Erkek arkadaşıma "kardeşim" dediğim insanın yaptığı iltifatlar...

hayır dertlenme.. arkadaşının konuşma şekli çok çirkin, amiyane tabirle asılmış.. ama buna sen çanak tutmuşsun.. şöyle ki; sosyal ağlarda paylaşmak farklı, senin sevgilinin 15 fotoğrafının birinin telefonunda olması farklı.. o sana hoşlandığı çocukların fotoğraflarını atıyormuş, sence sevgilisinin 15 fotoğrafını atar mıydı?

burada dertlen diye değil, yaptığının yanlış olduğunu anlatmak için yazıyoruz.. arkadaşına gelince, tırıs tırıs uzaklaş hiç tekin değil..

öncelikle azminden dolayı çok tebrik ederim, çok güzel bir değişim geçirmişsindir eminim. ilk önce bu konuda tebrik etmek istedim seni çünkü ben de spordur, sağlıklı beslenmedir bu konularda çok takıntılı biriyim ve kimsenin iyi niyetini bilemezsin sözüne de çok katılıyorum. hayır normalde o da atardı hoşlandığı çocukların resmini çokça ben de yorumlarda bulunurdum. bu konularda yorumlarımı çok önemser çünkü, ben de onun fikrini önemsediğim için atayım dedim. bu sefer bir heyecanla ben erkek arkadaşımın tek resmini attım, aldığım yorum çok kafamı kurcaladı... normalde öyle 2li resim falan da atmam ancak sosyal ağlardan görür insanlar bizi. bir daha da yapmam zaten tövbe ettim.

evet haklısınız bir anlık heyecanla yaptım işte. ki normalde öyle ilişkideki her kavgayı, her güzelliği koşa koşa gidip anlatan biri de değilim bu seferlik böyle oldu işte. bir yandan da mesafe koymaya içim el vermiyor yaklaşık 4 senelik dostum çünkü... ama araya az mesafe koymakta fayda var.

ben de çok şaşırdım bu tuhaflık karşısında gerçekten. o da bana öyle hoşlandığı tiplerin resmini atar çokça. ama benim yorumum en fazla "şu iyi, bu kötü, bu yanına yakışır" tarzı olur en fazla. sevgilim olmasa dahi bundan öte bir yorum yapmam çünkü sonuçta arkadaşım hoşlanmış ondan, birşeyler hissetmiş... insanlar aynı hassasiyeti göstermiyor ama onu anladım. bu nedenle tövbe ettim daha da yapmam böyle bir şey

canım valla ben olsam huzursuz olurum niye tekrar istiyor neyini görecek görmüş zaten kaç tane birden hem niye atıyorsun çocuğun fotolarını sen o kıza biraz tavrını takın bilemezsin insanların gizli huyları vardır

bu tür "dost/kardes..."artik ne dersen de bendede vardi.ayni senin arkadasin gibi benim erkek arkadasima iltifatlar fln etti. kendi aramizada neyse dedim gectim .sonra birgün hep beraber bir olup bi mekana gittik , kiz erkek arkadasimin yüzünede ayni sekilde devam ediyor ..herneyse diiicem o ki mesafeyi koy bence yoksa sonuc bende ki gibi olur erkek arkadasimla sebesiz yere ayrildik...kizada gecde olsa hadi yallah sana diye bildim...

nacizane tavsiyem

malesef kötü bir tecrübe oldu bana

evet kötü bir tecrübe olmuş gerçekten, üzüldüm adınıza ve dediklerinizde haklısınız. umarım bundan sonra daha mutlu bir hayatınız olur..

tavrını baştan belli etmeliydin o samimiyetinize dayanarak çaktırmadan asılmış belli yoksa böyle konuşmazdı sizde samimiyet kaynaklı lafı yapıştıracaksınız ..
bu bdv yazanların yani derdini anlatanların karşıdakini üzmemek için şunu yapmadım bunu yapmadım demelerine hayretle bakıyorum çünkü karşıdaki sizin dert edineceğiniz bir şeyi yapmış yani siz çekeceğinize çektirin bu ne iyi niyet ..

