süpersin canım benim. Allah umarım herşeyi gönlüne göre verir. Keşke senin gibi olabilsem.
aminn canım benmmmm seninde gönlüne göre versin rabbim inşş çok mutlu ol bütün güzellikler seninle olsn =)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin canım benim. Allah umarım herşeyi gönlüne göre verir. Keşke senin gibi olabilsem.
aminn canım benmmmm seninde gönlüne göre versin rabbim inşş çok mutlu ol bütün güzellikler seninle olsn =)![]()
telefonu sessizse aldım arasada msjda atsa cevap vermıcem bu saatten sonra canım.
Canım çok üzüldüm gözün için ya geçmiş olsun.. Bence artık ondan hiçbir şey bekleme, 12 gün boyunca seni arayıp sormayan bi insandan hiçbir şey olmaz artık.. Gözünün şu anki halinden bile haberi yok düşünsene, sevgiline bunu söyleyemiyorsun resmen ne kötü. Sana bunu yaşatmaya hiç hakkı yok.Tekrardan çok geçmiş olsun..
evet arkadaşlar saat suanda 8,20 ve hala ses seda yok malesef üzüntüden gözüme bişi oldu. 3 sene doldu ve hevesi gitti sanırım başka bir açıklaması yok. beni bu hale düşürdü ya başka bir şey demiyorum. resim ekliyorum. kahrımdan çatlıcam. işe gidemiyorum şuan hastaneye gidiyorum. Yanımda olduğunuz için desteğiniz için çok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 507698 Eki Görüntüle 507699 Eki Görüntüle 507700
hastaneden sonra gelişmeleri yazacağım canlarımmm![]()
Ayyy içim sızladı resmen gözlerinizi görünce,inanın tek damla göz yaşınızı haketmiyor sevgiliniz olacak kişi !
Seven insan kendi gözünden bile sakınır sevdiğini,kaldı ki sevdiğinin gözlerini bu hale getirmek...
Sonra çok arar bu gözleri de iş işten geçer![]()
canım daha ilk yazdığın kısımdan ben kıllandım biraz.. 1 kere araması ve sen ısrarla haber almak istediğini belirttiğin halde senin mesajına sadece "aslı" yazması ilginç geldi bana da.. aslı ne yani?? ne kadar gereksiz bi mesaj bi aslılardayım hayatım yazması zor mu hatta oraya giderken aslılara gidiyorum yazmalıydı ki gitmiş hala aslı yazıyor sadece.. gerçi ben o sırada yanında sadece aslı olduğunu da sanmıyorum açıkçası.. seni üzmek istemem 3 sene dile kolay ama benimde burnuma çok kötü kokular geldi.. kısa kısa cevaplar yazması ve aramaması da buna kanıttır..
yani normalde de mesaj yazmayan seninle konuşmayı sevmeyen biri olsa tamam dicem ama wcye giderken bile haber verirdi nerdeyse demişsin.. orda bişeyler dönüyor eminim ben ve senin ilk başlarda mesaj atıp aramanda onun egosunu tavan yaptırmış belli.. sana yazdığı mesajlardan bile belli triplerde misin bilmem ne.. öff sinir oldum valla..
bende daha yeni sayılır 2.5 senelik sevgilimden ayrıldım 2 haftadır kesin olarak ayrıyız.. ve şu an iyi hissediyorum canım.. erkekleri hayatımızda bu kadar önemli hale biz getiriyoruz emin ol..
hatta şu söz çok hoşuma gider:
"Hiç bir erkek mükemmel değildir... Ta ki biz onlara aşık olana kadar.."![]()
tüm yorumları gelişmeleri okuyamadım. ama yazık üzüldüm gözlerıne, değer mi.
orada ailesi başka bir kız falan mı buldu yoksa, vesvese yapmayalım da...
benimkide çok degişti sebep olarak beni gösteriyo sen ne yaptıysan bende sana aynısını yapıcam dedi.Ben ona karşı süpheci davranırdım biraz kıskanctım bunalttın beni dedi.Şimdi aynısını yapıyo ben mesaj atmasam atmıyo atsa bile tek mesaj kendime göre haklı sebeplerim vardı süpheci davranmakta.Ailemle iş arkadaslarımla amirlerimle tanıstırdım işyerimde işe soktum aldatıcak olsam neden bunları yapayım diyo erkekleri çözmek gerçekten çok zor.Bi bakıyosun mükemmel biri bi bakıyosun umursamaz.En iyisi kendi hallerine bırakmak.
atmıyorum canım artık kendi haline bıraktım.canım aynı şeyi ben de yaşıyordum eğer bir erkek ailesinin yanındayken değişiyorsa o insandan hayır gelmiyor, ben de ailesinin yanındayken terkedildim... bence sen de mesaj atma, sonra daha çok üzülürsün.
bana bunu çok sevdiğim bir ablam söylemişti.
bir ilişki 3 yılı geçince sona yaklaşır eğer evlilik olmazsa diye. aman allhım korusun 31.08 de 3 yılımız doldu ama biz 09.06 da sözlenmiştik çok şükür..
amaaaaaa bundan önceki sevgilimle 3. dolduktan sonra arıldk gerçekten