Erkek arkadaşımı kaybetmek üzereyim, nasıl olduğunu anlayamıyorum?

Bu forumda kimse neden iliskiye girdi diye yargilamadi ki... Aksine elestren her uye hemen hemen ayni seyleri ima etti. Yasadigi seylerin arkasinda duramayacaksa yapmaymis.Madem yapti o zaman ezik bir insan gibi davranmadan evet bunu yaptim diyebilmeli insan.

Kimse kendisine vay ahlaksiz ne yaptin demedi ki... Kimsenin ahlak bekcisi degiliz.Fakat sevismek icin dini alet edip Allah katinda yuva kurmak demek olan imam nikahini bu amacla kullanip aklinca gunah islemeyecegini sanan zihniyet karsisinda sok olmamak elde degil.

Bir arkadasimz sizin kizini olsa fln demis... Benim kizim olsa iliskiye girdi diye dovmem ama gidip sirf sevismek icin imam nikahi kiydirdigi icin esek sudan gelene kadar doverim.... Yani siddete karsiyim AMA bunun icin doverim vallahi. Bunun nasil bir sacmalaktir ya... Daha neler duyacagiz

konu sahibini yargilayan uyelere de bir hadisimizi hatirlatayim: "kul kinadigini yasamadan olmez"
yorum yaparken bu da aklinizda bulunsun...

Valla arkadasim ben yargilarim cunku iliskiye girdigi icin degil... bu zaten herkesin kendi bedeniyle ve gelecegiyle ilgili sahsi karari bize dusmez tasasi.Fakat gunah olmasin degerlerimiz var diyerek rahat rahat sevismek icin dini nikah kiyani elbet kanim donarak yargilayacagim. Ne zamandan beri dini boyle seylere alet etmek serbest oldu? Insanda biraz akil fikir olur ben kinadigim seyi yasicagimida sanmiyorum. Aklimi yitirdmedim henuz kendimide asla o kadar dusurmem.

Bir sürü yorum yapılmış bir sürü şeyler soylenmiş...
Kimse derine inmemiş
Erkek arkadaşı kabul edebilecek birisi olsaydı soylerdi..
Arkadaşım zoruna gitmesin ama bunu huy halinemi getirdin her sevgilinle birlikte olmayı?
Keşke günahını sevabını ilerde yaşayacagın şeyleri dusunseydin dusunebilseydin...
Erkek arkadaşın geçmişte birileri ile birlikte olmuşmu?
okadar sefar birlikteo ldugunuz ve kan gelmediği halde hala cocuk seni sıkıştırmıyorsa neler oluyor diye belkide fazla umursamıyordur..
Bol bo l tövbe ve dua et..hakkında hayırlı olanı iste..bu saatten sonra yaradana bırakmaktan ve üzülmekten başka elinden birşey gelmez...

Valla tatlım ister 1 kişiyle birlikte ol ister 10 kişiyle bizi hiç mi hiç ilgilendirmez herkesin namusu kendine
Her koyun kendi bacağından asılır

Kızlık zarın kanasaydı kendini onun olmuş hissedecektin yaa peki daha önceki sevgilinde heryerını gördü
Ahh ahhh Allah kızlarımıza akıl versin şimdiki sevgilin seni bırakınca bi başkası gelir onunla da yatarsın ohh ne ala memlekett

Kızımmm 15,20 defa birlikte olunurda kızlıkmı kalırr akıl var nizam var yahuuu bu kadar cahilim ayaklarına yatma Allah aşkına

İnşallah sevgilin seni bırakmaz dua et
Gidişatın hiç iyi görünmüyor

canım bu sebepten dolayı seni terkedecekse terketsin zaten. hiç açıklama yapmak zorunda değilsin. seninle beraber oldugunda seni bakire olarak bilmiyor muydu? oh be ala kan gelseydi. gelmeyince açıklama mı yapacaksın.? tekrar söylüyorum bi açıklama yapma. sorarsa buraya anlattığın gibi doğrusunu anlat terkederse zaten o hayatının erkeği olmamıştır asla. üzülme.

arkadaşım bir yerde dini nikah 'zarureti' doğdu demişsin onu anlayamadım

ne zarureti bu acil sevişme zarureti mi tövbe tövbeeee

ha bir de madem evlisiniz neden konuyu erkek arkadaşım diye açtınız kocam diye açsaydınız ya. Demek ki siz bile inanmamışsınız evli olduğunuza.

11 sayfanın tamamını okumadım ama bunu söylemezsem içimde kalacak
erkek arkadaşım değerlerine bağlı biri demişsin
değerlerine bağlı biri EVLENMEDEN NASIL BİRİYLE İLİŞKİYE GİREBİLİYOR
orasını anlayamadım ben.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..bi de pişkin pişkin buraya 15-20 kez beraber olduk doktor bakiresin dedi ama kan gelmedi falan diye yazmışsın.

neyin onayını bekliyorsun.doktor onaylamış ya. kocana git göster onay kağıdını..tabi yedirirsen kendine.

Akıl var, mantık var. 15-20 defa seninle birlikte olan adama olmayan bekareti mi ispat etmeye çalışıyorsun yahu.?
Neler duyuyoruz aman danamıyayım da neyse..
Erkek arkadaşın by müslüman çok dindar ya hani dini buna alet edemeyeceğini biliyor ama daligınlığına gelmiştir herhalde.
Herkes neden resmi nikah kılıyoki o zaman peh peh vahim ergenlerdensiniz...

Degerlerine baglı olan bır erkek bakıre bır kızla bunları yasamayı dusunmez. Bende nısanlandım basbasa kaldıgımız cok zaman oldu ama hiç bır zaman benden boyle bır talepte bulunmadı. Ayrıca kan geldı dıyorsun bunlar oluyor. Kızlıgın zedelenıyormus bıraz kan gelıyormus ama sonra kızlıgın bozuldugunda kan gelmıyormus. Sevgılınıde al gotursene doktora. Doktor solesın yanlıs bılmıyorsam 1 hafta ıcınde yenı bozulup bozulmadıgı anlasılıyormus. Ama sız baya bı beraber olmussunuz zaman gecmıs uzerınden. E sormadımı sevgılın hanı kan dıe?

ben bakıreyım
3 sene evlı kaldım bırde cocugum oldu tüp bebek yontemıyle
sımdı uzun uzun anlatamayacagım
erkek arkadasım var yaza evlenecegız allah nasıp ederse
oda bana bakıre olmasaydın ıstemezdım dıyor kabul etmezdım sındıremezdım dıyor
tabıkı eskı esle sevısme deneme var ama bunu konu etmıyoruz
cocugumun olmasını sorun etmıyor
ama benımle bırlıkte olmayada calısmıyor ımam nıkahlı falan fişman

sizede tavsıyem o surtunme yollu ılıskıyı soylememenız cunku anlatılan unutulmaz kan gelmeme olayınıda bu durumla alakalı oldugunu sanmam

Böyle insanları anlayamıyorum..Eski erkek arkadaşını seviyor muydun?? Herşeyi yapmışın o raddeye kadar gelmişin ilerde bi başkasını kandırmak için kızlığını korumuşun bu kötü niyeti kabullenemiyorum...Sence herşey bi zar mı?Herşeyi yapmışın onunla sevişmişin.Erkek arkadaşına kızlığın bozulmasa anlatmayacaktın değil mi?Peki bu ona haksızlık olmaz mıydı.Utanıyorum böyle şeyler okuduğumda.Allahın sopası yok işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…