alt tarafı bi saç. bi saçtan kaç farklı foto çıkabilir ki 15 ne

Canım benımde basıma buna benzer bır olay geldı ...
Ablam dedıgım ınsan hem aıle dostumuz hem aynı ısyerınde calısıyorduk ben nısanlıydım ozaman ıkıde bır nısanlımı cok merak edıyordu bır tanısamadık falan dıyordu . 35 yaslarında ıdı ozamanlar Tabırı caız ıse her muhabbet erkeklere gecerdı.Nısanlımı sorup durudu bana bır gun bır sey dıkkatımı cektı buna ben abla artık tanıstırayım sızı dedım ogun oda cok bakımsız boye cok cırkın gorunuyordu yok yok benım acıl ıslerım var dedı asagıya ınmedı , bır gun ıs cıkısında cok guze oldugu bır gun yem atttım abla nısanlım gelecek dedım tanısaım falan dedı.. Aksamında ıslerı cıkmıs dedım yalan soyedım.. Ertesı gun baktım yıne paspal bu ozaman dedım abla nısanlım gelıo falan dedım bu o aksam da yok benım ısım var falan dedı ertesı gun cokk guzel gelmıs ısyerıne bana dıyokı nısanlın gelecekmı falan
Ayy sınır krızı gecırdım emın olamıyosun da gunahını da almak ıstemıosun...
Ama dıkkat edıyorum hep nısanlımdan bahsedıyo hep onun hakkında bılgı almaya calısıyo en sonunda dugunum oldu benım dondum tatıldden
Bununla bı gun avm de ıc camasırı magazasına gırdık İL ONCE esın en cok hangı rengı sever falan gıbısınden mal mal seyler sordu duymamızıktan gelldım sonra bana dedıkı ıste cok acıyomu ık gece falan dıye soruyo bende abla yok falan dıyorum ama or...p... amacı farklı ımıs bana dırek DEmekkı onunkı kucukmus yoksa buyukmu bılmem ne arastırıyo
En sonunda tak ettı canıma...
ertesı gun ısyerıne gıttım ıstıfa ettım bır anda sok oldu ( benım mudurumdu orada)
Bana ne oldu faan dıyo '' Abla vala kac yasındasın ama bır ınsan da rahatsız olur mu dusuncesı yok sende dedım
Eşim o benım ya dedım namahremımım senı nıye bukadar ıgılendırıyokı dedım '' o gun bugundur 2 yıldır konusmuyoruz Aılelerımz gorusuyo ama annem bu durumdan haberdar onlarda mesafe koydular...

Ve esıme bunları evendıkten 1 sene sonra falan anlattım...
Esımınde o kadının tavırlarının hıc hoslanmadıgını ama aılece gorustugumuz ıcın bırsey dıyemedıgını elınden geldıgınce mesafe koydugunu ogrendım dahada sınır oldum....

BAK KARDESIM AT AVRAT SILAH baskasına emanet edılmez saaakın bunu unutma....
Yavv kımene senın sevgılının sacından basından sen resmen al bak demıssın...
Uzerıne gelmek ıstemezdım ama ben elımden gelse kımseye yorum yaptırmıyorum bırak yorum almayı kımseye esımı paylasmıyorum...

evet o bayan da çok acayipmiş gerçekten iyi ki istifa etmişsiniz, o streste yaşamak daha kötü olurdu. bende dediğim gibi normalde sosyal ağlardan görürdü insanlar bizi bu sefer böyle birşey yaptım, o da patavatsızca yorumlarda bulundu. artık yapmam böyle birşey.

Tabıkıde ederım ... Hergun basımda olacaktı onun harıcınde benım ustumdu bır sekılde yuz yuze gelıyorduk ıkımzıde aynı departmanda calısıyorduk... Onunla mı ugrasaacaktım Allah buyuk dedım cıktım ohh ıyıkıde cıkmısım ıyıkıde ıcımdekıerı soylemısım keske daha agır konussaymısım .....
Sende dıkkatlı ol kardesım kımseye guven olmuyo

Anam bende kocamin resimlerini arkadasima yolluyorum ama kizin agzinin suyu akmiyo yani. Allah birbirinze bagislasn bebegim cok yakisiyorsunz enistem on numara falan diyo. Dogrusu da o zaten. Bacim bu devirde kimseye guvenmicen. Ben kocami gozumden kiskanirim vala yan gozle bakanin gozlerini oyarim kokusunu icine cekenin nefesini keserim. O benim lan kimse bakamaz ona
(Ay kusura bakmayin triplere girdim burda kendi kendime :)

Allah ayırmasın sizi, maşallah yakışıyorsunuz da :) haklısınız kimseye güven olmuyor. ben de önlemimi alıcam artık.

birincisi sen ne diye erkek arkadaşının resmini ona buna yolluyorsun?
ikincisi arkadaşınla arandaki gereksiz samimiyetten dolayı öyle tepkiler almışsın

Allah ayırmasın sizi, maşallah yakışıyorsunuz da :) haklısınız kimseye güven olmuyor. ben de önlemimi alıcam artık.
Amiinn Allahim birbirine askla bakan iki insani asla ayirmasinnn. Kimseye guvenme kuzum gozunden sakin simdiki kizlar sevgilsi var evli nisanli dinlemiyor. Vala yakin yere bile adami arabayla yolluyorm yolda kimse bakmasin diye benim ki biraz hastalik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…