• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımı evliliğe nasıl ikna ederim?

Zorkadin34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
3
-11
1
28
2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?

2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
evlenmekle evde oturmak arasında nasıl bir bağlantı var onu çözemedim :KK53:

Aşk filmi izleterek mi? O şekilde ben bile soğurum evlilikten gerçekten kadınlar bazen kendilerini romantik komedi filminde sanıyorlar...

Evlenmek istemiyorsa zorla evlenmeseniz mesela daha iyi olmaz mı, belli ki bu adam evlenince de bu konuda eziyet edecek... sorumluluk almak istemiyorum demiş açık açık, her yükü siz mi sirtlanacaksiniz? Kolay sanıyorsunuz heralde, evlilik zaten hayati paylaşmak ve bu adam bunu istemiyor çok net değil mi...

2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor
Bunun alt metni seni sevmiyorum ve seninle bir gelecek düşünmüyorum.
evde oturmaktan çok sıkıldım
Evde oturmaktan sıkıldığı için evlenmek isteyeni de ilk kez görüyorum. Evliliği çok yanlış anlamışsınız siz.

Yaşınız kaç ..
Bırakın o sizi ikna etsin siz onu değil boşverin. Baktınız icraat yok yol verirsiniz.
Muhtemelen döndüğünüz için eline koz vermişsiniz nasılsa gitmiyor bu kız ..
Akışına bırakın ya kasmayın bu kadr çok düşünmeyin bu anı kaçırmayın

İkna etseniz ne olacak adam istemiyor İşte? Daha ne kadar açık söyleyebilir bunu? İkna etseniz evlendikten sonra neler yaşayabileceğinizi hesap edebiliyor musunuz? Evlenmeyin zaten evlilik hiç matah bir şey değil.
Bence de evlenmeyin sevgililik daha güzel az görüşsen de kıymeti oluyor zaman güzel geçiyor, evlilik çok zor 🤦🏻‍♀️

Evlenmek istemiyorsa istemiyordur. Evlenip mutsuz bir evlilik mi yaşamak istiyorsunuz? Erkeklerde kendilerini hazır hissettiklerinde evlenebilen varlıklardır. Zaten daha 2 yıl olmuş ilişki iyiye gidiyor ve yaşlar gençse beklenebilir. Ama siz illa evlenmek istiyorum derseniz başka yol çizmelisiniz

sorumluluk almak istemiyorum demiş, ne güzel ifade etmiş kendini. sizi kandırmamış. dayanamadım barıştım diyen sizsiniz, hemde bir daha konuyu açmamak şartıyla. bende evlilikten, sorumluluk almaktan kaçıyordum. eşim beni nasıl ikna etti diye düşünüyorum. ikna olasım varmış, başkasıyla asla yapmam dediğim şeyler onunla olunca çokta kötü görünmemeye başladı. nikahta arkadaşlarım, ailem hep hayır deyip kaçmamı bekliyormuş. biz kendimizi en kötüsüne hazırlıyorduk sen hiç uzatmadan evet deyince ne oldu bu kıza diye düşündük diyorlardı.

daha önceki erkek arkadaşım evlilik teklif ettiğinde bişey diyememiştim, kısa süreli şok yaşayıp bakakalmıştım suratına, sonra bakarız demiştim. ne yapsa ikna edemezdi beni. hazır hissetmek karşıdakine olan sevginin ve güvenin büyüklüğüyle alakalı sanırım. akışına bırakmazsanız boşa kürek çekmekten başka bir şey yapmazsınız. çok istiyorsanız evlenmeyi, ayrılıp evlenmek isteyen biriyle tanışmalısınız.

Back
X