Erkek arkadaşımda ki değişme...

Bu 3. yılda kesinlikle bir şey var.
1 haftadır herkes 3. yıldan bahsediyor.
Ben de 3 yıllık sevgilimden ayrıldım geçenlerde.
Neysee..
Sevgiline sinir oldum, ne o öyle uzağa gidince bi değişmeler?
Bırak üsteleme ne ara ne sor.
Aramaya devam edersen kendini haklıya çıkartıp seni haklıyken haksız yapabilecek potansiyelde biri gibi geldi bana.
Şimdi gördüm mesaj atmışsın, acaba nasıl bir savunma yapacak.
Ya da savunma yapacak mı?
Umrumda değilsin edalarına girmez umarım.

bana bunu çok sevdiğim bir ablam söylemişti.
bir ilişki 3 yılı geçince sona yaklaşır eğer evlilik olmazsa diye. aman allhım korusun 31.08 de 3 yılımız doldu ama biz 09.06 da sözlenmiştik çok şükür..
amaaaaaa bundan önceki sevgilimle 3. dolduktan sonra arıldk gerçekten

15 sayfada yazılan bütün yorumları üşenmedim tekeeeeeer teker okudum,oslemys adlı arkadaşın yazdığı çoğu fikir "haaah ne güzel demiş" dediğim cinstendi:71:

Konu sahibinden olayın gelişmeleri hakkında bilgi istiyorum,yoksa çatlıciiiiiim :78:

Aynısını yaşadım son günlerde. 3 gün boyu aramadım, mesaj atmadım. En sonunda hayırdır aramıyorsun diye serbest bir ilişki istemiyor muydun buyur bundan sonra düzen bu dedim. Gece seni seviyorumlar, özür dilemeler.:ssz: Bazen erkekler bunalıyor ilgiden sanırım onlara sana yaklaştığı gibi yaklaşınca durum çözülüyor diye düşünüyorum. Malum erkeklerde empati yeteneği pek yok:1:

melesef benımkınden hala cevap yok.

evet arkadaşlar saat suanda 8,20 ve hala ses seda yok malesef üzüntüden gözüme bişi oldu. 3 sene doldu ve hevesi gitti sanırım başka bir açıklaması yok. beni bu hale düşürdü ya başka bir şey demiyorum. resim ekliyorum. kahrımdan çatlıcam. işe gidemiyorum şuan hastaneye gidiyorum. Yanımda olduğunuz için desteğiniz için çok teşekkür ederim. $4.webp$Adsız.webp$Adsız.webp

hastaneden sonra gelişmeleri yazacağım canlarımmm:5:

genelde kadınların davranışlarını anlamak zor olur, kadınlar karmaşık ve özeldir, erkekler tek düze ve sıkıcıdır tepkileri benzerdir, dolayısıyla bu adamın davranışlarına şu an itibariyle 15 sayfa yorum yapmaya gerek bile yok, ya sıkıldı, ya başka biri var ya da ailesi birini buldu, sana verdiği cevaplar gayet küstahça, yol ver gitsin, senin gözün şişmiş okurkende benim içim şişti

bana bunu çok sevdiğim bir ablam söylemişti.
bir ilişki 3 yılı geçince sona yaklaşır eğer evlilik olmazsa diye. aman allhım korusun 31.08 de 3 yılımız doldu ama biz 09.06 da sözlenmiştik çok şükür..
amaaaaaa bundan önceki sevgilimle 3. dolduktan sonra arıldk gerçekten

ben eşimle 17 yaşında tanıştım 9 sene sonra evlendik, iş bulmak, askerlik, düze çıkmak kolay değil, gözü dönüp 18-20 yaşında evlenenlerin halide ortada, ama 20'li yaşlarda ilişkiye başlasam tabiki 9 sene beklemezdim

onun için herşeyden vazgeçtim. tüm arkadaşlarımdan. tüm sosyal hayatımdan. evlenince çalışmaktan. (ki mesleğim güzel muhasebeciyim.) kapanmayı zaten istiyordum. kuran kursuna gidip kuran öğrendim. ne dediyse yaptım. sevdim. yani tek açıklaması bu.

çok geçmiş olsun cnm bak sıkıntı her kötülüğün kapısını açar dikkat et .şu yukarıda yazdıkların yüzünden bu ilişki bu hale gelmiş ya ne dediyse yapmandan.br şeyi sende istiyosan yapacaksın yoksa ç kmutsuz olursun çok ...

evet arkadaşlar saat suanda 8,20 ve hala ses seda yok malesef üzüntüden gözüme bişi oldu. 3 sene doldu ve hevesi gitti sanırım başka bir açıklaması yok. beni bu hale düşürdü ya başka bir şey demiyorum. resim ekliyorum. kahrımdan çatlıcam. işe gidemiyorum şuan hastaneye gidiyorum. Yanımda olduğunuz için desteğiniz için çok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 507698 Eki Görüntüle 507699 Eki Görüntüle 507700

