Erkek arkadaşımın ailesine düşkünlüğü

Ozlm er

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
141
35
98
45
Merhaba 40 yaşındayım ve hiç evlenmedim 6 yıllık bir ilişkim var yaşı 46 olmasına ragmen hala ailesi ile yaşıyor... Kelimenin tam anlamı ile sorunlu bir aile kardeşi anne babası. Evlenip evlenmemekte çok kararsız kaldım. Onunla çok iyi vakit geçiriyorum ancak adam 3 gün ailesiz zor duruyor. Eleştirince de ben aile içinde büyüdüm hep ailemle idim diyor. Onların istekleri onun için emir oluyor hep. Acaba bir evi olunca değişirmi diyorum. Çok kararsız kaldım evlensemmi bitirsem mi.

Valla ablacığım ben düzeleceğini sanmıyorum. Ailesiyle kalmak bile isteyebilir evlenince. Sırf bunun için ayrıl diyemem ama içine sinmiyorsa konuyu ona da aç istersen. Belki konuşarak halledilir.

Ben baska bir seyi merak ettim 40 yasindasiniz ve iliskiniz 6 yillikmis, neden 6 yil? Bu sure birbirinizi tanimak icin mi yoksa sebebi baska mi?

Valla ablacığım ben düzeleceğini sanmıyorum. Ailesiyle kalmak bile isteyebilir evlenince. Sırf bunun için ayrıl diyemem ama içine sinmiyorsa konuyu ona da aç istersen. Belki konuşarak halledilir.
Çok konuştum sen haklısın biraz mesafe koymak gerek kendimi de düşünmeliyim diyor ama sadece sözde. Maddi manevi oraya destegi bitmiyor. Tamam desteklesin de kendi hayatı yok gibi davranıyor.

Ben baska bir seyi merak ettim 40 yasindasiniz ve iliskiniz 6 yillikmis, neden 6 yil? Bu sure birbirinizi tanimak icin mi yoksa sebebi baska mi?
Ailesi falan benimle evlenmesini çok istiyor. Oda ama ben hep kaçtım bu durumdan... Bir türlü benimle bir hayat kurmak istediğine ikna olamadım. Ayrılamadımda... Artık bir karar zamanı geldi ama

6 yıldır evlenmeme sebebiniz de bununla baglantili mi?

Her iliski evliliğe yönelmek zorunda degil 10 yil daha sevgili kalin kabul. Ama 20li yaslarda olmayan bir cift icin 6 yıldan sonra evlilik dusunmek degisik geldi.

Bi evlilikde en onemli sey eslerin birbirine olan sorumlulugu ve anne babadan kopmasidir
Bu yasa gelmis kopamamissa birakin siz koparmaya calismayin yoksa siz koparsiniz

Çok konuştum sen haklısın biraz mesafe koymak gerek kendimi de düşünmeliyim diyor ama sadece sözde. Maddi manevi oraya destegi bitmiyor. Tamam desteklesin de kendi hayatı yok gibi davranıyor.
Bu bayağı kötü bir durum ya hu. Ben katlanamazdım.

6 yıldır evlenmeme sebebiniz de bununla baglantili mi?

Her iliski evliliğe yönelmek zorunda degil 10 yil daha sevgili kalin kabul. Ama 20li yaslarda olmayan bir cift icin 6 yıldan sonra evlilik dusunmek degisik geldi.
Biraz bununla bağlantılı birazda sağlık sorunu. Ben bir rahatsızlık atlattım.

Ailesi falan benimle evlenmesini çok istiyor. Oda ama ben hep kaçtım bu durumdan... Bir türlü benimle bir hayat kurmak istediğine ikna olamadım. Ayrılamadımda... Artık bir karar zamanı geldi ama

Sizi uzmek istemem ama evlenmeye niyeti olan adam agzinizdan girer burnunuzdan cikardi yine sizi ikna ederdi. 6 yil az buz bir zaman degil. Siz bile ailesi falan benimle evlenmesini cok istiyor diyorsunuz. Farkindamisiniz bilmem ikiniz evleneceksiniz ama ikinizin de merkezi erkek ailesi. Peki kiz ailesi olarak sizinkiler ne dusunuyor? Bir 6 yil daha iliskiniz sursun diyorlar mi mesela? Ha evlenme niyetiniz yoktur anlarim ama niyet evlilikse belli yasa gelmis insanlar icin cok uzun 6 yil. sizin de amaciniz evlilik olmasa ailesini dert etmezdiniz zaten. Amacsiz gecen koca bir 6 yil.

Asla değişmez aslaaa lütfen ilislinizi evliliğe taşımadan once tekrar düşünün

Ben de katlanamıyorum artık sinirlerim bozulmaya başladı eskiden bu kadar takmadım şimdi öfkemi yenemiyorum. Ben bozulmaya başladım.
Size hak veriyorum. Sonuçta çocuk değil o da yaşını almış. Bu kadar aileci olması sizinle ayrı bir ailesi olmasını engeller. Olmaz yani.

Bu yaştan sonra değişmez.

Bu yaştan sonra değişeceğini hiç sanmıyorum. Uyum sağlayabilecekseniz evlenin, beni yorar bu iş diyorsanız bekar ölün, huzurlu ölün. Kesinlikle değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…