yapacak kadar düşük değilim çok şükür. aramızdaki samimiyetten kaynaklı o çok fazla resim atma durumu vs. bundan sonra daha temkinli olurum, biter.

güzel bir noktaya değinmişsin, gerçekten bir insan sevgilisinin 15 farklı fotosunu neden atar arkadaşına?
herkese bu konuda ayrı ayrı cevap vermekten sıkıldım, o da öyle çokça yollardı şunla konuşuyorum nasıl falan diye bende iyi niyetle yorumlarda bulunurdum. bu sefer bir heyecanla o kadar çok attım ki normalde ikili resmimizi bile atmam sosyal ağlardan görürler. bu sefer atan taraf ben oldum, değişik bir şekilde tepkisini dile getirdi arkadaşım. buraya konu açayım dedim nasıl konuşayım diye sizin takıldığınız ise tepkisinden çok benim çok resim atmam oldu. buraya derdi çözülsün diye giren daha da dertlenip çıkar yemin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…