canım ya yazık değilmi sana sağlığını bu kadar olumsu tetikleyecek kadar üzüyorsun.bak böyle bir duumda benim aklıma şunlar gelir.Karşımızdaki bir erkek güzel bir bayanla tanışıp görüşmeye başlamış birşeyler yaşıyor olabilir kendince.İkinci ihtimal eğer ilişkinizin bu durumunu aileden birileri kuzenler falan biliyorsa hani 5 dk bir haber mi veriyon,hadi raporver ara falan gibi dalga geçmişlerse bir dönem erkeklerde bir dik başlılık bir efelik olabiliyor yaşadımm.Çözüm herşeyde çokkk basit inanki vurdumduymaz tavırlara giriyorsun ve hayatına daha ii devam ediyorsun eğlen gez toz ne yaptı nerede düşünmektense.eğer seni seviyorsa sitemleri ondan duymaya başlarsın bana diyordun ama bak sen aramadın mesaj yazmadın gibi yok hala tık yoksa karşı taraftan salla gitsin.yakınında dibindeyken herkes birbirine sevgi gösterisinde bulunur asıl iş uzaktayken kalbinin onun için atabilmesi gerisi hikaye...gelinceye kadar böyle davran baktın ses çıkmıyor hala gelince sen ona nötr davran konuşmak isterse dinle otur.mantıklı makul nedenleri varrsa tekrar yapma hayatım falan der tatlı dille uyarırsın yok sudan sebeplerse yanında dahii olsa salla gitsin yoksa ilerleyen yıllarda daha kötü üzüntülere gebe bırakırsın kendini...

geçmiş olsun öncelikle...
bu kadar üzme kendini...
dönüp dolaşıp gelecek kuzu kuzu merak etme...
o zamanda sen koy tavrını...

bence de kesinlikle sana geri döncek canım.. ama ne yazık ki çok geç olacak..
insanın içini öyle acıtıyolar ki.. geri gelse ne fayda..
çok daha iyisini hakettiğine eminim canım lütfen daha fazla harap etme kendini..

Son düzenleme:
Canım hiçte hoş olmayan kokular aldım ben bu işten.
O nasıl yapıyorsa sende öyle davran bu senin oyunun kurallarını bildiğini gösterir.
Her an telefonun diğer ucundaymış gibi davranma. Zor olacak kendini frenle,başka şeylerle oyala.Tecrübeyle sabit:)

Çok geçmiş olsun.

Bir erkeğe, neden aramıyorsun, eskisi gibi değilsin, beni sevmiyor musun, benimle ilgilenmiyor musun v.s tarzında ki her soru onları ististasız geri iter. İstem dışı sanki o onun duygularıymış gibi davranır.

Bir süre aranıp sorulmazsa geri dönüş oluyor. Üzmeyin kendinizi ve ondan başka işlerinizde olduğunu ona belli edin.

evet arkadaşlar saat suanda 8,20 ve hala ses seda yok malesef üzüntüden gözüme bişi oldu. 3 sene doldu ve hevesi gitti sanırım başka bir açıklaması yok. beni bu hale düşürdü ya başka bir şey demiyorum. resim ekliyorum. kahrımdan çatlıcam. işe gidemiyorum şuan hastaneye gidiyorum. Yanımda olduğunuz için desteğiniz için çok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 507698 Eki Görüntüle 507699 Eki Görüntüle 507700

Geçmiş olsun da üzme bu kadar kendini. Belki ailevi bir sorunları vardır sana anlatamadığı. Kötü ihtimal benim de aklıma geldi, görücü usulü bir haltlar karıştırıyor da olabilir. Ama zaten öyleyse demek ki beş para etmezmiş, üzülmene değecek biri değilmiş. Yapma bunu kendine. İçim fena oldu, kıyamam sana. Sağlık herşeyden önemli.

Arkadaşlar toplu alıntı yapmayı bilmediğim için buraya yazıyorum. hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. artık arayıp sormayacağım kendi düşünsün. gözüm mikrop kapmış sanırım doktor tobrased diye damla ve krem verdi şimdi sürdüm. inşallah iyi gelir.

Geçmiş olsun da üzme bu kadar kendini. Belki ailevi bir sorunları vardır sana anlatamadığı. Kötü ihtimal benim de aklıma geldi, görücü usulü bir haltlar karıştırıyor da olabilir. Ama zaten öyleyse demek ki beş para etmezmiş, üzülmene değecek biri değilmiş. Yapma bunu kendine. İçim fena oldu, kıyamam sana. Sağlık herşeyden önemli.

evet ailevide olabilir belki ama aramızdan su sızmazken böle olması düşündürüyor beni.

Çok geçmiş olsun.

Bir erkeğe, neden aramıyorsun, eskisi gibi değilsin, beni sevmiyor musun, benimle ilgilenmiyor musun v.s tarzında ki her soru onları ististasız geri iter. İstem dışı sanki o onun duygularıymış gibi davranır.

Bir süre aranıp sorulmazsa geri dönüş oluyor. Üzmeyin kendinizi ve ondan başka işlerinizde olduğunu ona belli edin.

evet uzun bir süre aramayı düşünmüyorum canım. bakalım neler olacak.

Canım hiçte hoş olmayan kokular aldım ben bu işten.
O nasıl yapıyorsa sende öyle davran bu senin oyunun kurallarını bildiğini gösterir.
Her an telefonun diğer ucundaymış gibi davranma. Zor olacak kendini frenle,başka şeylerle oyala.Tecrübeyle sabit:)

telefonu sessizse aldım arasada msjda atsa cevap vermıcem bu saatten sonra canım.

Back
X