- Konu Sahibi belginbulut
-
esnek bir yapınız olabilir, herkeste kanama olmaz. zaten genelde de çok az bi kanama olur. erkek arkadaşınıza da bu durumu anlatabilirsiniz. okusun araştırsın biraz.
neden erkek arkadasını bu yuzden kaybedeceğini düşünüyorsun anlamadım:44: seni seviyor ve güveniyorsa bence problem olmamalı.
Sizin düşündüünüz gibi düşünmüyor çünkü, değerlerine bağlı biri, erkek olmasına rağmen bu yüzden kendini saklamış biri, karşısındaki insandan da bunu bekliyor.Bunu öğrenirse ne yapacağını hiç bilmiyorum...
Bu konuda bilgi sahibi biri yok mu, böyle birşey olabilir mi, yani zedelenmenin ardına bozulsa bile kanamaması
Her şeyi yaşayıpta güya zar bozulmayınca kendini namuslu bulan kadınlar...
Namus iki bacak arasında değildir lafını çok güzel özetliyorsunuz...
Carmellie'ye katılıyorum. Ayrıca şunu demeden geçemeyeceğim...
Cinsel ilişkiye evlilik öncesi karşı gelenlerden değilim. Namusu kadın cinselliğiyle özdeşleştirenlerden değilim. Bekareti savunanlardan da değilim.
Ama sizin gibi herşeyi yaşayıpta orasını bozdurmayan sonra da kendini bakireden sayan,saydıran zihniyete son derece karşıyım.
Ama pek takmayın kafanıza;ne de olsa diktirirsiniz;kendinizi temiz bir kılıfa sokarsınız...
Dert değil...
Yaptığınız erkek arkadaşınıza en büyük ihanettir,aldatmadır,yalandır. Üzüldüm erkek arkadaşınız adına...
Siz de haklısınız, tevbe ettim yaptıklarımdan büyük pişmanlık duydum.Şimdi hayatımdaki insan ile imam nikahı kıydık ve öyle birlikte olduk, zaten başka türlü benim istesemde yapmazdı.Ben bilinçsiz biriydim, bana namusu ve değerleri hayatımdaki insan öğretti.Geç oldu ama herkesin ikinci bi şansa hakkı vardır.Beni affetmesi için allaha da çok yalvardım, umarım beni affetmiştir.
Son kararım ona bunu açıklamak, ondan bunu gizleyemem zaten, hayat boyu bununla yaşayamam.Beni terk ederse de edecek, yaptıklarımın cezası bu olacak gerekirse.
Çevrem bana bu yargıyı verdi, sanki bekarek bozulmadan olanlar yaşanabilirlermiş gibi.Şimdi anlayabiliyorum ancak ne büyük hatalar olduklarını.İnsan bir hayatı tüm hayatı boyunca ödeybiliyor.Ama cahildim ve iradesizdim, prensipsizdim.Umarım o ve Allah beni affeder...
Ve ne yaşadığımı bilmeden bu şekilde yargılamanız çok incitici, özellikle böyle bir durumda söylenilenler bıçak gibi deliyor insanın kalbini...
erkek arkadaşının da senden aşağı kalır yanı yok, onun bakir olduğunu nerden biliyorsun? bence değildir. olmadığı halde seni suçlu görüyorsa da alakasız bir şahıstır, ilişkinizi sürdürmeye değmez. anlamıyorum ha, kızları bir tasa alıyor, erkekler gayet rahat
erkek arkadaşın şimdiye kadar bir şey demediğine göre bundan sonrada demez heralde.
ayrıca ben dinine bağlı bir insan hiç değilim
ama sizin kıydığınız o nikaha müt'a nikahı diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?