Erkek Arkadaşımı evime alarak yanlış mı yapıyorum?

ayrılalım diyorum anlaşamıyoruz lmuyor dediğimde olmayan bir şey yok diyor. sadece saygı duy diyor bana
aldatırım demek bir ilişkide iki taraf için de çok çirkin bir şey öncelikle bunu belirtiyim.
ikinci olarak ayrılmak istiyorsanız ve ayrılalım olmuyor diyorsanız bunda karşı tarafın onayını almak zorunda değilsiniz?
keşke tek düşünceniz eve alarak hata mı yapıyorum değil de böyle bir ilişki yürütürken hata mı yapıyorum olsaydı..
çünkü çok seviyor olsaydınız bu konuyu zaten açmazdınız, e ayrılalım da demişsiniz. onay beklemeden ayrılıyorum senden diyin o halde..

Seni aldatırım nasıl bir tehdit yaa. Bana bunu diyen kişinin ahlakından da karakterinden de şüphe eder beş dakika bile durmam yanında. Evlerden ıraksınız

Ben de eşimi 2 yıl sevgililik döneminde zaman zaman evime aldım. Ama benim pişman olur muyum gibi Bi şüphem hiç olmadı. Hoş pişman olucak bişey de yaşamadım gerçi ama sizin her şeyden önce geleceğinizle ilgili şüpheleriiniz var. Emin olmadığınız Bi adamla niye birliktesiniz ki?

Durum vahim. Adamı değiştirmek istiyorsunuz ama değişmiyor. Siz de farkındasınız. Hem değer vermiyor hem işsiz hem de yıllardır birliktesiniz. Bu kadar yılda ilişkinin biraz yok alması gerekirdi. Memurluk beklemeyle gelecek bir şey mi

Valla bu ilişkide ikinizde bana çok normal gelmediniz.. Allah aşkına kim sevgilisine böyle davranmaya devam edersen seni aldatırım der ki..?? Diğer taraftan, sizi eleştiren, borsa oynayan, çalışmaktan yana olmayan sorumsuz bir sevgili.. Ne kadar iyi bir eş olabilir??

Aynı evde yaşayıp yaşamama sizin kararınız, memleketi konusunda neresi olursa olsun karakter önemli.. Size uygunsa her türlü anlaşırsınız zaten ama siz baştan uyumsuz olduğunuzu yazmışsınız.. Yani direk biz uyumsuz bir çiftiz dememişsiniz ama anlattıklarınız o kapıya çıkıyor.. Ben bilemedim şuan bana çok mantıklı bir ilişki içindeymişsiniz gibi gelmedi...

ayrılalım diyorum anlaşamıyoruz lmuyor dediğimde olmayan bir şey yok diyor. sadece saygı duy diyor bana
O size saygı duymuyor ki. Saygı duyan insanın kuracağı cümle mı gerçekten "olmayan bişey yok". He o öyle dediyse yoktur mu yani, sizin açınızdan bi problem olması önemli değil mi, onun yüce kişiliği bi sorun gormuyosa herşeyin yolunda olduğunu mu kabul etmek zorundasınız. Ben size soyliym bu adam sizin düşüncelerinize duygularınıza zerre önem vermiyor, gözünüze bi perde çekmiş gittiği yere kadar oyalıyor sizi

Çok fazla birbirinden bağımsız konuyu alakalı gibi birleştirmişsiniz.

niye aldatıyorsunuz? İlişkisinde mutlu olmayan çiftler birbirini aldatır mı? Ayrılmakla tehdit etseniz daha mantıklı olmaz mı?

İnce düşünceli romantik sürekli güzel sözler söyleyen bir insanla birlikte olmak istiyorsanız öyle yapın. Elinizdeki mal bu. Değişmez, değiştrmeye çalıştıkça mutsuz olursunuz. Ya kabullenin huzura kavuşun ya da bırakın.

Doğulu ve Karadenizli ailelerinizin çok anlaşmasına gerek yok. Evlilikte erkek arkadaşınız ve siz kararlı olursanız. İlişkinizden emin ve dış etkenlere kapalı olursanız bunlar önemsiz kalır. Yoksa aynı memleketli insanlar ne sorunlar yaşıyor. Memleketle değil bu işler anlayışla.

İlişkiniz 2017den beri devam ediyorsa gidişatı analiz etmiş olmamız lazım. Evliliğe gider mi gitmez planınız var mı? Siz çalışıyorsunuz ama erkek arkadaşınız gelecek planı yapmıyor gibi gözüktü yine de ben bir şey diyemem.

Evinize almanızdan neden pişman olmanız gerektğini tam anlamadım. Evime aldım seviştim ondan mı pişman olurum demek istiyorsunuz? Bu tamamen sizin değer yargılarınızla ilişki. Biri ile bir şeyler yaşıyorsanız bir gün evlenmeme ihtimalini de düşünün. Ona göre devam edin. Üzülecekseniz yapmayın.

İşi gücü olmayan hayal dünyasında yaşan birinden ne bekliyorsunuz anlamadım. Siz çalışacaksınız o sürekli evde oturup borsa işiyle mi ilgilenecek buna ne kadar katlanacaksınız. üstelik kültürünüz de farklı ailelerin anlaşacağı muamma. Sizin ilişkinizde gelecek göremedim üzgünüm ama bu iş yürümez

Çalışan birini bulmuş evde oturuyor aksama kadar kumar oynuyor bunu yaparken engeli yok çalısmaya gelincemi yapamıyor.. Evlenirsen sürekli onun kumar borcu için çalısacaksın hiçmi etrafına bakmıyorsun kuzum sen kendine nasıl layık görüyorsun. Annenin babanın emeklerine yazık değilmi ayrıl kurtul o senim üstünde hep bir yük kambur

Ilgisizse evlenseniz daha da ilgisizlesecek unutmayin ayrilin gitsin baska adam mi yok.Bunca soru isaretine ragmen niye surduruyorsunuz ki

İlerde ayrilacaginiz birini eve almak normal geliyorsa alin, içinize sinmiyorsa almayin.
Bana çok gelecegi olan bir iliski yasiyormussunuz gibi gelmedi...

Sizin ilişkinizin geleceği yok ki
Tane tane yazıyorum
1) İş geçmişi internet kafeden ibaret.
2) Borsa sanal paraya kapılmış, elindeki üç kuruşu da her an kaptırabilir.
3) Oturup memurluk beklediğine göre borsada da pek başarılı değil, üstelik kurs vb ile yetkinlik kazanmak yerine gökten memurluk gelsin yerimde oturayım derdimde
4) Nazik değil, saygısı yetersiz
5) Güvenemiyorsunuz, insta şifresi hemen değişmiş o hesapta ne olduğu belli de değil

Oturup yıllarca aynı yerde dönüp duracağınıza bu ilişkinin ne olacağına karar verseniz? Üç gün sonra çocuk istediğinizde yıllarca niye bekledim diye üzülmeyecek misiniz?

Aldatırımı bir tarafa bırakın bakın kendinizi bu durumlara düşürmeyin. Sevgiliniz olduğunu bile bile sizle çıkan adam, yine gider 3 gün sonra sizi de aldatır. Bu şekilde düzgün kişileri baştan elemiş olursınız.

Yalanla ilişki kurulmaz.
Temiz temiz onurunuzla bitirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…