bir yerde okumuş veya duymuştum. yanılmıyorsam ilişkide 9.ay, 3.yıl ve evlilikte 5.yıl kritik dönemlermiş![]()
Ve bizler o kritik döneme yenildik :)
Vardır her şeyde bir hayır, iyi oldu bunu öğrendiğim sağol canım :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir yerde okumuş veya duymuştum. yanılmıyorsam ilişkide 9.ay, 3.yıl ve evlilikte 5.yıl kritik dönemlermiş![]()
Bu 3. yılda kesinlikle bir şey var.
1 haftadır herkes 3. yıldan bahsediyor.
Ben de 3 yıllık sevgilimden ayrıldım geçenlerde.
Neysee..
Sevgiline sinir oldum, ne o öyle uzağa gidince bi değişmeler?
Bırak üsteleme ne ara ne sor.
Aramaya devam edersen kendini haklıya çıkartıp seni haklıyken haksız yapabilecek potansiyelde biri gibi geldi bana.
Şimdi gördüm mesaj atmışsın, acaba nasıl bir savunma yapacak.
Ya da savunma yapacak mı?
Umrumda değilsin edalarına girmez umarım.
Aynısını yaşadım son günlerde. 3 gün boyu aramadım, mesaj atmadım. En sonunda hayırdır aramıyorsun diye serbest bir ilişki istemiyor muydun buyur bundan sonra düzen bu dedim. Gece seni seviyorumlar, özür dilemeler.Bazen erkekler bunalıyor ilgiden sanırım onlara sana yaklaştığı gibi yaklaşınca durum çözülüyor diye düşünüyorum. Malum erkeklerde empati yeteneği pek yok
![]()
bana bunu çok sevdiğim bir ablam söylemişti.
bir ilişki 3 yılı geçince sona yaklaşır eğer evlilik olmazsa diye. aman allhım korusun 31.08 de 3 yılımız doldu ama biz 09.06 da sözlenmiştik çok şükür..
amaaaaaa bundan önceki sevgilimle 3. dolduktan sonra arıldk gerçekten
onun için herşeyden vazgeçtim. tüm arkadaşlarımdan. tüm sosyal hayatımdan. evlenince çalışmaktan. (ki mesleğim güzel muhasebeciyim.) kapanmayı zaten istiyordum. kuran kursuna gidip kuran öğrendim. ne dediyse yaptım. sevdim. yani tek açıklaması bu.
evet arkadaşlar saat suanda 8,20 ve hala ses seda yok malesef üzüntüden gözüme bişi oldu. 3 sene doldu ve hevesi gitti sanırım başka bir açıklaması yok. beni bu hale düşürdü ya başka bir şey demiyorum. resim ekliyorum. kahrımdan çatlıcam. işe gidemiyorum şuan hastaneye gidiyorum. Yanımda olduğunuz için desteğiniz için çok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 507698 Eki Görüntüle 507699 Eki Görüntüle 507700
hastaneden sonra gelişmeleri yazacağım canlarımmm![]()
evet arkadaşlar saat suanda 8,20 ve hala ses seda yok malesef üzüntüden gözüme bişi oldu. 3 sene doldu ve hevesi gitti sanırım başka bir açıklaması yok. beni bu hale düşürdü ya başka bir şey demiyorum. resim ekliyorum. kahrımdan çatlıcam. işe gidemiyorum şuan hastaneye gidiyorum. Yanımda olduğunuz için desteğiniz için çok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 507698 Eki Görüntüle 507699 Eki Görüntüle 507700
hastaneden sonra gelişmeleri yazacağım canlarımmm![]()
Geçmiş olsun da üzme bu kadar kendini. Belki ailevi bir sorunları vardır sana anlatamadığı. Kötü ihtimal benim de aklıma geldi, görücü usulü bir haltlar karıştırıyor da olabilir. Ama zaten öyleyse demek ki beş para etmezmiş, üzülmene değecek biri değilmiş. Yapma bunu kendine. İçim fena oldu, kıyamam sana. Sağlık herşeyden önemli.
Çok geçmiş olsun.
Bir erkeğe, neden aramıyorsun, eskisi gibi değilsin, beni sevmiyor musun, benimle ilgilenmiyor musun v.s tarzında ki her soru onları ististasız geri iter. İstem dışı sanki o onun duygularıymış gibi davranır.
Bir süre aranıp sorulmazsa geri dönüş oluyor. Üzmeyin kendinizi ve ondan başka işlerinizde olduğunu ona belli edin.
Canım hiçte hoş olmayan kokular aldım ben bu işten.
O nasıl yapıyorsa sende öyle davran bu senin oyunun kurallarını bildiğini gösterir.
Her an telefonun diğer ucundaymış gibi davranma. Zor olacak kendini frenle,başka şeylerle oyala.Tecrübeyle sabit:)