Erkek Arkadaşımı evime alarak yanlış mı yapıyorum?

Vücudundaki kızarıklığa dahi takiyorsa yanmissin sen neyse bence bundan bir cacik olmaz sen kendini üzme daha fazla ayrıl

Eve alma meselesinin hata olup olmadıgını düşünmeden önce bence aranızdaki ilişki hiç normal gibi gelmedi bana onu düşünün. Aldatırım seni demek ciddi bile olunmasa ne demek bilemedim. Bence böyle bi ilişki baştan sona hata dolu

Erkekler eşlerine ya da sevgililerine 'seni aldatırım' dese onları burada linç ederken siz hemcinsimizsiniz diye kayıracak halimiz yok. Yalnış her insana yalnıştır cinse göre değişmez. Şaka diyorum diyorsanız bu cümlelerin dolaştığı bir ilişkinin artık cılkı çıkmıştır yüz göz olunmuş demektir. Asıl sorunuza gelirsek; evlilik düşünüldüğünde tek bir soru işareti dahi varsa akılda asla büyük adımlara kalkışılmamalı.

Erkek arkadasınızı eve almanız beni ve kimseyi ilgilendirmez ama sordugunuza göre içinizi kemiriyor zaten pişman olucaksınız belli ki. Ben sadece böyle yaparsan seni aldatırım demenize takıldım, aldatmayın ayrılın aradıgınız kriterlerde biri mutlaka vardır başkasını bulun.

Böyleyse ilerde de incelik beklemeyin benim kocada öyle neyse o değişmedi cıvık erkek sevmem de bu kadar odunu da fazla

++++++++
Eve almaya gelinceye kadar, adam net sekilde 5 para etmez.

Aldatırım diyeceğinize ayrılalım diyin bari ,yani kötü bi cümle ,artık nasıl bir ilişkiniz varsa bissürü hata var ve siz sizinle kalmasını hata mı olarak düşünüyorsunuz...
ayrılalım diyorum anlaşamıyoruz lmuyor dediğimde olmayan bir şey yok diyor. sadece saygı duy diyor bana

Birlikte vakit geçirdiğimizde bana senin vucudunda niye böyle kırmızılıklar var, tüylerini bir daha jıletle alma diye iki cümle söyledi
ilişkiye girmekten mi bahsediyorsunuz?

kocaman kadınsınız , yaptıklarınızın arkasında durun,ne için pişman olasınız?

asıl bu adamla evlenirseniz pişman olursunuz bence. çünkü sizi sevdiğini düşünmüyorum açıkçası....

üzgünüm ama ikiniz de olgunlaşmamışsınız yeterince

Çalışmıyor etmiyor, sen çalışacaksın o oturacak galiba eve almamdan cok büyük sorun var. Ilerisi yok gibi, onun açısından sorun olmaz gerci sen çalışıyorsun o oturur.
acaba ileride böyle mi olucak diye düşünmeye başladım . kendide üzülüyor iki buçuk senedir evdeyim diye

Siz ona seni aldatırım mi dediniz? Coo güzel karşılıklı şahane

Aldatma tehditleri yerine direkt ayrılsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…