• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımı evliliğe nasıl ikna ederim?

2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Evde oturmaktan sıkıldım demişsin asıl evlenince evde kalıyorsunuz. Yarına şimdiden yapıcak birsürü işim var oysa gönül isterdi ki bebekte 3 5 tur atayım. Evlilik kolay değil üstelik ayrılıp barışmışsınız adam zaten bağımlı diye düşüncek çok üzer sizi yapmayın. Eşimle sevgiliyken saçma sapan belirsizlik olan dönemde saydırdım sen işine ben işime diye engellemiştim. Sonra 2 ay falandı sanırım konuşalım diye geldi o zaman evlenelim dedi. Yapmayın gözünüzü seveyim bu kadın beni bırakmaz algısı oluşturmayın.

2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Yaa sizin yaş kaç Allah aşkına :KK14:
neden ikna etmeye ihtiyac duydugunuz biriyle evlenmek istiyorsunuz? herkes evlenmek istemek zorunda degil

edit: iyisi mi siz kullanici adinizi degistirin 🤣
Hahhhh keşfe bak 🤣koptum koptuuum :D

Çok genç ve cahil olduğun belli, evlenene madalya takmıyorlar, boyu da uzamıyor. Hele kendini evlilik yüritecek kapasitede görmeyip sorumluluk almak istemeyen adamla evlenen evden çıkıp tımarhaneye gidiyor. Büyü önce yavrum, sonra da sorumluluk sahibi birini bul

Bu zihniyetin evliliğe başka türlü baktığını mı düşünüyorsunuz? Bu benim değil evde oturmaktan sıkıldığı için evlenmeyi isteyen bakış açısının Yorumu. Evliliğe bakış kabarık kostümler, tören, dans, takı, bambu sunumluk, cam demlik, iğrenç pembe koltuklar, kociş. Evliliğe sevgiyi, hayatı ve sorumlulukları paylaşmak olarak bakan birinin konusuna benziyor mu sizce?
Benzemiyor 🙈

Evlenmek istemedigini söyleyerek tabiki de zor kadini oynayarak. Anne olmak istemiorum cocuk yapmak istemiorum evlenmek istemiorum aile olmak ne sacma bisey surekli bu sekilde konus.

Burada okuyoruz asırı isteyerek evlenenler bile evlenince Malak Mode on oluyor sizin zorlamanızla bilemedim

evde kalmak saçma sözü başka ülkelerde de var mı acaba?ne kadar da itici iki kelime.24 yaşında burda yaşıtlarına ve tecrübeli üyelere iş hayatını danışmalıydı geleceğini planlamalıydı.Ama bir adama aşk filmi izletip evliliğe zorla iknaya çalışıyor.Şaka gibi
Aynen değil mi
Bir de bu lafın torunu türedi son yıllarda mezuna kalmak🤪

açık açık evlenmek istemediğini söyleyen bir adamı bir de ikna etmek için yollar mı arıyorsunuz :-) kadın erkek farketmez, herkesin ne zaman ne yapmak istediği kendine göre farklıdır, kimse kimseyi istemediği hayatı yaşamak için de ikna edemez. aklında varsa zaten evlenir, yoksa kapısında da yatsan evlenmez

Başını zorla belaya sokmak istiyorsun 😂 Sen evlenmek istiyorsun diye sevgilin evlenmek zorunda değil ki. Böyle üzerine gidersen senden soğur ve kaçar... Dip not :, Evlilik dışarıdan gözüktüğü gibi değil...

evlilik gibi önemli kararlar, aile baskısı, sevgili baskısı ya da yaş baskısıyla istemeden alındığı vakit o evlilikten hayır gelmiyor. Erkek arkadaşınız evlenmek istemeyebilir bu gayet normal bir şey. Eğer gelecek için planlarınız örtüşmüyorsa yolları ayırmak en doğrusu olur.

Bu arada tebdil-i mekanda ferahlık vardır o yüzden evlenmek mantıklı olabilir biraz da koca evinde oturur sıkılırsın , sonra arada annenlere gidersin orda da sıkılırsın, sıkılmak için yeni bi kapın olur.
Sonra burada tekrar konu açar arkadaş...içerik de hemen hemen şöyle birşey olır; " evde çok sıkılıyorum,çocuk yapalım diyorum eşim hazır değilim diyor ..Onu çocuk yapmaya nasıl ikna edebilirim ? Çizgi film izletsem ikna olur mu?"🤡

Sizin yaşınız 24 ise karşınızdaki erkekte Bu yaş civarında ise evliliğe sıcak bakmaması doğal.
ayrıllık resti çekmişsiniz, tekrar barışarak zaten o yaptırımı da kaybetmişsiniz.
bu adam 10 sene geçse de evlenmez. Sizle alakası yok. O evlilik adamı değil.

Back
X