- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
-
biliyorumBence siz bunları yazarak kendinizi yanlış yaptığınıza inandırmak istiyorsunuz zaten. Sorduğunuz sorunun cevabının bizden onay almasına hiç gerek yok, sizde biliyorsunuz
Yani eve alma olayından bağımsız olarak erkek arkadaşınız bana pek ümit vermedi. İş güç yok. İncelik yok. Zaten adamı beğenmiyorsunuz. O da size kulp buluyor.
Son olarak, aldatırım ne çirkin bir kelime yahu. Ayrılın, istediğiniz gibi birini bulun.
ayrılalım diyorum anlaşamıyoruz lmuyor dediğimde olmayan bir şey yok diyor. sadece saygı duy diyor banaAldatırım diyeceğinize ayrılalım diyin bari ,yani kötü bi cümle ,artık nasıl bir ilişkiniz varsa bissürü hata var ve siz sizinle kalmasını hata mı olarak düşünüyorsunuz...
gercekten odun erkek çok başka yaBöyleyse ilerde de incelik beklemeyin benim kocada öyle neyse o değişmedicıvık erkek sevmem de bu kadar odunu da fazla
Seni çok iyi öğrenmiş parmakta oynatıyorayrılalım diyorum anlaşamıyoruz lmuyor dediğimde olmayan bir şey yok diyor. sadece saygı duy diyor bana
Çok düüşündüm ya da 3 senedir farklı erkek tanımadım diye normaldır dedim . ama bilmiyorum neden böyle bu haldeyiz. Teledonda arayıp saatlerce muhabbet ediyor benimle++++++++
Eve almaya gelinceye kadar, adam net sekilde 5 para etmez.
nasıl anlayacagım bilmiyorum nasıl başeedeceğim . Aileler tanışsın diyor . evlenmek istediğini belirtiyor .Seni çok iyi öğrenmiş parmakta oynatıyor
ilişkiye girmekten mi bahsediyorsunuz?Birlikte vakit geçirdiğimizde bana senin vucudunda niye böyle kırmızılıklar var, tüylerini bir daha jıletle alma diye iki cümle söyledi
acaba ileride böyle mi olucak diye düşünmeye başladım . kendide üzülüyor iki buçuk senedir evdeyim diyeÇalışmıyor etmiyor, sen çalışacaksın o oturacak galiba eve almamdan cok büyük sorun var. Ilerisi yok gibi, onun açısından sorun olmaz gerci sen çalışıyorsun o oturur.
Siz ona seni aldatırım mi dediniz? Coo güzel karşılıklı şahaneBen görevime yani işime yeni başladım. Evimde yalnız yaşıyorum. 2017 den beri birlikte olduğum erkek arkadaşım ile arada tartışmalar yaşadıysakda ayrılmadık. Benden habersiz bulunduğum ile gelmiş ve bir kaç kez evime aldım birlikte vakit geçirdik. Sizce ileride pişman olurmuyum? Niyeti ciddi gibi geliyor. O doğu tarafından ben karadenizliyim. Ailelerimiz anlaşırmı hiç bilmiyorum ama. Aslında kafam çok karışık. Dün 3 buçuk sene sonra ilk kez instagram şifresini istedim bugün değiştirmiş. Bazen çok romantik bazen günlerce güzel söz söylemez. İnce düşünceli hiç değil. Kendisinede söylüyorum ancak ısrarla reddediyor. Bende eğer böyle davranmaya devam edersen seni aldatırım diyorum. Çünkü gerçekten artık ince düşünceli olsun istiyorum. Bana özel hiç bir kelimesi yok. Birlikte vakit geçirdiğimizde bana senin vucudunda niye böyle kırmızılıklar var, tüylerini bir daha jıletle alma diye iki cümle söyledi ve ben çok alındım. Benim vucudumdaki kusurlarla ilgileniyorsun deyincede hayır olurmu öyle şey ben onları öylesine söyledim diyor. Kendisi 2018 yılından beri evde . Sürekli borsa ile sanal para ile işi. Bir kaç kere kafede çalıştı bir engeli var o yüzden iş bulamadığını söylüyor. Ayakta kalamayacagını ve memurluk bekliyoruz şu an. Bilmiyorum yaptığı her şey aklıma dediği her cümle kalbime dokunuyor bazen. Sizce ne olacak böyle?
ben de eve alma lafına takıldım .eve temizliğe yardımcı alınır kedi köpek kuş alınır.sevgilim için eve aldım demem yahuu.hatta vazgeçtim evcil hayvanım için bile dememSevmiyor ki
Aldatma tehditleri yerine direkt ayrılsanız?Ben görevime yani işime yeni başladım. Evimde yalnız yaşıyorum. 2017 den beri birlikte olduğum erkek arkadaşım ile arada tartışmalar yaşadıysakda ayrılmadık. Benden habersiz bulunduğum ile gelmiş ve bir kaç kez evime aldım birlikte vakit geçirdik. Sizce ileride pişman olurmuyum? Niyeti ciddi gibi geliyor. O doğu tarafından ben karadenizliyim. Ailelerimiz anlaşırmı hiç bilmiyorum ama. Aslında kafam çok karışık. Dün 3 buçuk sene sonra ilk kez instagram şifresini istedim bugün değiştirmiş. Bazen çok romantik bazen günlerce güzel söz söylemez. İnce düşünceli hiç değil. Kendisinede söylüyorum ancak ısrarla reddediyor. Bende eğer böyle davranmaya devam edersen seni aldatırım diyorum. Çünkü gerçekten artık ince düşünceli olsun istiyorum. Bana özel hiç bir kelimesi yok. Birlikte vakit geçirdiğimizde bana senin vucudunda niye böyle kırmızılıklar var, tüylerini bir daha jıletle alma diye iki cümle söyledi ve ben çok alındım. Benim vucudumdaki kusurlarla ilgileniyorsun deyincede hayır olurmu öyle şey ben onları öylesine söyledim diyor. Kendisi 2018 yılından beri evde . Sürekli borsa ile sanal para ile işi. Bir kaç kere kafede çalıştı bir engeli var o yüzden iş bulamadığını söylüyor. Ayakta kalamayacagını ve memurluk bekliyoruz şu an. Bilmiyorum yaptığı her şey aklıma dediği her cümle kalbime dokunuyor bazen. Sizce ne olacak böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?