• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımı evliliğe nasıl ikna ederim?

İstemiyorsa ikna edemezsiniz. Diyelim ettiniz, o zaman da o evlilik ne size ne de ona mutluluk getirir.

Zor kadın, çok zor, öyle erkek arkadaşın aklında yoksa evlilik, subliminal mesajlarla etkilemek falan. Acaba ısrar etmesen mi belki de doğru insan değildir, doğru zaman değildir vs.?

Adam sizinle evlenmeyecek. Sizinle gezip tozup, başka bir kadınla evlenecek. karsisina sevdiği, işte bu dediği kadın çıkınca hiçbir erkek sorumluluk cart curt yapmaz o kadın gelmemiş daha, o kadın siz değilsiniz Şimdiden ayrılın bence. Beklentiler çok farklı.

Hesapta "evde kaldım" demiş 24 yaşında ve henüz 38 dakika önce aramıza katılmış.. şu anda da kendi konusunu misafir gibi okuyan bu yeni üye arkadaş 💆‍♀️
evde kalmak saçma sözü başka ülkelerde de var mı acaba?ne kadar da itici iki kelime.24 yaşında burda yaşıtlarına ve tecrübeli üyelere iş hayatını danışmalıydı geleceğini planlamalıydı.Ama bir adama aşk filmi izletip evliliğe zorla iknaya çalışıyor.Şaka gibi

Evlensen sorumluluklardan bunalıp evde oturmaktan sıkıldığın günleri mumla ararsın. Bu kez de evlilik çok zormuş diye başlık açarsın. (Herkes böyle söylemiyor tabi ama herkes de evde oturmaktan sıkıldığı için evlilik kovalamıyor) Adamı rahat bırak ve evde oturmaktan sıkılacak kadar boş vaktin olduğu için şükret. Bir daha geri gelmiyor o günler.

2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
İstemiyorsa ya ayrılacaksınız ya da bu şekilde devam edeceksiniz.. Adamı ikna etmeye çalışmak 🙄🙄 Ben olsam kendimi kötü hissederdim açıkçası.. Küçük düşmek gibi birşey bana göre..

Bir adam için neden kendimizi karısı olmak için ikna çabasına girelim ki?? Herkes evlenmek zorunda değil.. Evlenmek istiyorsanız evlenmek isteyen biriyle beraber olmalısınız..

2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Bu şekilde evliliğe adım atsanız bile sonunuz ayrılık olur, evlilik 2 kişinin karar verdiği bir durumdur tek taraflı olmaz.

Ya ayrıca gezin tozun, tatillere gidin, sevişin, mutlu olun kısaca.. Evi pembe döşeyip varoş fincan takımlarıyla sunum yapınca bi halt mı oluyor? Yoo, tam tersine .oklu koca donu çitiliyorsun bunun nesine heves ediyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.
Evliliğe bakış açınız da 🙄🙄🙄🤣🤣🤣🤣

Hayatını kendi başına kurabilecek kadar gelirin ve gücün varsa, o adam dışında da bir hayat var gibi yaşıyorsan ve adamı umursamazsan o evlilik ister. Gerçi sen evde oturmaktan sıkıldım evlenmek istiyorum demissin🙄🙄

Evliliğe bakış açınız da 🙄🙄🙄🤣🤣🤣🤣
Bu zihniyetin evliliğe başka türlü baktığını mı düşünüyorsunuz? Bu benim değil evde oturmaktan sıkıldığı için evlenmeyi isteyen bakış açısının Yorumu. Evliliğe bakış kabarık kostümler, tören, dans, takı, bambu sunumluk, cam demlik, iğrenç pembe koltuklar, kociş. Evliliğe sevgiyi, hayatı ve sorumlulukları paylaşmak olarak bakan birinin konusuna benziyor mu sizce?

Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
bugün aşk filmi ile gaza gelip evlenen adamdan kork bacım. ileride aşk tazeleyelim diye film izlersin adamın aldatacağı tutar falan. senaryoyu geliştirirm aslında da akşam akşam gerek yok :KK70:
Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim
çaktırmadan bastıralım diyorsuuun :KK9:
evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım
evlenince de evde oturacaksınız aslında, ama ev değişecek. tebdil-i mekan ihtiyacı için evlenmek pahalı bir çözüm bence.

İyide bu cok ezikce bir durum adam evlenmek istemiyor siz şartları kabul edip barisiyorsunuz emin olun sizden ayrilip gercekten asik oldugu kisiyle aninda evlenir oyle ortada kalirsiniz

Boşa uğraşma, evlenmek istemiyorsa o evliliği sana zehir edecektir. Kendine yazık edersin.

Ya ayrıca gezin tozun, tatillere gidin, sevişin, mutlu olun kısaca.. Evi pembe döşeyip varoş fincan takımlarıyla sunum yapınca bi halt mı oluyor? Yoo, tam tersine .oklu koca donu çitiliyorsun bunun nesine heves ediyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.
çok gömmüşsün yaa, hepimiz pembik gelin değiliz valla billa :KK53:

Back
X